Ερωτικό ωροσκόπιο 25/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/3

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη σήμερα είναι το αντικείμενο διεκδίκησης τόσο του Δία όσο και του Κρόνου κι εκεί που όλα έδειχνα ότι θα ήταν μια μέρα χαράς στα ερωτικά, ένα τσακ αρκεί για να γίνει η ανώμαλη προσγείωση. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις γιατί οι υποψήφιοι/ες που θα διεκδικήσουν την καρδιά σου θα είναι αρκετοί/ες και εσύ να κινδυνεύεις από υπερβολική αισιοδοξία να κάνεις την πιο ακατάλληλη επιλογή. Αν είσαι σε σχέση, πάρα το ότι είναι αργία και σκόπευες να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, ενδέχεται να περάσεις τη μισή σου μέρα, διορθώνοντας ή επισκευάζοντας κάτι στο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σήμερα κάνει δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και τον Κρόνο κι είναι πιθανό να αισθανθείς σαν ένα πρόσωπο που το καλούν σε τραπέζι αλλά καθυστερεί τόσο που, όταν καταφέρει και φτάσει πεινασμένο, όλα τα φαγητά έχουν μαζευτεί και το μόνο που απομένει είναι το επιδόρπιο. Πώς ένα κεκάκι να χορτάσει την ερωτική σου πείνα; Ωστόσο, σκέψου ότι μάλλον είναι για καλό σου αφού δεν αποκλείεται με το συγκεκριμένο άτομο να... βαρυστομάχιαζες. Επίσης, ίσως διαπιστώσετε με λύπη σήμερα ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο σας θυμάται μόνο όταν έχει ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή σήμερα η μέρα επιφυλάσσει σκαμπανεβάσματα, να είσαι προετοιμασμένος/η ψυχολογικά μήπως το κέφι και την ευφορία σου διαδεχτεί η απογοήτευση κι η δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα μέτρο όπως προστάζει ο Κρόνος απέναντί σου και μην παρασυρθείς από ένα πρόσωπο που δείχνει ότι μαζί του θα περάσεις σούπερ γιατί δεν αποκλείεται στο τέλος να φορτωθείς ένα πρόβλημα. Αν είσαι σε σχέση και τύχει να περάσετε οικογενειακά την 25η Μαρτίου, να θυμάσαι ότι το μυστικό για να παραμείνεις ήρεμος/η είναι η διατήρηση των ίσων αποστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρότι δεν έχει άμεσο ερωτικό αντίκτυπο πάνω σου η αντίθεση Αφροδίτης – Δία ή το τετράγωνό της με τον Κρόνο, ίσως βγάλεις μια περίεργη συμπεριφορά απέναντι σε ένα πρόσωπο που θα σε πλησιάσει ή θα επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο μαζί σου κι ενώ θα νιώσεις χαρά στην αρχή, μετά θα έχεις μια μάλλον επιφυλακτική στάση, βάζοντας με το μυαλό σου διάφορα. Αν είσαι σε σχέση, μεταξύ χαλάρωσης και αστείων ίσως σου γίνει μια πρόταση που υπόσχεται πολλά αλλά μη βιαστείς να πεις το «ναι» κι ας επιμένει ο σύντροφός σου.

ΛΕΩΝ

Αργία είναι, σαββατοκύριακο ακολουθεί, λογικό είναι να ξεκινάς τη μέρα με κέφι και ενθουσιασμό κι όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον στα ερωτικά πας για μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, πριν πανηγυρίσεις για το κελεπούρι σου, κοίταξε να «δέσεις» υποσχέσεις και ανανέωση του ραντεβού γιατί δεν αποκλείεται να τραγουδάς μετά το «ήσουν μόνο για μια νύχτα, καληνύχτα, καληνύχτα». Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να βγείτε έξω με το ταίρι σου, να ξεσκάσετε αλλά ή θα πληρώσετε αρκετά χρήματα που δεν υπολογίζατε ή θα τσακωθείτε στο τέλος και θα σας βγει ξινό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δύο όψεις της ημέρας ίσως εκφράσουν και τον διχασμό τον οποίο βιώνεις τον τελευταία καιρό στα ερωτικά σου, αφού από τη μια ο Δίας σε καλεί να άρεις όλες τις επιφυλάξεις σου και να ξανοιχτείς κι από την άλλη ο Κρόνος να σου βάζει τρικλοποδιές υπενθυμίζοντας σου ευθύνες και συνέπειες. Σήμερα θα είναι πιο έντονο από ποτέ το δίλημμά σου, καθως μπορεί να αφήσεις να σε παρασύρει συναισθηματικά ένα πρόσωπο και μετά να μετανιώσεις. Αν είσαι σε σχέση, το «πρέπει» και το «θέλω» θα συγκρουστούν κι ακόμα κι αν καταπιεστείς, τελικά θα ακολουθήσεις το δρόμο της σύνεσης.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Θα είναι μια μέρα που θα εξελιχτεί τουλάχιστον περίεργα, καθώς ξεκινάς με ανεβασμένη ψυχολογία και την ελπίδα ότι όλα θα φτιάξουν στα ερωτικά σου αλλά είτε γιατί έτρεφες κάποιες προσδοκίες είτε γιατί περίμενες μια κίνηση από ένα άτομο που σου αρέσει που δεν έγινε θα αρχίσει να σε πιάνει απογοήτευση. Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κάνει το κλικ αλλά να είναι ήδη καπαρωμένο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως χαρείτε που θα επικοινωνήσει ένα πολύ δικό σας άτομο μαζί σας αλλά θα στενοχωρηθείτε κιόλας από το πρόβλημα που θα σας εκμυστηρευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτσι κι αλλιώς δεν είσαι από εκείνα τα άτομα που ξεσηκώνονται και πετάνε τη σκούφια τους με την πρώτη ευκαιρία και η καχυποψία σου ενδεχομένως να σε σώσει από μια λάθος επιλογή, αφού ένα άτομο κατά λάθος ή εξ αιτίας της υπερβολής θα σου εκθέσει στοιχεία του χαρακτήρα του που σε άλλη περίπτωση θα αργούσες να τα αντιληφθείς, οπότε θα γλιτώσεις χρόνο και ενέργεια. Αν είσαι σε σχέση, όσο σκέφτεσαι μια χαλαρότητα ή επιπολαιότητα του συντρόφου σου σε ένα θέμα που ενδεχομένως να σχετίζεται και με τα οικονομικά σας τόσο περισσότερο θα εκνευρίζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας θα προσπαθήσεις σήμερα να σε ευνοήσει στα ερωτικά σου, φέρνοντας στα πόδια σου διάφορες ευκαιρίες που σε άλλη περίπτωση, θα έκλεινες τα μάτια σου, θα άπλωνες το χέρι σου και θα έπαιρνες αυτή που σου φαινόταν καλύτερη. Ωστόσο, έχεις νιώσει και την ανάσα του Κρόνου στο σβέρκο σου, οπότε τώρα θα είσαι πιο συγκρατημένος/η για να μη χτυπάς το κεφάλι σου αργότερα. Αν είσαι σε σχέση, μέχρι το μεσημέρι θα απολαύσεις τα καλά της σημερινής αργίας, αλλά δεν αποκλείεται μια ένταση εξ αιτίας ενός επαγγελματικού ή οικογενειακού ζητήματος με το ταίρι σου να σου χαλάσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ πάλι μη δεις πρόβλημα και δυσκολία, αμέσως να ανταποκριθείς. Θα κλείσεις αφτιά και μάτια στην αντίθεση της Αφροδίτης με το Δία και θα πας κατευθείαν στο τετράγωνό της με τον Κρόνο αφού μπορεί να σε ελκύσει ένα πρόσωπο που οι πιθανότητες να είστε μαζί είναι απειροελάχιστες. Επίσης, δεν αποκλείεται να περάσεις μια χαρά μέρα και εκεί που είσαι χαλαρός/η να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν και να σε ταράξει. Αν είσαι σε σχέση ίσως σε πιάσει μια τάση απομόνωσης το βράδυ ή μια μελαγχολία που θα προσπαθήσεις να την παλέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός θα σε σπρώξουν να κάνεις ανοίγματα στα ερωτικά σου, χωρίς να σκεφτείς καθόλου, αν θα εκτεθείς ή αν θα αποτύχεις. Καλό θα ήταν όμως να περιορίσεις από μόνος/η σου αυτές σου τις τάσεις και να σκεφτείς τις συνέπειες των πράξεών σου γιατί αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει ο Κρόνος μέσω ενός προσώπου που θα γνωρίσεις. Επίσης, ωραία είναι τα μεγαλόπνοα σχέδια και τα οράματα αλλά για να γίνουν πραγματικότητα ο σύντροφός σου θα σου υπενθυμίσει τον κόπο, χρόνο και προσπάθεια που χρειάζονται και πάλι τα αποτελέσματα είναι αβέβαια οπότε θα προσγειωθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει αντίθεση με το Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, οπότε μεν οι ευκαιρίες που θα σου φέρει για να πετύχεις κάτι αξιόλογο στα αισθηματικά σου θα είναι με το σταγονόμετρο, αλλά κι αυτές θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πάντως καλό θα ήταν να αποφύγεις να μπλεχτείς σε οποιαδήποτε κατάσταση γιατί δεν αποκλείεται είτε να ζοριστείς πολύ και να μην περάσεις καλά είτε να γίνεις θύμα χωρίς να το καταλάβεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως πειραχτείς με το ταίρι σου κι ενώ στην αρχή δε θα μιλήσεις καθόλου για να μη χαλάσεις τη μέρα, μετά μάλλον θα βγάλεις τα παράπονά σου όλα μαζεμένα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved