Ερωτικό ωροσκόπιο 6/3

Πώς θα επηρεάσεις ο Άρης στον Τοξότη τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/3

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, από σήμερα μπαίνει στον εξίσου πύρινο Τοξότη, ενισχύοντας τον ενθουσιασμό σου και την διάθεσή σου για περιπέτεια. Θα είσαι μέσα στην ενέργεια γι’ αυτό και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, να βγαίνεις, να βλέπεις κόσμο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις μετακινήσεις, τις υπερβολές και τα νεύρα σου, αφού συχνά θα παίρνεις φωτιά με το παραμικρό. Στις συχνές εξορμήσεις σου, ταξίδια ή εκδρομές είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις και τον έρωτα. Αν είσαι σε σχέση μάλλον ενδέχεται να συγκρουστείτε με ένα συγγενικό σας πρόσωπο που παρεμβαίνει συνεχώς και σας ανακατεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης μπαίνει στον 8ο οίκο σου και θα προσπαθήσει να σε ξεκολλήσει από μπετοναρισμένες αντιλήψεις, τυπικότητες και συντηρητισμούς, όχι με ιδιαίτερη ευγέναι, ώστε να μπεις με περισσότερη όρεξη και τόλμη στο ερωτικό παιχνίδι, να το διασκεδάσεις και να πάρεις όσα σου προσφέρει, κοιτώντας μόνο το παρόν. Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ελκύεις και πρόσωπα που δε σου αρέσουν κι αυτό ίσως σε φέρνει συχνά σε δύσκολη θέση. Αν είσαι σε σχέση, αχρείαστα ή και αναγκαία έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και ίσως φέρουν κόντρες και γκρίνιες ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον 7ο οίκο σου σηματοδοτεί μια έντονη περίοδο για σένα κυρίως που έχεις σχέση, καθώς το πάθος αλλά κι οι τσακωμοί θα είναι συχνοί με το ταίρι σου και δεν θα λείψουν οι φορές που θα σε φτάνει στα άκρα. Ωστόσο, η παρουσία του Κρόνου εκεί, βοηθά στο να διατηρήσεις την υπομονή σου και να αντιμετωπίσεις με περισσότερη ψυχραιμία τις καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η όρεξή σου για φλερτ και παιχνίδια θα είναι μεγάλη αλλά θα κινείσαι περισσότερο σαν τη μέλισσα, συλλέγοντας μεν νέκταρ από λουλούδι σε λουλούδι, διατηρώντας δε με κάθε τρόπο την ανεξαρτησία σου, αποφεύγοντας κάθε είδους δέσμευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη ενδεχομένως να σε παρακινήσει να κοιτάξεις περισσότερο την σωματική σου κατάσταση, σπρώχνοντάς σε στο να ξεκινήσεις ένα είδος άσκησης για να εκτονώνεις την ενέργειά σου. Η βελτίωση θα σου δώσει αυτοπεποίθηση κι αυτή με τη σειρά της θα ελκύσει ένα πρόσωπο ίσως και μέσα από τη δουλειά σου, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις τα μπερδέματα, ιδίως αν συνεργάζεστε γιατί αν στραβώσει, θα είναι δύσκολο να συνυπάρξετε στον ίδιο χώρο. Πιθανά προβλήματα ή εντάσεις στην εργασία σου, πάντως θα επηρεάσουν και τη σχέση σου αφού θα σε κάνουν ευερέθιστο/η.

ΛΕΩΝ

Στην πρίζα σε βάζει ο Άρης στον Τοξότη και ίσως σε κάνει πιο ανυπόμονο/η, τολμηρό/η αλλά και επιπόλαιο/η στα ερωτικά σου. Θα έχεις πέραση στο αντίθετο φύλο και πολλοί ή πολλές θα σε διεκδικήσουν αλλά δε θα στέκεσαι αρκετά να σκεφτείς και να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος επιλογές κι εκεί που ήσουν μέσα στον ενθουσιασμό να καταλήγεις τσακωμένος/η. Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική σου διάθεση θα είναι μεγάλη, το ίδιο και το πείσμα σου αφού θα θες συνεχώς να περνά το δικό σου γι’ αυτό οι κόντρες με το ταίρι σου δε θα λείπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά προβλήματα με την οικογένεια αλλά και ζημιές στο σπίτι, θα αναστατώσουν τη σχέση σου, καθώς θα χάνεις την υπομονή σου και θα τα βάζεις με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν δεν αντιδρά άμεσα, περιμένοντας από σένα να τα αναλάβεις όλα. Αν είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα θα είναι πιο καλά, αφού θα έχεις και την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που μπορεί να σε ξεκουνήσει και να μην είσαι τόσο μαζεμένος/η και συνεσταλμένος/η. Ωστόσο, επειδή συχνά πυκνά όλα μαζί του θα φλερτάρουν με την υπερβολή, μάλλον δε θα έχει και μεγάλη διάρκεια η όποια επαφή σας.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Δε θα διαπρέψεις στις... δημόσιες σχέσεις αυτή την περίοδο, καθώς ο Άρης στον 3ο σου οίκο θα δημιουργεί παρεξηγήσεις, εκνευρισμό και διχογνωμίες ενώ δεν αποκλείονται βλάβες στο μέσο μετακίνησης ή επικοινωνίας σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, κάτω από αυτές τις συνθήκες καλό είναι να αποφεύγονται θέματα συζήτησης που πυροδοτούν το κλίμα, εκτός αν γίνονται για να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό σε ένα ταξίδι, μέσα από το διαδίκτυο ή ξεκινώντας ένα ενδιαφέρον επιμορφωτικού χαρακτήρα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία που θα σε συναρπάσει αλλά μάλλον θα είναι σύντομης διάρκειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης φεύγει για λίγο από το ζώδιό σου και πηγαίνει στον Τοξότη, ενισχύοντας τη μαχητική σου διάθεση και μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον σου στο οικονομικό αλλά και ερωτικό μέτωπο. Η λίμπιντό σου θα κτυπήσει κόκκινο ενώ πάθη, ζήλειες και εντάσεις δυναμιτίζουν το κλίμα είτε είσαι σε σχέση είτε όχι και θα σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συγκρατείσαι και να αντιμετωπίζεις ψύχραιμα τις καταστάσεις. Θα διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που θέλεις ή πρόθυμα θα μπεις σε μια καινούργια ερωτική περιπέτεια που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης μπαίνει φουριόζος στο ζώδιό σου, προκαλώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση στα ερωτικά και τις σχέσεις σου κι ιδιαίτερα σε καταστάσεις που σιγοβράζουν καιρό. Μπορεί να επιφέρει ακόμα και την προσωρινή ρήξη μιας συνεργασίας ή με το σύντροφό σου, αν αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι ή περιορίζεσαι. Θα είσαι πιο ανταγωνιστικός/η, σαρωτικός/η και τολμηρός/η και ως εκ τούτου ακαταμάχητος/η στο αντίθετο φύλο, οπότε τίποτα δε θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και να σου στερήσει αυτό που έχεις βάλει στο νου, πολύ περισσότερο το να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις, ακόμα κι από καπρίτσιο. Λόγω Κρόνου όμως η προσοχή επιβάλλεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά μπορεί να έχουν γίνει στα εργασιακά σου που δοκιμάζουν την υπομονή σου, γι’ αυτό κι είναι πιθανό με τον Άρη στον Τοξότη να έχεις συχνά ξεσπάσματα ενώ ένα μικρό πρόβλημα υγείας ίσως σου δημιουργήσει μεγαλύτερη εσωτερική ένταση. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις τη συγκεκριμένη περίοδο είναι τα ειδύλλια με άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά σου και παράλληλες σχέσεις, καθώς και στις δύο περιπτώσεις, δε θα κρατηθούν κρυφά και θα πληρώσεις τα σπασμένα ακόμα κι αν δεν φταις σε τίποτα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ξεκινήσετε κάποιες εργασίες ή διορθώσεις στο χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθετική ή ανταγωνιστική διάθεση που θα βιώσεις από κάποια άτομα ίσως σε αναγκάσει να εγκαταλείψεις μια ομάδα ή μια παρέα που μετείχες, ωστόσο, ο Άρης θα σου ανοίξει καινούργιο πεδίο, όπου θα είσαι ο εαυτός σου, αλλά θα έχεις και ερωτικές ευκαιρίες. Βραδινές έξοδοι και διασκεδάσεις θα αυξηθούν και φυσικά όλο και μια νέα κατάκτηση θα έχεις ενώ δεν αποκλείεται και κρούση από φίλο/η. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου από την παρέμβαση ή την ανάρμοστη συμπεριφορά ενός προσώπου του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και να διακόψετε κάθε επαφή μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Τοξότη θα σε κινητοποιήσει να κάνεις πράγματα και να δοκιμάσεις καινούργιες καταστάσεις και εμπειρίες. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, αφού κι η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλλο είναι μεγάλη, ωστόσο καλό θα ήταν να πας με τους ρυθμούς σου κι όχι βιαστικά, ακόμα και αν νιώθεις ότι πρέπει να τρέξεις γιατί οι υπερβολές και ο άκρατος ενθουσιασμός εγκυμονούν «κινδύνους». Αν είσαι σε σχέση, ζητήματα με επαγγελματικά και προβλήματα με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved