Ερωτικό ωροσκόπιο 4/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/3

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικά είσαι κάπως ασταθής σήμερα και δεν μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τίποτα. Κάπου σε ενοχλεί γιατί εκεί που είσαι μες στην τρελή χαρά σε πιάνει μια απαισιοδοξία ή προβληματισμός για τα ερωτικά σου. Αυτό που οφείλεις όμως να προσέξεις είναι μέσα σε αυτή την κατάσταση να μη βγάλεις συμπεράσματα για πρόσωπα και καταστάσεις. Αν είσαι σε σχέση, παρά τις ενθαρρύνσεις του συντρόφου σου εσύ έχεις συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση ενός οικογενειακού θέματος που αντιμετωπίζεις, αλλά θα προτιμήσεις να μην του το αναφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η άποψή σου για ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει πολύ είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν κάποιων γνωστών ή συγγενών σου, γεγονός που σε ενοχλεί αρκετά. Όμως πρέπει να καταλάβεις ότι εσύ κρίνεις με βάση το συναίσθημά σου, οπότε δεν είσαι αντικειμενικός/η. Ίσως έχουν κάποια βάση τα λεγόμενά τους, που αν δεν «μουλάρωνες», θα το έβλεπες κι εσύ. Αν είσαι σε σχέση, κάποια πρακτικά θέματα δικά σου ή του συντρόφου σου θα σας φάνε αρκετό χρόνο κι ίσως σας χαλάσουν προσωρινά τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανόν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις να σε αγχώσουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα σκέφτεσαι όλη μέρα και θα χαλάσεις τη διάθεσή σου. Άλλωστε αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή στα ερωτικά σου και οφείλεις να τους δώσεις λίγο περισσότερη σημασία. Πάντως, σήμερα αν βγεις, ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που σε ιντριγκάρει κυρίως εγκεφαλικά, με το στυλ του και την προσωπικότητά του. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα φροντίσεις να περάσεις ένα όμορφο, ξεκούραστο βράδυ με το ταίρι σου, χωρίς όμως να το παρακάνετε... πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να εγκαταλείψεις συνήθειες και άτομα του παρελθόντος και να κάνεις μια καινούργια αρχή ακόμα και στον έρωτα ίσως είναι αυτό που σου χρειάζεται. Η περίοδος ενδείκνυται για να ανεξαρτητοποιηθείς και να κάνεις ένα φρέσκο ξεκίνημα αλλά όσο σε πιάνουν φοβίες και επανέρχεσαι στο γνωστό και δοκιμασμένο δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου μπορείς να κάνεις ένα νέο άνοιγμα. Επιπλέον, θα πρέπει να μετριάσεις το συναισθηματισμό σου και να δεις αντικειμενικά ένα θέμα που αφορά στη σχέση σου γιατί αλλιώς δε θα διευθετηθεί.

ΛΕΩΝ

Ενώ χθες ήσουν μια χαρά, σήμερα, παρά το ότι είναι Παρασκευή, ίσως σε πιάσει μια απαισιοδοξία ή σκεπτικισμός για τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Πιθανόν οι κινήσεις σου σε μια ερωτική σου υπόθεση να μην ήταν κι οι καλύτερες και το αποτέλεσμα να πλήγωσε λίγο τον εγωισμό σου. Συγκέντρωσε το κουράγιο σου και μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω γιατί μπορεί να ήταν ακατάλληλη η στιγμή. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ο άνθρωπός σου, μπορεί να σε ξεμπλοκάρει και να σου βρει λύση σε ένα εργασιακό σου θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ορθή κρίση κι η λογική δε σου λείπουν, ωστόσο στα ερωτικά η τελειοθηρία σου δε σε αφήνει να ευτυχήσεις γιατί αυτά που ψάχνεις σε ένα πρόσωπο είναι απίθανα και ξεπερνούν το μέσο όρο. Σήμερα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία, να κατανοήσεις ότι το να χαμηλώσεις τον πήχη, ώστε να βρεις ένα άτομο στα μέτρα σου, αυτόματα θα σου προσφέρει περισσότερες επιλογές. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αναγκαστείς να γίνεις λίγο πιο αυστηρός/η με το ταίρι σου γιατί δε δείχνει κατανόηση για κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Είναι κοινό μυστικό ότι απώτερος στόχος σου είναι η δημιουργία σχέσης, ωστόσο αν κι η μέρα επιτάσσει περισσότερη σκέψη και υπομονή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρήσεις σε βασικές αρχές σου ή να γίνεις υπέρ το δέον συμβιβαστικός/η,προκειμένου να είσαι με κάποιον/α. Κράτα χαρακτήρα και να είσαι σε μόνιμη επαφή με τις πραγματικές ανάγκες σου, προς αποφυγή λανθασμένων επιλογών. Αν είσαι σε σχέση, τα επαγγελματικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει παράπονα από το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σου σήμερα ίσως σε βάλουν σε υποψίες ή να σε προβληματίσουν και να σε ωθήσουν να ξαναδείς πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά κάποια θέματα στη σχέση σου. Ωστόσο, επειδή πολλά γίνονται, μην υιοθετήσεις αμέσως ό,τι ακούσεις γιατί μπορεί να είναι και υπερβολές. Αν είσαι ελεύθερος/η, η γνώμη ενός συγγενικού σου προσώπου θα μετρήσει πολύ εξ αιτίας της εμπειρίας του κι έτσι θα βγεις από ένα ερωτικό αδιέξοδο, αφού πλέον το να επιλέξεις θα είναι πιο εύκολο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σοβαρός/η και μετρημένος/η σε συμπεριφορά θα είσαι σήμερα και θα σκεφτείς πολύ πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση στα ερωτικά σου γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι τώρα τελευταία ο αυθορμητισμός δε σου έχει βγει σε καλό, αφού πέφτεις συνεχώς στα λάθος άτομα. Αν λοιπόν αντιληφθείς ότι ο καθένας ή η καθεμιά λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του/ης, φρόντισε να κοιτάξεις κι εσύ το δικό σου. Αν είσαι σε σχέση, μην αρκείσαι στα λόγια, ο σύντροφός σου θέλει να αποδεικνύεις που και που τα αισθήματά σου με πράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις μια συγκρατημένη αισιοδοξία όσον αφορά στο μέλλον των ερωτικών σου και την πεποίθηση ότι σταδιακά θα υπάρξει μια κίνηση, μια εξέλιξη που θα σε βγάλει από τη χειμερία νάρκη. Ωστόσο, πρέπει να κάνεις κι εσύ βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και να πάρεις πρωτοβουλίες, όχι μόνο να περιμένεις την... Άνοιξη. Επιπλέον, η νοοτροπία του «επαγγελματία» που έχεις, είναι συχνά εκνευριστική για τον άνθρωπό σου αφού νιώθει ότι μόνιμα θα έρχεται δεύτερος στην λίστα προτεραιοτήτων σου και σήμερα αυτή η δυσαρέσκεια θα είναι έντονη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά το αποκριάτικο κλίμα, η διάθεσή σου είναι μάλλον βαριά σήμερα και ενδεχομένως να αποζητήσεις την ηρεμία σου. Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου γιατί βρίσκεσαι σε ερωτικό δίλημμα και τα ‘χεις λίγο χαμένα. Καλό θα σου κάνει μια παύση από την ενεργό δράση γιατί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι συνεχώς ξεσηκωμένος/η. Αν είσαι σε σχέση, ενώ στην αρχή της ημέρας σκεφτόσουν ότι θα ήθελες να πάτε κάπου με το ταίρι σου, θα μετανιώσεις και θα προτείνεις να κάτσετε σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και η μέρα σίγουρα στα εντείνει, αλλά καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να ισορροπήσεις την κατάσταση. Θα σε βοηθούσε το να βρεθείς με κάποιους φίλους σου, να χαλαρώσεις και να πείτε τα δικά σας, όμως απόφυγε συζητήσεις περί ερωτικών γιατί πιθανόν να σου ασκηθεί έντονη κριτική από κάποιο άτομο που θεωρεί λάθος τους χειρισμούς σου. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου, ώστε να διασκεδάσετε και να μην ξοδευτείτε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved