Ερωτικό ωροσκόπιο 10/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/5

ΚΡΙΟΣ

Μια γνωριμία σήμερα, ίσως και μέσα από το χώρο της δουλειάς είναι ικανή να σε φτάσει στον έβδομο ουρανό και παρά το γεγονός ότι το περιβάλλον είναι συγκεκριμένο και μπορεί να μην επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές, εντούτοις θα σου είναι δύσκολο να συγκρατηθείς και να μην εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, ένα ευχάριστο γεγονός σε σχέση με τα οικονομικά σας αναπτερώνει το ηθικό σας και ενδεχομένως να σας παρακινήσει να κάνετε μια αγορά που θέλατε εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τρίγωνο με το Δία, οπότε σήμερα έχεις χαρές και πανηγύρια. Πέρα από την ευφορία και την αισιοδοξία που θα σε κατακλύσει θα έχεις και πολλά τυχερά στα ερωτικά σου. Θα ελκύεις το αντίθετο φύλο όπου κι αν βρεθείς και τα φλερτ κι οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα σε ξεσηκώσουν. Ωστόσο έχε στο νου σου ότι το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό. Αν είσαι σε σχέση, με το ταίρι σου θα περάσετε όμορφα και δεν αποκλείεται να σου προτείνει και μια βραδινή έξοδο για σινεμά ή φαγητό για να ξεσκάσετε κιόλας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές, τυχερά από τη δουλειά αλλά και μια γνωριμία που μπορεί, εκτός του ότι θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για το μέλλον, να εξελιχθεί και σε ερωτικό ειδύλλιο. Πάντως σίγουρα θα χαλαρώσουν τα δεσμά του Κρόνου απέναντί σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχόλησε θα πάρει ευνοϊκή τροπή και ίσως σε αυτήν βοηθήσει ένα άτομο που θα ζητήσετε να μεσολαβήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεσηκώνει και σένα και το πιο πιθανό είναι να το ρίξεις στο σορολόπ και να αναβάλλεις δουλειές και τρεχάματα για κάποια άλλη στιγμή. Ωστόσο μια γνωριμία, ακόμα και από σύμπτωση είναι πολύ πιθανή σήμερα και μάλιστα θα είναι τόσο ενθουσιώδης που θα ανανεώσετε το ραντεβού χωρίς να σου περάσει καν από το μυαλό να το ξανασκεφτείς. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να συναντηθείτε με συγγενείς ή φίλους και να περάσετε ευχάριστα το βράδυ. Ίσως μάλιστα να μάθετε κι ένα νέο που θα σας χαροποιήσει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα περιορισμοί και ενδοιασμοί που είχες για ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα, θα πάνε περίπατο και θα αποφασίσεις να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου, ανεξάρτητα με το τι θα σου ξημερώσει αύριο. Κάτω από τις συγκεκριμένες πλανητικές συνθήκες πάντως, το σίγουρο είναι ότι είτε τελικά γίνει σχέση είτε όχι, εσύ χαμένος/η δε θα βγεις, ίσα-ίσα που θα καλοπεράσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα δώρο από το ταίρι σου ή μια προσφορά ακόμα και μπόνους είναι πολύ πιθανά που θα σε ενθουσιάσουν πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με την Αφροδίτη σου δημιουργεί αρκετό κέφι και στην ουσία να καλεί να πετάξεις μακριά συστολή και μετριοπάθεια και να χαρείς τη μέρα αυτή. Σε σπρώχνει να το ρίξεις έξω, να φλερτάρεις αλλά και να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε ερωτικό ειδύλλιο. Αν είσαι σε σχέση, θα παρακινήσεις το ταίρι σου να πάτε κάπου οι δυο σας, καθώς θα νιώσεις ότι έχεις βαρεθεί το πρόγραμμα «δουλειά-σπίτι» και έχεις ξεχάσει πώς ζουν οι άνθρωποι.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ούτε εσύ θα μείνεις αμέτοχος/η σήμερα, είναι πιθανό μάλιστα να παρασυρθείς από την ραθυμία που θα επικρατεί και να τα «φορτώσεις όλα στον κόκορα». Η μέρα έχει ενθουσιασμό και αισιοδοξία ενώ ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της δουλειάς σου και να σου κάνει μια πρόταση που δε θα μπορέσεις να αρνηθείς. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει μια έντονη ερωτική διάθεση και στους δυο σας και ένα απρόσμενα καλό νέο που αφορά στα οικονομικά σας θα σας απογειώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ίσως είναι η τυχερή σου μέρα, καθώς η Αφροδίτη απέναντί σου τριγωνίζει το Δία και είναι πολύ πιθανό μια επιθυμία σου να γίνει πραγματικότητα. Είσαι από τους/τις πιο ευνοημένους/ες και στα ερωτικά και δεν πρέπει να αφήσεις την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, είτε με το να δεχτείς μια πρόταση που θα σου γίνει είτε με το να κάνεις μια κίνηση ματ και να κερδίσεις το πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι. Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική σου διάθεση θα είναι μεγάλη και μεταδοτική και στο ταίρι σου οπότε προετοιμάσου για ένα αξέχαστο βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σου, Δίας, κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μοιράζοντας χαρά, αισιοδοξία, ενθουσιασμό αλλά και αρκετές ερωτικές ευκαιρίες. Για σήμερα, θα ξεχάσεις τον Κρόνο και θα φροντίσεις να απολαύσεις τη μέρα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην σταθείς μόνο στα μεγάλα λόγια αλλά να ζητήσεις και πράξεις. Αν είσαι σε σχέση, επειδή επικρατεί και μια υπερβολή, καλό θα ήταν να είσαι φειδωλός/η στις υποσχέσεις προς το ταίρι σου αφού μεν θα του ανεβάσουν τη διάθεση, όμως ίσως δεν μπορέσεις να τις τηρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ευκαιρία για να προκύψει κάτι καινούργιο και μάλιστα αξιόλογο μπορεί να εμφανιστεί σήμερα και παρότι δεν πιστεύεις και πολύ στην τύχη, θα καταλάβεις ότι μάλλον πρέπει να απλώσεις το χέρι σου και να την αρπάξεις. Δεν αποκλείεται βέβαια το να μην έχει διάρκεια, ωστόσο για όσο καιρό κρατήσει η όποια σχέση, αλλά τουλάχιστον θα σε ανανεώσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα ξεχάσεις άγχη και πιέσεις και θα απολαύσεις τη μέρα με το ταίρι σου και εκλεκτή συντροφιά, είτε βγείτε κάπου έξω είτε μείνετε στο σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ψάρια και τα χρήματα τρώγονται φρέσκα αλλά φροντίστε να μην ξεφύγετε πολύ από τον προϋπολογισμό σας γιατί δεν αποκλείεται να σας πιάσει με το ταίρι σου μια καταναλωτική μανία και να θέλετε να αγοράσετε διάφορα πράγματα για το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να σε ελκύσει ένα πρόσωπο τόσο πολύ που θα χάσεις το μπούσουλα. Μιας και δεν είσαι άτομο που θα φρενάρει σκεπτόμενο τις συνέπειες, θα κάνεις αυτό που σου έρχεται αυθόρμητα όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις αρκετή εύνοια γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, άλλωστε οι πιθανότητες είναι υπέρ σου με το Δία στον 7ο οίκο σου και οι ερωτικές επιλογές είναι αρκετές για να διαλέξεις το καλύτερο. Πάντως αυτή η χύμα κατάσταση που επικρατεί σήμερα μια χαρά σε εξυπηρετεί, μέσα στο χαλαρό και άνετο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου άρεσε. Αν είσαι σε σχέση, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ενώ μια ευχάριστη είδηση ή απάντηση που περιμένατε καιρό θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved