Ερωτικό ωροσκόπιο 22/4

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Σκορπιό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/4

ΚΡΙΟΣ

Άκρως ξεσηκωτική είναι αυτή η Πανσέληνος στο Σκορπιό, καθώς το κλίμα δυναμιτίζεται από την συμβολή της συνόδου Αφροδίτης – Ουρανού στο ζώδιό σου, οπότε, ήθελες - δεν ήθελες, θα είσαι ένας/μία από τους/τις πρωταγωνιστές/ες. Κεραυνοβόλοι έρωτες, προκλήσεις, σφοδρές επιθυμίες δε θα σε αφήσουν σε ησυχία, σηματοδοτώντας μια έντονη περίοδο με πολλά σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική σου ζωή, είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση. Το σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείς στιγμή αφού όλα θα αλλάζουν και το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό μέχρι την τελευταία στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου σε φέρνει στην κεντρική σκηνή και στρέφει τα φώτα πάνω σου. Με αργά αλλά σίγουρα βήματα, θα βάλεις μπροστά την αναδιαμόρφωση της ερωτικής σου ζωής και ενδεχομένως να αναγκαστείς να αλλάξεις κάποιες νοοτροπίες ή αντιλήψεις που οδηγούν τη σχέση σου συχνά σε αδιέξοδο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αισθανθείς την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου και κάποιες ευθύνες που τις νιώθεις σαν βαρίδια στα πόδια σου. Η ευκαιρία να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου θα σου παρουσιαστεί με ένα πρόσωπο που θα εγείρει το πάθος και την ηδυπάθειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπεις σε μεγάλο πειρασμό με αυτή την Πανσέληνο και είναι πολύ πιθανό να μη διστάσεις να ενδώσεις με ένα άτομο που είτε είναι στον εργασιακό σου χώρο είτε είναι δεσμευμένο αλλά η έλξη θα είναι τόσο έντονη που δε θα μπορέσεις να αντισταθείς. Ωστόσο, θα κινηθείς όσο πιο μυστικά γίνεται για να μη δώσεις αφορμές για σχόλια. Αν είσαι σε σχέση, μια αποκάλυψη που θα αφορά σε ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας αναστατώσει αλλά δε θα του αναφέρετε τίποτα μέχρι να σιγουρευτείτε πώς πρέπει να το διαχειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως να σε πιάσει μια ιδιαίτερη επιμονή να κατακτήσεις την ευτυχία και να μην αφήσεις κανένα και τίποτα να σε εμποδίσει κι επειδή η σύνοδος Αφροδίτης –Ουρανού είναι ενεργοποιημένη, δεν αποκλείεται ακόμα και τα γούστα σου να αλλάξουν και να σε ελκύσει ένα πρόσωπο που είναι τελείως έξω από τα δεδομένα σου, ιδιόρρυθμο ή αρκετά ξεχωριστό το οποίο θα γνωρίσεις απρόσμενα. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις τον έρωτά σου για το ταίρι σου να φουντώνει, ωστόσο κάποια ξαφνικά επαγγελματικά θέματα μπορεί να μη σας αφήνουν πολύ χρόνο να τον χαρείτε.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος αυτή θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, ώστε να βάλεις νέες βάσεις για στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο για να το κατακτήσεις, αν δεν τα παρατήσεις στη μέση γιατί θα βαρεθείς να περιμένεις. Μην αποκλείεις όμως και το ενδεχόμενο να εμφανιστεί κάτι άλλο ξαφνικά και να αλλάξεις τελείως ρότα. Αν είσαι σε σχέση, τα επαγγελματικά έχουν τον πρώτο λόγο αυτό το διάστημα και ίσως σου γίνει μια πρόταση που υπόσχεται κέρδη, αλλά καλό θα ήταν να τη συζητήσεις πρώτα με το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα γίνεις πιο εσωστρεφής και δε θα σταματήσεις να παρατηρείς, να ψάχνεις και να αναλύεις λόγια και συμπεριφορές για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς δε θέλεις να βιαστείς και να κάνεις λάθη. Αν μπορέσεις, θα ψαρέψεις ακόμα και πληροφορίες από κοινούς γνωστούς για να καλύψεις τα κενά σου. Ωστόσο, υπάρχει κι πιθανότητα όλα σου τα σχέδια να ανατραπούν. Αν είσαι σε σχέση, ένα γραφειοκρατικό θέμα θα σας τρέξει αρκετά αυτή την περίοδο κι ίσως ξοδέψετε παραπάνω χρήματα απ’ όσα υπολογίζατε.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος έρχεται να ανάψει φωτιά στις νύχτες και τα σωθικά σου, καθώς θα σου ξυπνήσει πάθη και επιθυμίες. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί απρόσμενα στο δρόμο σου να σε ξετρελάνει τελείως και να ζήσεις μαζί του μοναδικές ερωτικές στιγμές. Ωστόσο, επειδή είναι ενεργή κι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό απέναντί σου, τα σκαμπανεβάσματα στην πορεία δε θα τα γλιτώσεις. Αν είσαι σε σχέση, η σεξουαλικότητα θα είναι έντονη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά δε θα λείψουν και τα σκηνικά ζήλειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε απογειώνει ερωτικά και σε κάνει το Νο 1 άτομο σε ζήτηση. Όπου κι αν βρεθείς θα ελκύεις το αντίθετο φύλο και η έντονη σεξουαλικότητα που θα αναδύεται, θα κόβει ανάσες. Αν έχεις ήδη βρει το αντικείμενο του πόθου σου θα είναι αδύνατο να σου αντισταθεί, αρκεί να κουνήσεις τα κατάλληλα νήματα. Επίσης, παίζει και μια γνωριμία από το χώρο της δουλειάς που δεν περίμενες καν. Αν είσαι σε σχέση όμως, πέρα από την ερωτική διάθεση, θα αυξηθεί κι η απολυτότητά σου ενώ το πείσμα σου ορισμένες φορές θα φτάνει στα όρια το σύντροφό σου και θα προκαλεί εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το θετικό της συγκεκριμένης Πανσελήνου για σένα είναι η συμμετοχή συνόδου Αφροδίτης - Ουρανού, οπότε όσο απότομα πέφτεις ψυχολογικά και σε πιάνουν οι μαύρες σου, άλλο τόσο θα παίρνεις τα πάνω σου. Αυτή την περίοδο, ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να μπλέξεις σε ένα ερωτικό τρίγωνο, χωρίς να το καταλάβεις ή σε ένα ειδύλλιο όπου θα πρέπει να κρύβεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η δουλειά σου θα απαιτήσει αρκετό από το χρόνο σου ενώ κακόβουλα πρόσωπα θα σε κάνουν να φυλάς συνεχώς τα νώτα σου, οπότε οι χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου θα είναι λίγες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σε επηρεάσει πολύ αυτή η Πανσέληνος γιατί, όχι μόνο θα σου ξυπνήσει έντονες ανάγκες και συναισθήματα, αλλά θα σε κάνει και πιο δύσπιστο/η στις προθέσεις όποιου/ας σε πλησιάζει και πιο ανικανοποίητο/η. Δεν αποκλείεται όμως να βιώσεις έναν μοιραίο έρωτα που θα «σκάσει» εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου, είτε σε μια βραδινή έξοδο είτε από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είσαι αποφασισμένος/η να ξαναζωντανέψεις την σχέση σου γι’ αυτό θα είσαι σε εγρήγορση, θα προτείνεις να κάνετε πράγματα μαζί, να περνάτε περισσότερες ώρες οι δυο σας και όσο το δυνατό μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να σε παρασύρει αυτή η Πανσέληνος σε πάθη και πρωτόγνωρες εμπειρίες και εφ’ όσον θα είσαι σε αυτή την κατάσταση, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς παράφορα ή τουλάχιστον να κολλήσεις σε ένα άτομο που σχεδόν θα σου γίνει έμμονη ιδέα. Επειδή όμως κι ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, θα συμβάλλει τα μέγιστα, είναι πιθανό όπως σου δημιουργήθηκε έτσι και να σου φύγει το ενδιαφέρον, ιδίως αν κουραστείς να το κυνηγάς. Αν είσαι σε σχέση, πάνω που λέτε ότι θα ηρεμήσετε οικογενειακά, κληρονομικά ή θέματα με δημόσιες υπηρεσίες, θα εμφανίζονται ξαφνικά και θα σας έχουν στο τρέξιμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα διατηρήσεις την εσωστρέφεια αλλά και τη μυστικοπάθειά σου, ιδίως σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου, αφού οι χειρισμοί ή η επιλογή σου μπορεί να βρουν αντίθετα κάποια άτομα από το στενό σου περιβάλλον και θέλεις να αποφύγεις τις τριβές και τις εντάσεις, εφ’ όσον έχεις στο νου να κάνεις αυτό που προστάζει η καρδιά σου. Ωστόσο, προετοιμάσου κιόλας γιατί πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν όλα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως κάποιες αμοιβαίες εξομολογήσεις και παραδοχές να σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου, παρότι προσωρινά θα υπάρξει μια συναισθηματική φόρτιση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved