Ερωτικό ωροσκόπιο 5/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/3

ΚΡΙΟΣ

Από το βράδυ και μετά αρχίζει η ερωτική αφύπνισή σου, όποτε καλό θα ήταν να κανονίσεις να βγεις με την παρέα σου και να μην αφήσεις την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Μπορεί να βρεις έναν πρωτότυπο τρόπο να προσεγγίσεις το αντικείμενο του πόθου σου, και να το κατακτήσεις ή η χαλαρή και άνετη συμπεριφορά σου να σπρώξει ένα πρόσωπο να σε πλησιάσει. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ίσως επιμείνει να πάτε κάπου με την παρέα σας και παρότι είχες στο νου σου κάτι πιο ιδιαίτερο, δε θα του χαλάσεις το χατίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάνω που είχες κάτι χειροπιαστό να βασιστείς που σου έδινε το πράσινο φως για να κινηθείς προς ένα πρόσωπο και να ελπίζεις σε μια εξέλιξη, σήμερα θα αναγκαστείς σε άτακτη υποχώρηση, καθώς βλέπεις μια περίεργη αλλαγή από την πλευρά του που δεν ευνοεί οποιαδήποτε ερωτική προσέγγιση. Αν όμως το θέλεις, τότε πρέπει να ακονίσεις το μυαλό σου και να βρεις έναν άλλον τρόπο για να το πλησιάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί ένα οικογενειακό θέμα να αλλάξει το πρόγραμμά σας, κάτι που θα ενοχλήσει και τους δύο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακά είσαι στο φόρτε σου και ενδεχομένως το βράδυ να πετάξεις και όσες ανασφάλειες σου είχαν δημιουργηθεί και με άλλο αέρα να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Αυτό που κυρίως όμως σε ενδιαφέρει, πέρα από εμφάνιση είναι να δεις αν υπάρχει και κοινή αντίληψη και επιδιώξεις, μήπως και τα φαινόμενα απατούν. Αν είσαι σε σχέση, πάρε το ταίρι σου και πηγαίνετε μια βόλτα να αλλάξετε παραστάσεις γιατί και μόνο που θα βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο θα αναζωογονηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω, έχεις μια μάλλον ψύχραιμη στάση και προσπαθείς να δεις όσο πιο αντικειμενικά μπορείς την κατάσταση στα αισθηματικά σου. Άπαξ και περάσει όμως στον Υδροχόο, αντίο αυτοσυγκράτηση. Θα ξεσηκωθείς πάλι με ένα πρόσωπο και δεν αποκλείεται να κάνεις και μια κίνηση που ξεφεύγει πολύ από τα δεδομένα σου. Ωστόσο, μια πρωτοβουλία που θα πάρεις μπορεί να σου βγει σε καλό. Αν είσαι σε σχέση, το να φλερτάρεις το ταίρι σου, για να τονώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ίσως έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα περάσει απέναντί σου, στον Υδροχόο, τονίζοντάς σου ότι είναι απαραίτητο με το σύντροφό σου να είστε «ομάδα», αν επιδιώκετε την εξέλιξη της σχέσης κι όχι ο καθένας μόνος του. Εγωισμοί και αρχηγικές τάσεις λειτουργούν διασπαστικά και σπάνια φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να προκαλέσεις με την παρουσία σου, αλλά τα σχόλια θα είναι υπέρ σου ενώ η φιλικότητα στη συμπεριφορά σου μάλλον θα αλλάξει ως προς το θετικό την εντύπωση που είχε για σένα ένα πρόσωπο και θα σε πλησιάσει περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σιγά-σιγά σε εγκαταλείπει η συντηρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περνάς σε μια πιο προχωρημένη, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα ερωτικά σου, αφού διαπιστώνεις ότι καλή η υπομονή κι η αρετή αλλά αν δεν κάνεις και κάτι πέρα από το συνηθισμένο, το ενδεχόμενο να είσαι με το πρόσωπο που θέλεις θα αρχίσει να απομακρύνεται. Λίγο το ότι είναι Σάββατο, λίγο το αποκριάτικο κλίμα, βοηθούν πάντως να τα δεις αλλιώς. Αν είσαι σε σχέση, μια παρεξήγηση ίσως δημιουργήσει προσωρινή ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλό θα είναι το Σάββατό σου, όχι μόνο γιατί σου ανοίγει την όρεξη να κυκλοφορήσεις και να βρεθείς με κόσμο, αλλά και γιατί σου δημιουργεί και μια έντονη ερωτική διάθεση. Δεν αποκλείεται λοιπόν να συμπέσουν οι δρόμοι σας με ένα πρόσωπο, ενδιαφέρον και ασυνήθιστο, τουλάχιστον σε ό,τι έχεις συναντήσει μέχρι τώρα, που θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι σε σχέση, η καλύτερη μέθοδος σήμερα για να πεις κάτι στον σύντροφό σου που δεν ξέρεις πώς θα το πάει, είναι να τον αντιμετωπίσεις σαν φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα γνωριμία που θα κάνεις σήμερα, μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακή, ώστε να αρχίσεις τους χορούς και τα πανηγύρια, ωστόσο θα σε βάλει σε εγρήγορση και θα σε ιντριγκάρει για το αν και ποια εξέλιξη μπορεί να υπάρξει στο άμεσο μέλλον, καθώς με μια πρώτη θεώρηση, φαίνεστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Αν είσαι σε σχέση, οι ήρεμες οικογενειακές στιγμές που ονειρευόσουν με το σύντροφό σου, ίσως διαταραχθούν από μια απρόσμενη επίσκεψη. Αρχικά θα είσαι κάπως απόμακρος/η αλλά μετά θα ενταχθείς στο κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις κάτι καλό στα ερωτικά σου σήμερα, αρκεί να χειριστείς σωστά την κατάσταση, αν διατηρήσεις το χιούμορ και την άνεση στην επικοινωνία. Ακόμα κι αν σου αρέσει πολύ το άλλο πρόσωπο, φρόντισε να μην του το δείξεις και να διατηρήσεις μια πιο φιλική στάση, για να σου ανοιχτεί περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, μια ιδέα του συντρόφου σου, η οποία μπορεί να αφορά και σε επαγγελματικό άνοιγμα θα σε ενθουσιάσει και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το που θα φύγει η Σελήνη από το ζώδιό σου ενδεχομένως να αρχίσεις να χαλαρώνεις από τα πολλά «πρέπει» και να αρχίσεις να μετράς τα πράγματα αλλιώς στα ερωτικά σου. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει το ίδιο και η σεξουαλικότητά σου, οπότε καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα σήμερα γιατί θα έχεις πέραση στο αντίθετο φύλο που αν μη τι άλλο, θα σε βάλει ξανά στο παιχνίδι. Αν είσαι σε σχέση, άφησε το άγχος για τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις και κοίταξε πώς θα περάσεις καλύτερα το σαββατόβραδο με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το επαναστατικό πνεύμα σε καταλαμβάνει κι ίσως σε σπρώξει να βάλεις τέλος σε μια κατάσταση στα ερωτικά σου που σε μιζεριάζει, σε πνίγει ή δεν εξελίσσεται. Χαίρεσαι που είσαι ελεύθερος/η και έχεις ένα σωρό επιλογές, οπότε, παρά την γοητεία που ασκείς στο αντίθετο φύλο και το φλερτ που θα σου γίνει, αυτό που θα επιδιώξεις πρωτίστως είναι να διασκεδάσεις, αποφεύγοντας δεσμεύσεις κι υποσχέσεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βγάλεις μια αντίφαση στο σύντροφό σου που θα τον μπερδέψει, αφού άλλο είχες δηλώσει κι άλλο τελικά θέλεις να κάνετε σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρειάζεσαι να μείνεις λίγο μόνος/η και να κάτσεις να σκεφτείς με την ησυχία σου ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί είτε γιατί η κατάσταση δεν δείχνει να κινείται με τον τρόπο που επιθυμείς είτε δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα από την άλλη πλευρά και σε μπερδεύει. Κυρίως όμως θέλεις να αποφύγεις επιρροές τρίτων και να αποφασίσεις εσύ τι θα κάνεις στη συνέχεια. Αν είσαι σε σχέση, θα αποφύγεις τη βαβούρα και την πολυκοσμία γι’ αυτό θα μείνεις στο σπίτι και με το ταίρι σου θα παρακολουθήσετε κάποια ταινία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved