Ερωτικό ωροσκόπιο 18/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/4

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να νιώσεις κάπως πιεσμένος/η σήμερα καθώς η Αφροδίτη σου κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, εντούτοις από χθες έχουν ξεκινήσει μέσα σου οι διεργασίες για ένα καλό ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σου και για λήψη κάποιων συγκεκριμένων αποφάσεων και ίσως η σημερινή μέρα επιβραβεύσει τις προσπάθειές σου, επισημαίνοντάς σου ότι έκανες τη σωστή επιλογή. Αν είσαι σε σχέση, εννοείται ότι προηγούνται τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν κι όχι οι επιθυμίες σας αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σήμερα τριγωνίζεται με τον Κρόνο αλλά αν εξαιρέσεις την κάλυψη μιας οικονομικής υποχρέωσης που πρέπει να γίνει ή την αναγκαιότητα να κάνετε με το ταίρι σου κάποιες εργασίες στο σπίτι που είναι απαραίτητες, ιδιαίτερο πρόβλημα δε θα υπάρξει. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να σκεφτείς πιο σοβαρά το μέλλον των ερωτικών σου και να πάρεις μια απόφαση βασισμένη, όχι μόνο σε συναισθηματικά αλλά και πρακτικά κριτήρια, αφήνοντας στην άκρη ένα πρόσωπο που δεν τα συγκεντρώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Κρόνο απέναντί σου να τριγωνίζει την Αφροδίτη, ε όπως και να το κάνουμε δεν έχει και την απεριόριστη άπλα να κινηθείς. Ίσα-ίσα που πρέπει να υπολογίζεις κάθε σου βήμα και ενέργεια ώστε να μη σου δημιουργήσει ανεπανόρθωτη έκθεση. Αν λοιπόν υποψιάζεσαι πχ ότι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον σε βλέπει διαφορετικά, καλό θα ήταν να μη σπεύσεις να του πεις οτιδήποτε, πριν επιβεβαιωθείς. Αν είσαι σε σχέση, ένας δικός σας άνθρωπος με τις άκρες που διαθέτει μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οφείλεις να βάλεις στην άκρη τις δικές σου ανασφάλειες και να στηρίξεις πρακτικά και ηθικά το ταίρι σου σε ένα πρόβλημά του ή ένα μέλος της οικογένειάς σας που περνά δύσκολα. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρέπει να σκεφτείς και το συμφέρον σου σε μια ερωτική σου επιλογή γιατί καλό το συναίσθημα αλλά καμία σχέση δεν στηρίζεται μόνο σε αυτό για να αντέξει στο χρόνο. Υπάρχουν κι οι δυσκολίες της καθημερινότητας κι εκεί χρειάζεσαι ένα άτομο που να μπορεί να σηκώσει το βάρος κι όχι κάποιο που θα το βάλει στα πόδια.

ΛΕΩΝ

Είναι πιθανό σήμερα να κάνεις μια γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον με ένα πρόσωπο που είτε είναι μεγαλύτερό σου ηλικιακά είτε φαίνεται αρκετά σοβαρό κι υπεύθυνο που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη κι αυτό θα σου αρέσει. Όμως πρέπει να δείξεις υπομονή γιατί λόγω συγκεκριμένων συνθηκών ή πιέσεών του, μπορεί να αργήσει να εξελιχθεί το ειδύλλιο. Αν είσαι σε σχέση, μια υποχρέωση θα προηγηθεί της ευχαρίστησής σας και θα αναγκαστείτε να θυσιάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μόνο πρόβλημα δε σου δημιουργεί στα ερωτικά σου, μάλλον θα σε δικαιώσει για τους κόπους και τις προσπάθειες που κατέβαλες για να έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο που ήθελες. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα πράγματα να πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι νόμιζες. Αν είσαι σε σχέση, η συντηρητική σου οικονομική πολιτική φαίνεται να αποδίδει καρπούς και το ταίρι σου όποιο παράπονο κι αν είχε θα αναγκαστεί να το πάρει πίσω, καθώς πλέον μπορείτε να κάνετε και μια αγορά για το σπίτι που θέλατε.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και ίσως προσελκύσεις ένα πρόσωπο που υπόσχεται ότι μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα επιθυμείς. Το πρόβλημα που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις είναι ότι δε γνωρίζεις τι αντάλλαγμα θα πρέπει να προσφέρεις και αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία το πιο πιθανό είναι να θυμίζει περισσότερο εμπορική συμφωνία παρά ερωτική σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα νομικό ή γραφειοκρατικό θέμα που σας απασχολεί κατά καιρούς πιθανόν να κλείσει με ικανοποιητικό τρόπο για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό ένα φλερτ που υπήρχε στο χώρο της δουλειάς σου να μετατραπεί σε κάτι πιο ουσιαστικό σήμερα, ωστόσο λόγω περιβάλλοντος θα πρέπει να προχωρήσετε αργά και ενδεχομένως με αρκετή διακριτικότητα. Όμως, εσένα δε θα σε πολυνοιάξει, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είσαι από τους ανθρώπους που διαφημίζουν την ερωτική τους ζωή. Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια αναπροσαρμογή στο πρόγραμμά σας με το ταίρι σου ώστε να χωρέσετε κάποιες δουλειές στην καθημερινότητά σας, όχι όμως εις βάρος του ελεύθερου χρόνου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάνω που είχες αρχίσει να βαριέσαι το κυνήγι και τα σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σου ζωή κι αποζητούσες τη σταθερότητα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και ίσως φέρει στο δρόμο σου ένα πρόσωπο, μεγαλύτερο στην ηλικία από σένα που θα σου γεννήσει την ανάγκη να αράξεις μαζί του και να απολαύσεις της χαρές μια μόνιμης σχέσης. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα διαπιστώσεις ότι καμιά φορά τα πράγματα για να πάνε εκεί που θέλεις χρειάζονται και κάποιο σπρώξιμο κι εφ’ όσον δεν το κάνεις εσύ, θα το επιχειρήσει το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η μέρα σου καθώς είσαι προικισμένος/η να αντεπεξέρχεσαι στις δυσκολίες με την υπομονή και τη στωικότητα που σε διακρίνει και τώρα φαίνεται ότι αυτά τα χαρίσματά σου επιτέλους θα σε ανταμείψουν με ένα πρόσωπο που θα πλησιάζει πολύ σε αυτό που αναζητάς ερωτικά. Οπότε θα ήταν τουλάχιστον παράλογο το να μην αρπάξεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Αν είσαι σε σχέση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δρομολογήσετε με το ταίρι σου κάποιες δουλειές ή επισκευές που σκεφτόσασταν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε σ’ αρέσει είτε όχι, κάποια πράγματα έχουν όρια, κυρίως όταν αφορούν σε άλλους ανθρώπους και τα αισθήματά τους και η σημερινή μέρα πρόκειται να στο υπενθυμίσει. Αν σου αρέσει ένα άτομο και θέλεις να είσαι μαζί του, αναγκαστικά θα κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς που φυσικά δε θα θίγουν τα θέλω σου αλλά θα δείχνουν σεβασμό και στις επιθυμίες της άλλης πλευράς. Αν είσαι σε σχέση, ένα φιλικό σας πρόσωπο θα ζητήσει τη βοήθειά σας σε ένα πρόβλημά του και θα έχετε όλη την καλή διάθεση να του αφιερώσετε το χρόνο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια ζητήματα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και παρότι δε θα έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς μαζί τους, θα αναγκαστείτε με το σύντροφό σου να παραμερίσετε κάποια άλλα για να μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί η σημερινή μέρα να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα όχι όμως με άσχημο τρόπο. Αντίθετα θα σου δείξει ότι προκειμένου να κυνηγάς ένα έρωτα που δε σου δίνει κανένα εχέγγυο για το μέλλον ίσως θα ήταν προτιμότερο να αναζητήσεις κάτι που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved