Ερωτικό ωροσκόπιο 9/3

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/3

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες με τη συμμετοχή του Δία απογειώνει τη διάθεσή σου και ενισχύει την παρορμητική και ενθουσιώδη φύση σου. Συχνά όμως θα είσαι αρκετά συναισθηματικός/η ή θα κλείνεσαι στον εαυτό σου και θα έχεις μια υπερβολή στον τρόπο που βιώνεις τα πράγματα, ιδίως αν αφορούν στα ερωτικά σου αλλά γρήγορα θα συνέρχεσαι. Αν είσαι σε σχέση, παρά τα όποια προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στα εργασιακά σας, θα τα αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία και θετικό πνεύμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευκαιρίες αλλά και μπλεξίματα φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στα ερωτικά σου, καθώς υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ενώ στην αρχή όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει η κατάσταση μεταξύ σας, θα αλλάξει στάση απέναντί σου και θα δείχνει αναποφάσιστο ή εμφανίζεται και εξαφανίζεται. Καλό θα ήταν όμως να μην αφήσεις τα πράγματα να τραβήξουν πολύ και να πας για άλλες πολιτείες. Αν είσαι σε σχέση όμως, ξεκινά μια περίοδος με έντονη διάθεση για εξόδους, διασκεδάσεις και σύσφιξη φιλικών σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες θα γνωρίσεις πολλά άτομα τα οποία όμως δεν θα είναι όλα άξια εμπιστοσύνης ή να επενδύσεις πάνω τους. Είναι καλό λοιπόν να κρατήσεις την ανεμελιά και το ανεξάρτητο πνεύμα σου, να μη βιαστείς και να περάσεις καλά χωρίς ιδιαίτερες επιδιώξεις. Από την άλλη, αν είσαι σε σχέση, διάφορα οικογενειακά θέματα θα σε έχουν συνεχώς σε διέγερση και θα σου είναι δύσκολο να ηρεμήσεις ή να σκεφτείς κάτι άλλο, πόσο μάλλον να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στο σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά ευνοϊκή είναι για σένα η περίοδος αυτή που θα είναι γεμάτη με μετακινήσεις, εκδρομές ίσως και ένα ταξίδι. Η πιθανότητα μιας ερωτικής γνωριμίας είναι μεγάλη ενδεχομένως και μέσα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, καλό θα ήταν να διατηρήσεις κάποιες επιφυλάξεις γιατί δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο άτομο να αποδειχθεί κατώτερο των προσδοκιών σου, ή να μην εννοεί όσα υπόσχεται. Αν είσαι σε σχέση, κάποια ευχάριστα νέα που μπορεί να περιμένατε καιρό, θα σας ανακουφίσουν.

ΛΕΩΝ

Ενισχύεται το ρομαντικό και συναισθηματικό σου κομμάτι και θα αναζητήσεις κάτι περισσότερο από ένα πρόσκαιρο πάθος. Αν διατηρήσεις την πίστη και την αισιοδοξία σου και δεν παρασυρθείς από διάφορες σειρήνες που σου υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, σύντομα θα σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι αξιόλογο στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, επιπλέον χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σας, είτε ως μπόνους, είτε χρωστούμενα και θα βοηθήσουν, ώστε να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας αλλά μη χάσετε το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στον 7ο ηλιακό σας οίκο στους Ιχθύες σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να αναζωογονήσεις τη σχέση σου και να έχεις πιο ενεργή συμμετοχή. Να γίνεις πιο συντροφικός/η, με κατανόηση και να μην δραστηριοποιείσαι μόνο στα πρακτικά θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, η τύχη είναι με το μέρος σου για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, ακόμα κι αν η επαφή σας δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Ωστόσο, όσα μάθεις στο πλευρό του θα σου δώσουν πάτημα για τις μελλοντικές επιδιώξεις σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης – Έκλειψης για σένα είναι ότι αν δεν έχεις πίστη στο όνειρο, δεν πρόκειται να υπάρξει βελτίωση στην ερωτική σου ζωή. Εντούτοις, σου ζητά να κρατήσεις και μια ισορροπία και να δεις πιο καθαρά, αν αυτό που επιθυμείς σου κάνει καλό ή είναι μια εικόνα στην οποία έχεις κολλήσει. Αν είσαι σε σχέση είναι σημαντικό να διατηρείς το ρομαντικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και να το τροφοδοτείς όσο περισσότερο γίνεται γιατί μόνο έτσι δε θα σας καταπιεί η ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη με τη συμμετοχή του Δία έρχεται να σου προσφέρει απλόχερα αρκετές ευκαιρίες να διαπρέψεις στον ερωτικό τομέα και αν τις χειριστείς με την ανάλογη εξυπνάδα, τότε θα βγεις κερδισμένος/η. Αυτό που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι να κοιτάξεις πώς θα περάσεις πρώτα εσύ καλά και θα νιώσεις γεμάτος/η, χωρίς να σε ενδιαφέρει ντε και καλά το μέλλον. Αν είσαι σε σχέση, αρκετές ρομαντικές στιγμές θα περάσετε με το ταίρι σου αλλά θα υπάρξουν κι άλλες που θα έχεις την ανάγκη να βρεθείς μόνος/η με τους φίλους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοείσαι από αυτή τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη, αφού συμμετέχει κι ο κυβερνήτης σου, Δίας, που θα συνεχίσει για το επόμενο χρονικό διάστημα να σου παρέχει αισιοδοξία και προσδοκίες. Το να μην χάνεις την πίστη σου και να επιδιώκεις το καλύτερο για την ερωτική σου ζωή θα φέρει αποτελέσματα, όμως μην παραμελήσεις τα επαγγελματικά σου γιατί αυτή την περίοδο σου δίνονται ευκαιρίες να πετύχεις κάτι καλό. Ιδίως αν είσαι σε σχέση, πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτόν τον τομέα περισσότερο κι ας γκρινιάζει λίγο ο σύντροφός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να αλλάξεις οπτική στο πώς αντιλαμβάνεσαι κάποια τα πράγματα, που αφορούν και στην ερωτική σου ζωή και που θα βοηθήσει και την ψυχολογία σου ώστε να πάρεις τα πάνω σου. Ενδέχεται να αναπτερωθεί ακόμα περισσότερο το ηθικό σου από κάποιες πληροφορίες ή κινήσεις που θα δεις να γίνονται από ένα πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μην δίνετε και πολύ θάρρος σε ορισμένους συγγενείς γιατί στο τέλος θα σας... ανέβουν στο κρεβάτι και δε θα το καταλάβετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά συναισθηματικό και ρομαντικό θα είναι το κλίμα που θα σε επηρεάσει κι εφόσον αυτή την περίοδο η γοητεία σου είναι έντονη, θα ελκύσεις διάφορα άτομα που κάποια από αυτά θα σου δίνουν την αίσθηση ότι μαζί τους μπορεί να έχεις μια προοπτική. Ωστόσο, επειδή εσύ θα είσαι μπερδεμένος/η, είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις με ένα που δείχνει το πιο χαλαρό κι ανώδυνο και δεν θα σε πιέσει. Αν είσαι σε σχέση, θετικά μηνύματα θα υπάρξουν από τα οικονομικά σας που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε ίσως και μια αγορά που θέλατε καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια περίοδο θετική για σένα σε αρκετούς τομείς της ζωής σου, κυρίως τον ερωτικό και των σχέσεών σου. Ενδεχομένως ένα νέο ειδύλλιο να δημιουργηθεί, αφού όμως θα προηγηθεί το τέλος μιας κατάστασης που δεν τραβούσε και σε ταλαιπωρούσε. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως προχωρήσετε με το ταίρι σου σε επισημοποίηση της σχέσης σας, συμβίωση ή ακόμα και γάμο ενώ αν είστε ήδη παντρεμένοι, να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved