Ερωτικό ωροσκόπιο 31/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/3

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο του Ερμή – Ουρανού στο ζώδιό σου σίγουρα οι ευχάριστες εκπλήξεις κι οι ανατροπές στα ερωτικά σου θα είναι αρκετές και καλό θα ήταν τα αντανακλαστικά σου να είναι γρήγορα γιατί «στη βράση κολλάει το σίδερο». Να είσαι προετοιμασμένος/η λοιπόν για μια ευκαιρία που μπορεί να «σκάσει» στα ξαφνικά και να την αρπάξεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είσαι σε σχέση, μια κόντρα ή κρίση του συντρόφου σου θα εκτονωθεί σύντομα και δε θα πάρει προεκτάσεις, αν την αντιμετωπίσεις ψύχραιμα ή και με χιούμορ.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο πιο περιορισμένη επικοινωνία έχεις σήμερα, τόσο το καλύτερο για σένα, αφού παραμονεύουν εντάσεις και παρεξηγήσεις κυρίως από την πλευρά σου. Ωστόσο, μια απρόσμενη ιδέα που πιθανόν να σου έρθει, καλό θα ήταν να μην την απορρίψεις αμέσως, γιατί ίσως είναι το κλειδί για να μπορέσεις να «ξεκλειδώσεις» την καρδιά ενός προσώπου που σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, διατήρησε την υπομονή σου με το ταίρι σου σε ένα του ξέσπασμα γιατί δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια κι αλήθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε σχέση με τη χθεσινή η σημερινή μέρα είναι πολύ καλύτερη για σένα που είναι στο χαρακτήρα σου να ρολάρεις και να μη στέκεσαι πουθενά. Δεν αποκλείεται να βρεθείς με φίλους ή γνωστούς που θα περάσεις καλά, αν και αρχικά δεν είχες καμία διάθεση ενώ είναι πιθανή και μια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει ή απρόσμενη συνάντηση με ένα άτομο που σου άρεσε παλιότερα αλλά δεν έγινε κάτι μεταξύ σας. Αν είσαι σε σχέση, μια έκπληξη από το σύντροφό σου ή και το παιδί σου (αν έχεις) θα σου φτιάξει τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάρτης σε αποχαιρετά δυναμικά και δεν αποκλείεται σήμερα η κυκλοθυμία σου χτυπήσει κόκκινο και να βγάλεις διάφορες συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται από υπερβολή, είτε υπάρχει αιτία είτε γιατί τόσο καιρό έχεις μαζέψει πακέτο και ήρθε η ώρα να ξεσπάσεις με την πιο μικρή αφορμή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πάντως αυτή σου η ασυνήθιστη στάση να ελκύσει πολύ ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο και να σε δει με άλλο μάτι. Αν βέβαια είσαι σε σχέση ίσως πληρώσει τη νύφη το ταίρι σου που είναι και πιο κοντά...

ΛΕΩΝ

Ίσως παραείσαι τολμηρός/η σήμερα κι ενώ μέχρι χθες σε έτρωγαν οι αμφιβολίες για ένα άτομο, να βγεις μπροστά και να το αντιμετωπίσεις στα ίσα, αφού δεν θα μπορείς να περιμένεις άλλο το τι θα κάνει και τι όχι. Επίσης, δεν αποκλείεται να αποδεχτείς μια ξαφνική πρόταση που θα σου γίνει χωρίς να την πολυσκεφτείς, με το σκεπτικό ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα νομικό ή θέμα με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ίσως πάρει περίεργη τροπή και σας αναγκάσει να αλλάξετε τακτική με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και ας μην το είχες καν στο νου, ωθείσαι εκ των πραγμάτων σήμερα να κάνεις την έκπληξη στα ερωτικά σου και μάλιστα με πολύ καλές πιθανότητες. Δεν αποκλείεται λοιπόν να πάρεις ένα ρίσκο με πρόσωπο που θα σε ελκύσει πολύ και να πεις το «ναι» ή μια πρωτοβουλία για να προσεγγίσεις εσύ ένα άλλο που σου αρέσει. Επιπλέον, αν είσαι σε σχέση, μια είδηση που αφορά στα οικονομικά σου ή χρήματα που δεν περίμενες θα σας επιτρέψουν είτε να κάνετε μια αγορά που θέλατε είτε να κλείσετε μια τρύπα που επείγει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ερμής και Ουρανός συναντώνται απέναντί σου και είναι λογικό να σε επηρεάζουν τόσο σε συμπεριφορά όσο και σε αποφάσεις που αφορούν στα ερωτικά σου. Μην απορήσεις λοιπόν που βρήκες το θάρρος να προτείνεις σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει να βρεθείτε οι δυο σας ή αν σε φλερτάρει κάποιο άλλο, να αρπάξεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί με τη μία, ακόμα κι αν το κάνεις εντελώς αψυχολόγητα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως πεις πράγματα στο σύντροφό σου που δεν τα εννοείς και δεν θα ανέφερες ποτέ, αλλά τώρα σε πνίγουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ίσως νιώσεις ότι παρασύρεσαι από τους αλλοπρόσαλλους ρυθμούς και δεν μπορείς να σταματήσεις. Οι σκέψεις σου θα είναι πολλές και σου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να βρίσκεται και στον εργασιακό σου χώρο και δεν αποκλείεται να σε ωθήσουν να κάνεις μια αιφνιδιαστική κίνηση να το προσεγγίσεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να εκνευριστείς με ένα θέμα της δουλειάς σου αλλά προσπάθησε να ανασυγκροτηθείς για να μην μεταφέρεις να νεύρα σου στο ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να δεις αλλιώς τα πράγματα σήμερα και το μόνο που θα θελήσεις είναι να βρεθείς με τους κολλητούς σου να γελάσεις, να περάσεις καλά, χωρίς να σε ενδιαφέρει καθόλου ένα πρόσωπο. Δεν αποκλείεται κιόλας να πάτε κάπου όπου θα φλερτάρεις και θα παίξεις ξεχνώντας ό,τι σε βασανίζει. Αν μάλιστα τύχει και κάτι που θα σε ξεσηκώσει, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσεις έτσι. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις την ξαφνική διάθεση για ανεξαρτησία και επιθυμία να συναντήσεις την παρέα σου χωρίς το σύντροφό σου, για να νιώσεις ελεύθερος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως σήμερα επιβεβαιωθεί το ρητό ότι «καμιά φορά αυτό που ψάχνεις έρχεται τότε που παραιτείσαι και δεν το ψάχνεις πια». Μπορεί να περνάς κι εσύ μια ανάλογη φάση που έχεις βαρεθεί να αναζητάς ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει και θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει αλλά τώρα από το πουθενά να εμφανιστεί μπροστά σου. Το πώς θα αντιδράσεις, κυρίως αν είναι τελείως έξω από τα στάνταρ σου, είναι ένα ερώτημα. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται η μέρα σας να αναστατωθεί από ένα οικογενειακό θέμα που όμως θα αποδειχθεί λιγότερο σημαντικό απ’ όσο φαινόταν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη σύνοδο του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, μια επαφή με ένα ασυνήθιστο αλλά αρκετά ενδιαφέρον άτομο σήμερα θα σε ενθουσιάσει, καθώς θα είναι τελείως διαφορετικό απ’ όσα έχεις μέχρι τώρα συναντήσει. Πάντως επειδή υπάρχει σπίθα κι από την πλευρά του δε θα το αφήσεις, χωρίς να προσπαθήσεις να το πείσεις για μια δεύτερη συνάντηση. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου με μια πρωτότυπη ιδέα ή πρόταση που αρχικά θα του φανεί περίεργη αλλά μετά θα του αρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν ανταποκρίνεσαι και πολύ καλά στις προκλήσεις αλλά σήμερα ίσως σου βγει αυθόρμητο το να ανταπαντήσεις και με τον τρόπο σου να εκπλήξεις ένα πρόσωπο που θα σε φλερτάρει επίμονα. Έτσι κι αλλιώς όσο είναι ακόμα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχεις εύνοια, οπότε οφείλεις να εκμεταλλευτείς και την παραμικρή ευκαιρία που σου δίνεται, προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι μέσα στην κίνηση και τη δράση αλλά θα έχεις και μια αυξημένη σεξουαλική διάθεση, κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα στο ταίρι σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved