Ερωτικό ωροσκόπιο 5/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/5

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη μέχρι και το βραδάκι θα είναι στο ζώδιό σου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ενέργειά σου γι’ αυτό θα βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Από κει και πέρα οι τόνοι χαλαρώνουν και ενδεχομένως να σκεφτείς πιο πρακτικά, ώστε οι ενέργειές σου για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει να χαρακτηριστούν από επιτυχία. Αν είσαι σε σχέση πολλά είναι τα άμεσα σχέδια που έχετε κάνει με το σύντροφό σου αλλά για να αρχίσουν να υλοποιούνται χρειάζεται να οργανώστε κάπως τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη από το βραδάκι να μπαίνει στο ζώδιό σου ίσως έχεις μια συναισθηματική φόρτιση και δεν αποκλείεται να ενισχυθεί η κτητική σου φύση στη σχέση σου, αφού θα θέλεις να αισθανθείς το σύντροφό σου αποκλειστικά δικό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η βέβαια, ο προσωπικός σου μαγνητισμός θα αυξηθεί κατακόρυφα και με δεδομένη την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, μια καινούργια γνωριμία είναι πολύ πιθανή. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα τονίσει τη σεξουαλικότητά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάς δυναμικά τη μέρα σου και η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή. Αν μάλιστα έχεις κανονίσει μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που υπάρχει αμοιβαία έλξη, τότε όλα θα πάνε όπως τα περίμενες. Υπάρχει επίσης περίπτωση να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο από το κοινωνικό σου περιβάλλον που μέχρι πρότινος οι σχέσεις σας ήταν τυπικές. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μετά από τόση χαλάρωση και καθισιό πιθανόν να πέσετε με τα μούτρα στις δουλειές και μέχρι το βράδυ να είστε κατάκοποι ή να τα παρατήσετε αποκαμωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ένταση των συναισθημάτων που νιώθεις για ένα πρόσωπο είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε σπρώξει στο να κάνεις μια παρορμητική κίνηση ή να του εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Ενδεχομένως να φανείς κάπως πιεστικός/η απέναντί του, αλλά στη βράση κολλάει το σίδερο... Αν είσαι σε σχέση και δεν έχεις την ψυχραιμία να συζητήσεις διάφορα που σε ενόχλησαν τις προηγούμενες μέρες, είναι προτιμότερο να καταπιαστείς με την τακτοποίηση του σπιτιού για να εκτονωθείς, παρά να ανοίξεις πόλεμο με το σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να παρευρεθείς σε ένα χώρο και να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον σου καθώς είναι όχι μόνο γοητευτικό αλλά και φαίνεται να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην περιμένεις από αυτό να κάνει την κίνηση αλλά να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να το προσεγγίσεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα επαγγελματικό θέμα που πιθανόν να σας απασχολήσει χρειάζεται ψύχραιμους και έξυπνους χειρισμούς. Γι’ αυτό βάλτε στην άκρη τον εγωισμό και δράστε αλλιώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να ξεκινά η περίοδος προσφορών αλλά εσύ τουλάχιστον στα ερωτικά σου δεν έχεις καμία διάθεση να ρίξεις... τις τιμές σου. Διεκδικείς αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν και ίσως το βράδυ σου δοθεί η δυνατότητα να βρεθείς με ένα πρόσωπο και να του ξεκαθαρίσεις απλά και όμορφα τις επιδιώξεις σου. Αν είσαι σε σχέση, καλό είναι να διευθετήσεις ένα ζητήματα άμεσα με το ταίρι σου γιατί όσο περνά ο καιρός τόσο πιο ενοχλητικό θα γίνεται και θα αναστατώνει την καθημερινότητά σας.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη μέχρι το βράδυ θα βρίσκεται απέναντί σου, δίνοντάς του τη θέληση να εξομαλύνεις τυχόν εντάσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Πάντως η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά ερωτική, οπότε θα είναι πιο εύκολο να πετύχεις το στόχο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανόν να δεχτείς μια πρόσκληση για μια κοινωνική εκδήλωση, όπου θα τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου, οπότε δεν αποκλείεται να προσελκύσεις κι ένα πρόσωπο που θα θελήσει κάτι παραπάνω από σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη, απέναντί σου, στον Ταύρο, η ελκτική σου δύναμη θα αυξάνεται συνεχώς, κάνοντας πιο εύκολο το έργο σου στα ερωτικά. Αρκετά μεθοδικός/η και μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη, θα στρώσεις το έδαφος ώστε να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θέλεις ή να τραβήξεις αυτόν/η που σου αρέσει, με μεγάλη επιτυχία. Αν είσαι σε σχέση, δώσε στο ταίρι σου το περιθώριο να σου αναπτύξει τις θέσεις και τα επιχειρήματά του για κάτι που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον και των δύο και μη λειτουργήσεις αρνητικά ή απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για σένα αφού θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να σε φλερτάρουν και να φλερτάρεις. Γενικά βρίσκεσαι σε μια φάση που είσαι ανοιχτός/η σε νέες γνωριμίες αλλά έτσι κι αλλιώς είσαι άτομο που ρισκάρεις και κυνηγάς, οπότε το να σου τύχει κάτι καλό είναι πολύ πιθανό. Αν είσαι σε σχέση η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη και εφ’ όσον υπάρχει θερμή ανταπόκριση και από την πλευρά του συντρόφου σου καλό θα ήταν να εκφράσεις κάποιες επιθυμίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύεις μια ευνοϊκή περίοδο, όπου μπορείς να βάλεις τις βάσεις για κάτι πιο σταθερό και μόνιμο στην ερωτική σου ζωή, οπότε καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς. Σαφώς δε χρειάζεται να βιαστείς, αλλά να οργανωθείς και να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο, να ανοίξεις τον κύκλο σου, για να αυξήσεις και τις επιλογές σου. Σήμερα ίσως κάνεις μια ιδιαίτερη γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να ζητήσει τη στήριξή σας ή τη συμβουλή σας και εννοείται ότι δε θα του την αρνηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, κατά το πρώτο της μισό, θα είναι αρκετά φορτωμένη με δουλειές και τρεξίματα αλλά από το βράδυ και μετά θα πάρει τελείως διαφορετική χροιά, αφού όχι μόνο θα είσαι πιο χαλαρός/η και ξέγνοιαστος/η αλλά και πιο ερωτικός/η, οπότε θα απολαύσεις τη συντροφιά του αγαπημένου σου προσώπου. Αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχει μεγάλη περίπτωση με ένα σμπάρο να χτυπήσεις δύο τρυγόνια σήμερα, αφού μια γνωριμία που μπορεί να ξεκινήσει καθαρά για επαγγελματικά θέματα να καταλήξει σε ερωτικό ειδύλλιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο θα είναι αρκετά έντονα σήμερα κι ίσως σε παρασύρουν σε μια τολμηρή κίνηση, για τα δικά σου δεδομένα, η οποία θα φανερώνει τόσο τις ανάγκες όσο και τις αδυναμίες σου. Παρ’ όλα αυτά, μάλλον δε θα προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις. Επίσης, η νύχτα με το σύντροφό σου αναμένεται πολύ ερωτική ωστόσο, για να μη χαλάσει το κλίμα, αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν σε τρίτους και ιδιαίτερα σε συγγενικά πρόσωπα και το ρόλο τους στη σχέση σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved