Ερωτικό ωροσκόπιο 10/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/3

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από χθες τη νύχτα έχει περάσει στο ζώδιό σου, προκαλώντας σου υπερδιέγερση και τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου. Η ημέρα λοιπόν προσφέρεται για ανάληψη πρωτοβουλιών και για δραστηριοποίηση στον ερωτικό τομέα ενώ μία νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να σε ξεσηκώσει και το ενδιαφέρον σου να αυξηθεί, αν συναντήσεις αντιστάσεις. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές στην εμφάνισή σου. Αν είσαι σε σχέση, η έντονα σεξουαλική σου διάθεση θα παρασύρει και το ταίρι σου, οπότε αναμένεται ένα μάλλον καυτό βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναγκαστικά θα έρθεις σε επαφή με κάποια άτομα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχεις και τη διάθεση να υποστείς διάφορες ανούσιες συζητήσεις για καθημερινά θέματα. Το μυαλό σου απασχολεί περισσότερο μια υπόθεση που αφορά στα αισθηματικά σου και το δίλημμα για το τι είναι καλύτερο να κάνεις: να περιμένεις ή να περάσεις στο... παρασύνθημα. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν σήμερα να χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να ξεμπλοκάρεις το ταίρι σου από ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει στη δουλειά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις ότι είσαι σαν όχημα που του πατούν φρένο και γκάζι εναλλάξ και κινδυνεύει να... μπουκώσει η μηχανή σου. Λογικό είναι να βρίσκεσαι σε μια φάση συναισθηματικής αστάθειας και οι ετερόκλητες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στα ερωτικά την εντείνουν ακόμα περισσότερο. Γι’ αυτό σήμερα, καλό θα ήταν να συναντηθείς με την παρέα σου για να ξεσκάσεις και κυρίως να ξεχάσεις. Επίσης, μπορεί εσύ και το ταίρι σου να εκνευριστείτε με τη συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου που θεωρείτε ότι κάτι σας κρύβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ρυθμοί σήμερα είναι αρκετά γρήγοροι και έντονοι για την ιδιοσυγκρασία σου, οπότε προκειμένου να τους ακολουθήσεις και να μη μείνεις πίσω θα πρέπει να αλλάξεις κι εσύ και να αυξήσεις κάπως την ταχύτητά σου. Ωστόσο, στα ερωτικά σου απόφυγε παρορμητικές κινήσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μη σου βγουν όπως περίμενες. Επίσης, η ένταση που θα έχεις από ένα επαγγελματικό σου ζήτημα που θα ανακύψει, θα μεταφερθεί και στη σχέση σου και είναι πιθανό να βγάλεις αναίτια μια επιθετικότητα στο σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Ανυπομονείς να γίνουν κάποια πράγματα γι’ αυτό θα έχεις μια φορτσάτη και ενδεχομένως αυταρχική συμπεριφορά σήμερα που μπορεί κάλλιστα να παρεξηγηθεί και να δημιουργήσει μια έντονη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Επίσης, αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να σε καταλάβει ο εγωισμός κι εκεί που ήσουν πρόθυμος/η να κάνεις μια κίνηση να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, τώρα να θεωρήσεις ότι είναι λάθος και θα πρέπει αυτό να σε πλησιάσει, αν σε θέλει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και σήμερα θα σε απασχολήσουν ερωτικά θέματα, αφού διαπιστώνεις ότι μόνο η εύνοια δεν είναι αρκετή. Η κατάσταση απαιτεί να δράσεις, χωρίς να χρονοτριβείς και να ψειρίζεις άλλο τα πράγματα, κυρίως αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε θέλει και περιμένει από σένα να πάρεις μια απόφαση γιατί κινδυνεύεις -ή τουλάχιστον αυτό πιστεύεις- ότι θα το χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε πιάσουν τα νεύρα σου με την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση και τις υποχρεώσεις που έχετε και να τα βάλεις λίγο με το σύντροφό σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου σήμερα έχεις μια συναισθηματική αναστάτωση που όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να ξεκουνήσεις επιτέλους και να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στα ερωτικά σου. Έτσι κι αλλιώς η παρουσία του Ουρανού απέναντί σου, δεν ευνοεί μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς και εξασφάλιση σιγουριάς, οπότε θα πρέπει να ρισκάρεις και ό,τι βγει. Αν είσαι σε σχέση, ίσως «κλωτσήσεις» στον επιθετικό τρόπο χειρισμού ενός θέματος που θα προκύψει και εκφράσεις έντονα τις αντιρρήσεις σου στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανόν σήμερα η ερωτική ένταση που νιώθεις μέσα σου να σε σπρώξει σε κινήσεις που στοχεύουν περισσότερο στην ικανοποίηση, όχι τη συναισθηματική, αλλά τη σεξουαλική. Αν και στην πραγματικότητα είναι ένας τρόπος για να αισθανθείς ζωντανός/η και ακμαίος/α, ενδέχεται να σε οδηγήσει σε λάθος και θα φανεί σύντομα, οπότε να προσέχεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως τα πεις ένα χεράκι στο σύντροφό σου γιατί θα διαπιστώσεις ότι επηρεάζεται πολύ από ένα συγγενικό σας πρόσωπο και μετά σου γκρινιάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εσωτερική πίεση που νιώθεις σήμερα είναι τέτοια που δε θέλεις με τίποτα να μείνεις μέσα και αυτή η ανάγκη θα γίνεται πιο έντονη όσο πλησιάζει το βράδυ. Το θέμα είναι ότι ενδεχομένως να μη βρεις εύκαιρα άτομα να σε συντροφέψουν. Αντί να εκνευριστείς, πήγαινε μια βόλτα μόνος/η σου και δε θα χάσεις, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, εντελώς τυχαία, να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αν σου γίνει ένα είδος επίθεσης από το σύντροφό σου γιατί σύντομα θα του περάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθηματικά είσαι ανάστατος/η και αυτό σε αποπροσανατολίζει από τους στόχους που είχες βάλει. Προσπαθείς να αντιμετωπίσεις την ερωτική σου κατάσταση λογικά, από την άλλη όμως νιώθεις να σε πνίγει το άδικο γιατί πιστεύεις ότι όντως μπορείς να προσφέρεις πολλά σε έναν άνθρωπο αρκεί να σου δοθεί η ευκαιρία. Μήπως αντί να την περιμένεις, να την δημιουργήσεις εσύ; Αν είσαι σε σχέση, πιο πολλές πιθανότητες έχεις να καταφέρεις να πείσεις το ταίρι σου για κάτι που θέλεις ρίχνοντάς το στο φιλότιμο, παρά απαιτώντας το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανό να προσπαθείς να ξεμπλέξεις έμμεσα από μια ερωτική κατάσταση αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι εύκολο γιατί δε φαίνεται το συγκεκριμένο άτομο να πιάνει... τα σήματα. Θα πρέπει να γίνεις πιο απότομος/η και κοφτός/η και να του πεις ξεκάθαρα πώς αισθάνεσαι , αλλιώς θα καταπιέζεσαι όλο και περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, αυθόρμητα θα σου βγει μια προκλητικότητα μόλις ακούσεις να γίνεται λόγος για κάποια θέματα από το ταίρι σου αλλά με αυτή τη συμπεριφορά προκαλείς αχρείαστες αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πιθανό ήδη να έχεις βρει το αντικείμενο του πόθου σου και να επιδιώκεις να το κατακτήσεις αλλά σήμερα θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Στις στρατηγικές δεν τα πας καλά, ωστόσο το να εφαρμόσεις το παλιό κόλπο «της αδιαφορίας» ίσως σου φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είσαι σε σχέση, το να πικάρεις λίγο το σύντροφό σου, προκαλώντας του ζήλεια μπορεί να φουντώσει το πάθος ανάμεσά σας, αρκεί να μην το παρακάνεις και καταλήξετε τσακωμένοι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved