Ερωτικό ωροσκόπιο 4/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/4

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με πολύ χαλαρούς ρυθμούς οπότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις εξοικονόμηση δυνάμεων, μιας κι η εβδομάδα θα είναι για σένα αρκετά έντονη. Φρόντισε λοιπόν να ξεκουραστείς και να σκεφτείς με την ησυχία σου όλα όσα σε προβληματίζουν στην ερωτική σου ζωή και θα ήθελες να αλλάξεις. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις μια υποτονική διάθεση και μπορεί να βαριέσαι απίστευτα, όμως ο σύντροφός σου θα σε αναγκάσει να αναλάβεις κάποιες δουλειές που είναι αναγκαίες και δεν αναβάλλονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο ψύχραιμα και χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις μπορείς να σχηματίσεις μια ξεκάθαρη εικόνα για την μέχρι τώρα πορεία της ερωτικής σου ζωής. Παρά το ρομαντισμό και την αισιοδοξία που επικρατούν και ενδεχομένως να σε αποπροσανατολίσουν, οφείλεις να δεις τι θέλεις και αν ένα συγκεκριμένο άτομο είναι πρόθυμο να στο προσφέρει, αλλιώς να αναζητήσεις κάτι άλλο. Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να στηρίξεις ηθικά τον άνθρωπό σου σε ένα θέμα που αντιμετωπίζει και να του φτιάξεις τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος που βλέπεις τα ερωτικά σου τουλάχιστον για σήμερα θα αλλάξει, καθώς θα γίνεις πιο ευαίσθητος/η και ίσως προσπαθήσεις να μπεις στη θέση του άλλου ατόμου για να καταλάβεις τι εικόνα έχει σχηματίσει για σένα. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις μια άκρως συναισθηματική πλευρά που αυτόματα θα σε κάνει πολύ πιο προσεγγίσιμο/η στο αντίθετο φύλο. Αν είσαι σε σχέση, θα αφιερώσετε με το ταίρι σου αρκετό από το χρόνο σας είτε σε κάποιο επαγγελματικό θέμα είτε σε ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τροφοδοτείσαι με ρομαντικές σκέψεις και φαντασιώσεις που κάνουν την καρδιά σου να λιώνει από συναίσθημα αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις τοις μετρητοίς τα λόγια ενός ατόμου που θα σε πλησιάσει γιατί δεν αποκλείεται απλά να εκφράζει το πώς νιώθει τη συγκεκριμένη στιγμή. Αύριο μπορεί να αλλάξει... Αν είσαι σε σχέση, η συνεννόηση με το ταίρι σου για ένα θέμα που πρέπει να διευθετηθεί θα είναι λίγο δύσκολη και ίσως τελικά να γίνουν λάθη ή να υπάρξει παρεξήγηση μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Χαλαρά ξεκινά η εβδομάδα για σένα αλλά με αρκετά ρομαντική διάθεση κι ίσως σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου κάποια στιγμή, όμως δεν πρέπει να τις αφήσεις να σε επηρεάσουν και να κάνεις μια επιλογή που μετά θα μετανιώσεις ή θα νιώσεις ενοχές, αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Προέχει αυτό που θέλεις εσύ. Αν είσαι σε σχέση, επειδή είναι αρχή του μήνα, καλό θα ήταν να κρατάτε ένα έλεγχο των χρημάτων που ξοδεύετε γιατί δεν αποκλείεται σήμερα να έχετε μια τάση για σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει απέναντί σου, στους Ιχθύες και είναι πιθανό να σε μπερδέψει, βάζοντάς σε, σε ένα παιχνίδι φαντασίας και λογικής. Μπορεί να κάνεις όνειρα για την ερωτική σου ζωή, όμως στη συνέχεια εσύ πρώτα τα κατατάσσεις στη σφαίρα του παραμυθιού και τα απορρίπτεις. Ωστόσο είναι σημαντικό να δίνεις την ευκαιρία και στον εαυτό σου και σε κάποιο άλλο άτομο να σου αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι απίθανο όσον αφορά στον έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, θα επικεντρωθείς στις ανάγκες του ανθρώπου σου αλλά μην ξεχνάς και τις δικές σου γιατί μετά θα παραπονιέσαι.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Θα είσαι ήρεμος/η, αν και κάπως πιο ευαίσθητος/η και σχεδόν τη μισή μέρα θα αναρωτιέσαι αν κάνεις κάτι λάθος στην ερωτική σου ζωή ή τι έχεις περισσότερο ανάγκη για να είσαι ευτυχισμένος/η. Όμως υπάρχει πιθανότητα τα πορίσματά σου να μην είναι και τόσο σωστά. Η πιο στενή γνωριμία με ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου, ίσως σε βάλει σε πονηρές σκέψεις κι αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορα. Αν είσαι σε σχέση, αφήσου στις φροντίδες του συντρόφου σου να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις κάποια εργασιακά άγχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι άνθρωπος που διακατέχεται από έντονα πάθη και σήμερα δε θα είναι εύκολο να κατευνάσεις κάποια συναισθήματα για ένα άτομο με το οποίο σε αυτή τη φάση έχεις κολλήσει αρκετά. Αντί όμως να κάθεσαι να τα παλεύεις μόνος/η σου, ίσως θα ήταν καλύτερα να καταστρώσεις ένα σχέδιο για να το κάνεις δικό σου. Ένα φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει. Αν είσαι σε σχέση, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και καθίστε οι δυο σας απλά για να μιλήσετε και να χαρείτε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρά τις ευκαιρίες που σου προκύπτουν κατά καιρούς στα ερωτικά ίσως ακόμα δεν έχεις βρει εκείνο το άτομο που θα σου κάνει το κλικ και σήμερα θα είσαι κάπως μελαγχολικός/η. Ωστόσο, ίσως το πιο σημαντικό αυτής της περιόδου δεν είναι να ανακαλύψεις κάποιον/α αλλά τον εαυτό σου. Μόλις γίνει αυτό, θα δεις ότι τα πρόσωπα που θα έρχονται προς το μέρος σου, μπορεί να είναι πιο λίγα αλλά αξιόλογα και θα σου ταιριάζουν περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, η οικογένεια ή ένα ακίνητο που σχετίζεται με αυτή, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου σήμερα και μια φαντάζεσαι το ένα, μετά το απορρίπτεις, ύστερα θέλεις ένα άλλο και γενικά δε φαίνεται ότι έχεις κατασταλάξει στο τι θα επιθυμούσες περισσότερο. Το σαφές συμπέρασμα είναι όμως ότι δε είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις το οτιδήποτε στο βωμό του έρωτα αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι όλα δεν μπορείς να τα έχεις. Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί το ταίρι σου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και να χρειαστεί τη συμβουλή ή τη βοήθειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φαντασία σου θα οργιάσει σήμερα και ίσως «βλέπεις» σε ένα πρόσωπο αυτό που εσύ έχεις ανάγκη κι όχι αυτό που πραγματικά είναι. Επειδή λοιπόν οι εκτιμήσεις σου μπορεί να είναι λανθασμένες, καλό θα ήταν να μην αφήσεις να σε παρασύρουν σε καταστάσεις που δε μπορείς να διαχειριστείς, κράτα μια επιφύλαξη και μη βιάζεσαι να παραδοθείς επειδή θέλεις να ικανοποιήσεις την όποια επιθυμία σου. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει μια έντονη ερωτική διάθεση τόσο από τη μεριά σου, όσο και από του συντρόφου σου, οπότε προμηνύεται ένα πολύ ενδιαφέρον βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η διαίσθησή σου λειτουργεί άψογα και ίσως σε σπρώξει προς ένα πρόσωπο που μεν σε έλκυε αλλά δεν ήσουν σίγουρος/η αν έκανε για σένα ή αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Όμως πρέπει να κάνεις το βήμα, για να το μάθεις, όσο κι αν σε φοβίζει η πιθανή απόρριψη. Έχεις την εύνοια στα ερωτικά κι αν κινηθείς έξυπνα, η νίκη θα είναι δική σου. Αν είσαι σε σχέση, είσαι υπερευαίσθητος/η σήμερα γι’ αυτό ενδέχεται να πάρεις κάπως στραβά μια κίνηση του συντρόφου σου. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό και μάλλον οφείλεται σε δική σου παρεξήγηση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved