Ερωτικό ωροσκόπιο 22/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/3

ΚΡΙΟΣ

Με Ήλιο και Ερμή στο ζώδιό σου δε διακρίνεσαι κι από υπομονή κι ίσως εκνευριστείς λίγο σήμερα, κυρίως με κάποια θέματα της εργασίας σου κι ενώ αρχικά άλλα ήθελες να κάνεις το απόγευμα, είναι πιθανό να μην έχεις πια την ίδια όρεξη. Ωστόσο, ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα το βράδυ, θα σου ξαναφτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι σε σχέση, θα μπορούσες να κάτσεις στο σπίτι με το ταίρι σου και να μην κάνεις απολύτως τίποτα, ωστόσο κάποιες αναγκαίες δουλειές δε θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις κι αν δεν τελειώσουν, θα υποστείς γκρίνια.

ΤΑΥΡΟΣ

Λειτουργείς προσεκτικά, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου το «κάλιο πέντε και στο χέρι...», κυρίως στα ερωτικά σου. Όσο γίνονται έστω και μικρά αλλά σταθερά βήματα, δεν έχεις να ανησυχείς τίποτα. Εκεί που πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η είναι στα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Πάντως, το ενδιαφέρον ενός ατόμου που σου αρέσει, δείχνει αμοιβαίο. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κυλούν ομαλά αλλά αυτό δεν πρέπει να σε εφησυχάζει και να σταματήσεις να προσπαθείς για τη βελτίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια είναι στο αίμα σου και σε αναζωογονούν αλλά αν αποζητάς κάτι περισσότερο στην ερωτική σου ζωή, καλό θα ήταν να μην σπαταλάς το χρόνο σου άσκοπα. Μπορεί να απολαμβάνεις την έξαψη που νιώθεις, αλλά μόνο προσωρινή ευχαρίστηση σου προσφέρουν. Εκτός κι αν έχεις αποφασίσει ότι αυτό τον καιρό δεν ενδιαφέρεσαι για σχέση παρά μόνο για διασκέδαση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να εναντιωθείς στο σύντροφό σου γιατί θέλει να περάσετε το ερχόμενο τριήμερο οικογενειακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέρα από κάποιες συναντήσεις ή συζητήσεις που αφορούν περισσότερο σε εργασιακά θέματα η μέρα δεν δείχνει να έχει κάτι το συναρπαστικό. Ωστόσο, είναι κατάλληλη για να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να αρχίσεις να κάνεις ένα σχέδιο δράσης, είτε υπάρχει ένα πρόσωπο που θέλεις να κατακτήσεις είτε απλά να αρχίσεις να βγαίνεις προς αναζήτηση νέου ερωτικού ενδιαφέροντος. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να λείπουν οι συναισθηματισμοί σε μια κουβέντα με το ταίρι σου που σχετίζεται με συγγενικά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Δε θα αφήσεις να σε παρασύρει ανεξέλεγκτα ο ερωτισμός γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να εκτεθείς χωρίς λόγο και ιδιαίτερα σε μια φάση όπου δεν είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματα και τις προθέσεις ενός προσώπου που σου αρέσει. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ο πειρασμός να ενδώσεις δε θα είναι μεγάλος. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα δεν προδιαθέτει για υπερβολές και μεγαλοστομίες, οπότε μην τάζεις διάφορα στο ταίρι σου, όσο κι αν σου έρχονται αυθόρμητα, που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και ενισχύει τη σιγουριά σου. Έχεις την αίσθηση ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Έντονη θα είναι κι η κοινωνικότητά σου γι’ αυτό δεν αποκλείεται να δεχτείς μια πρόσκληση όπου ενδεχομένως να κρύβει κι ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να προσφέρεις στο σύντροφό σου, υλικά κι ηθικά, αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις θα παρεξηγηθεί, αφού θα φανεί σαν να προσπαθείς να τον καθοδηγήσεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για χαλάρωση, ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σου, οπότε το να μείνεις σπίτι σου και κρατώντας σε απόσταση όλα όσα σε ταράζουν φαντάζει ιδανικό. Μόνο με ηρεμία και συγκέντρωση άλλωστε μπορείς να σκεφτείς τρόπους, ώστε είτε να βγεις από ένα δίλημμα είτε να δρομολογήσεις ένα σχέδιό σου που αφορά στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, μια απογευματινή βόλτα με το ταίρι σου για ψώνια, καφέ ή έστω για χαζολόγημα, θα είναι αρκετά αναζωογονητική για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτσι κι αλλιώς κινείσαι με τακτική και δεν λειτουργείς ποτέ απρογραμμάτιστα, πόσο μάλλον στα ερωτικά σου, οπότε σήμερα ίσως αποφασίσεις να κάνεις την κίνησή σου, που είναι μελετημένη εδώ και μέρες, ώστε να φέρεις ένα πρόσωπο με τα νερά σου. Δεν αποκλείεται επίσης να ελκύσεις κάποιον/α που όμως ενώ δεν μπορεί να πάρει το βλέμμα του/της από πάνω σου, δεν κάνει καμία κίνηση να σε προσεγγίσει. Αν είσαι σε σχέση, δεν είστε για πολλά – πολλά κι ακόμα κι αν συναντηθείτε με φίλους δεν θα το ξενυχτήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι χαμηλοί τόνοι σήμερα δεν συμβαδίζουν με τους δικούς σου, ωστόσο είναι κατάλληλη μέρα για εξοικονόμηση δυνάμεων και ανασύνταξη, ώστε να οργανώσεις την ερωτική σου... αντεπίθεση, κυρίως αν έχεις βάλει στο στόχαστρό σου κάποιο άτομο. Γενικά πάντως θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να διοχετεύεις την ενέργειά σου σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου μάλλον θα σε πιέσει ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες που παραμένουν λόγω της αναβλητικότητάς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά αυστηρός/η μπορεί να είσαι σήμερα με κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που επιμένουν ότι θα έπρεπε να δώσεις την ευκαιρία σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να έρθει πιο κοντά σου. Ίσως σε ενοχλήσει περισσότερο το γεγονός ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους τα δικά σου στάνταρ που έχεις εξηγήσει κατά καιρούς και το κατά πόσο γίνεται αυτό να ανταποκριθεί. Αν είσαι σε σχέση, παρότι δεν έχεις καμία διάθεση, θα συνοδεύσεις το σύντροφό σου σε μια συνάντηση – επίσκεψη σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρνείσαι κατηγορηματικά να μπεις σε καλούπια και να λειτουργήσεις με τον τρόπο που κάνουν οι άλλοι. Έχεις υιοθετήσει μια στάση χύμα στα ερωτικά κι όπου σε βγάλει, με γνώμονα να περνάς καλά, χωρίς ψυχική φθορά. Ωστόσο, σήμερα τουλάχιστον, μπορεί να βρεθείς υπόλογος/η απέναντι σε ένα πρόσωπο που θεωρούσε ότι υπήρχε κάτι περισσότερο μεταξύ σας και να σε κατακρίνει για τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι σε σχέση, η απροθυμία σου να έχεις μια πιο συνετή οικονομική διαχείριση θα φέρει προστριβές με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ζητούμενο της ημέρας είναι να κάνεις όνειρα εφικτά και να μην ξεμακραίνεις από τη λογική γιατί μόνο έτσι κάποια από αυτά θα γίνουν πραγματικότητα. Πώς γίνεται όμως να βάλεις σε πλαίσια τη φαντασία σου και να την περιορίσεις κυρίως όταν σε συνεπαίρνει το συναίσθημα; Για δικό σου καλό ωστόσο τουλάχιστον φρόντισε να μην βλέπεις αυτό που επιθυμείς εσύ σε ένα πρόσωπο αλλά αυτό που είναι στα αλήθεια. Αν είσαι σε σχέση, θα προσφέρεις απλόχερα αγάπη και φροντίδα στο ταίρι σου και θα κάνεις ό, τι μπορείς να διατηρήσεις το ήρεμο κλίμα μεταξύ σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved