Ερωτικό ωροσκόπιο 16/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/3

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα παρότι νιώθεις λίγο πιο ευάλωτος/η, θα προσπαθήσεις να μην αφήσεις το συναίσθημα να επηρεάσει την κρίση ή τη συμπεριφορά σου, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού η κατάστασή σου δεν σου επιτρέπει να χειριστείς με τη λογική μια ερωτική σου υπόθεση. Ίσως πάλι να σου λείπει πολύ ένα άτομο και να αρχίσεις να ψάχνεις κάτι άλλο για να καλύψεις το κενό σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ένα μέλος της οικογένειάς σου να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου αλλά το ταίρι σου θα σε ηρεμήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει μια ηρεμία σήμερα που σε βοηθά να σκεφτείς καλύτερα όλα τα προσωπικά σου, κυρίως τα ερωτικά σου θέματα και να πάρεις με την πραότητα που απαιτείται κάποιες αποφάσεις. Σίγουρα πάντως βασικό παράγοντα θα παίξουν τα συναισθήματά σου αλλά κι η διάρκεια που σου προσφέρει μια επαφή. Αν είσαι σε σχέση τώρα που τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι πιο χαλαρά ίσως κάνετε μια συζήτηση, ώστε να κοιτάξετε από κοινού που βαδίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι λογικό να αναζητάς την βελτίωση της ερωτικής σου ζωής, ιδίως με την πίεση που υφίστασαι από κάποιους πλανήτες, ενδεχομένως όμως να μην μπορείς να κατασταλάξεις τι ακριβώς θέλεις από ένα άτομο για να νιώσεις ότι μπορείς να παραμείνεις δίπλα του. Συχνά βρίσκεσαι σε δίλημμα αλλά σήμερα αν σου δοθεί η ευκαιρία θα τα παραμερίσεις όλα αυτά, κοιτάζοντας μόνο την προσωρινή σου ευχαρίστηση. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται το ταίρι σου να βγάλει μια έντονη συναισθηματική πλευρά που θα σε αγγίξει βαθιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από νωρίς τα ξημερώματα βρίσκεται στο ζώδιό σου, σπρώχνοντάς σε να παλέψεις για την συναισθηματική σου εξασφάλιση. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή να βρεις έναν άνθρωπο που θα σου σταθεί και θα σου προσφέρει αγάπη γι’ αυτό θα πρέπει να κυκλοφορείς κι εσύ παραπάνω και να κάνεις όσες περισσότερες νέες γνωριμίες μπορείς. Αν είσαι σε σχέση, θα βγάλεις αρκετή δόση φροντίδας αλλά και κάποια παράπονα στο σύντροφό σου κι ίσως του ζητήσεις να περνάτε πιο πολλές ώρες μαζί, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

ΛΕΩΝ

Είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να απομονωθείς για λίγο από τον κόσμο και τα φώτα και να αφοσιωθείς στον εαυτό σου. Πρέπει να ρίξεις βάρος σε κάποιες επιθυμίες σου, να ζυγιάσεις τα συναισθήματά σου γιατί συχνά έχεις την αίσθηση ότι παραμένεις κολλημένος/η στο ίδιο σημείο και δεν εξελίσσεσαι. Αν είσαι σε σχέση, κάποιο εργασιακό θέμα θα χρειαστεί με το σύντροφό σου να το αντιμετωπίσετε με μια ευαισθησία, κυρίως αν αφορά και σε ένα πρόσωπο που ξέρετε ότι έχει προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου ήδη να αισθάνεσαι μια μεγαλύτερη ευαισθησία ή διάθεση προσφοράς προς το ταίρι σου και τις ανάγκες του και δεν αποκλείεται σήμερα να σε πιάσουν και κάποιες ενοχές ότι το έχεις κάπως παραμελήσει γι’ αυτό θα κάνεις ό, τι μπορείς να του δείξεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό ένα πρόσωπο που ανήκει στον κοινωνικό σου κύκλο να τρέφει ερωτικά κι όχι φιλικά αισθήματα για σένα και να προσπαθήσει να σε πλησιάσει πιο περισσότερο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα νιώθεις μια έντονη ανασφάλεια να σε καταλαμβάνει και πολύ μεγάλη την ανάγκη να πάρεις και να δώσεις αγάπη και φροντίδα. Προσπάθησε ωστόσο να ηρεμήσεις και να δεις ψύχραιμα τα πράγματα. Ευκαιρίες υπάρχουν για να βρεις ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι, αρκεί να μη σε πιάνει άγχος και βιασύνη γιατί το πιο πιθανό είναι να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, άκου το σύντροφό σου και μην αφήσεις το συναισθηματισμό να σε παρασύρει σε ένα επαγγελματικό σου θέμα που πρέπει να το κρίνεις αντικειμενικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην ερωτική σου ζωή εδώ και καιρό συμβαίνουν διάφορα άλλα άξια λόγου κι άλλα όχι, ωστόσο έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει μια κίνηση και αυτό σου δημιουργεί μεγαλύτερη διάθεση να σπρώξεις κι εσύ λίγο τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλεις. Όμως, σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε σύγκριση με το παρελθόν γιατί θα σε ρίξει ψυχολογικά. Αν είσαι σε σχέση, ένα συγγενικό σας πρόσωπο ίσως ζητήσει τη βοήθειά σας σε ένα προσωπικό θέμα που αντιμετωπίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως σήμερα αντιληφθείς ότι κάτι που είπες ή μια πρόσφατη συμπεριφορά σου πλήγωσε το σύντροφό σου, όμως αν του εξηγήσεις ότι οι προθέσεις σου δεν είναι κακές κι ότι είσαι πρόθυμος/η να επανορθώσεις, όλα θα φτιάξουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να έχεις κλέψει την καρδιά ενός προσώπου και να μην το έχεις καταλάβει. Γίνε λίγο πιο παρατηρητικός/η, πρόσεξε περισσότερο σημάδια και άτομα στο περιβάλλον που κινείσαι, για να μη χάσεις μια σημαντική ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Καρκίνο, πιθανόν να μαλακώσεις και να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι η στάση του ορισμένες φορές είναι σκληρή και αποθαρρυντική ώστε να μπορέσει να σε πλησιάσει κάποιο πρόσωπο ή ότι έχεις αρκετές απαιτήσεις που όμως ουσιαστικά αποτελούν μια άμυνα για να μην πληγωθείς. Το επόμενο βήμα βέβαια θα είναι να γίνεις πιο δεκτικός/η και να δίνεις περισσότερες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα θα κυλήσει όμορφα για σένα και το ταίρι σου γιατί κι εσύ θα είσαι πιο δοτικός/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανόν σήμερα να έχεις μια εσωστρέφεια και να θέλεις να αποτραβηχτείς στον κόσμο σου, να γεμίσεις ενεργειακά τις μπαταρίες σου και να αδειάσεις το μυαλό σου από τα πάντα. Αν υπάρχει μάλιστα ένα πρόσωπο που σου αρέσει, θα προτιμήσεις να επεξεργαστείς λίγο περισσότερο τα συναισθήματά σου και να μην αναφέρεις τίποτα σε κανέναν, αν δεν σιγουρευτείς. Αν είσαι σε σχέση, ίσως έχεις κάποιες απορίες ή αμφιβολίες και ζητήσεις από το ταίρι σου συγκεκριμένες διευκρινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο ευσυγκίνητο/η και είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να βγάζεις προς το ταίρι σου σκέψεις ή παράπονα που κρατούσες μέσα σου από παλιότερες στιγμές. Όμως φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί θα χαλάσει το ερωτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις οικειότητα και αυτό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις κι εσύ κάποια πιο προσωπικά στοιχεία σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved