Ερωτικό ωροσκόπιο 29/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/2

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάς τη βδομάδα με ένα συναίσθημα υπευθυνότητας και σκέφτεσαι ότι πρέπει να πάρεις πιο σοβαρά την προσωπική σου ζωή και να κάνεις πράγματα που μελλοντικά θα σε ωφελήσουν. Ίσως νιώσεις πιεσμένος/η αλλά μόνο έτσι θα ψαχτείς περισσότερο μέσα σου και θα βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη. Μπορεί να καταλήξεις και σε αποφάσεις που συνεχώς απέφευγες. Αν είσαι σε σχέση, ένα νομικό ή πρακτικό θέμα σας θα λυθεί ενδεχομένως με τη βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο το συμφέρον σου σήμερα και να τα βάλεις με τον εαυτό σου που ορισμένες φορές συμπεριφέρεσαι με αφέλεια στα ερωτικά σου αλλά δε χρειάζεται να είσαι τόσο αυστηρός/η. Κανείς πάντως δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι αν λειτουργήσεις αλλιώς θα ευτυχήσεις, απλά να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, ίσως σας αναγκάσει με το σύντροφό σου να δείτε αντικειμενικά και ρεαλιστικά ένα επαγγελματικό θέμα που επηρεάζει και τη σχέση σας και να το αντιμετωπίσετε ταχύτατα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο που έχει ρίξει άγκυρα στον 7ο οίκο σου, συνιστώντας σου να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τη λογική σου, κόντρα σε παρορμήσεις και τάσεις φυγής ή ρήξης που μπορεί να σε πιάνουν στη σχέση σου. Με υπομονή και συστηματική «δουλειά», η σχέση σου θα αντέξει στο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η θα συνειδητοποιήσεις ότι καλό είναι το φλερτ και το παιχνίδι αλλά να οδηγεί και κάπου, όχι απλά να περνάς την ώρα σου με γελάκια και υπονοούμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να είσαι... σίγουρος/η ποτέ για το αν θα πάρεις πίσω την αγάπη που προσφέρεις. Από το να κάθεσαι να γκρινιάζεις για τις αδικίες της ζωής, απλά κάνε ένα διαχωρισμό στα πρόσωπα που σε γυροφέρνουν, ώστε να τη δώσεις σε αυτό από το οποίο παίρνεις σεβασμό και εκτίμηση κι όχι στο άλλο που μόνιμα θα είσαι χρεωμένος/η. Αν είσαι σε σχέση, άσε το συναίσθημα στην άκρη και βρείτε με το ταίρι σου ένα πρακτικό τρόπο να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας.

ΛΕΩΝ

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου η σύνεση και ο αυτοέλεγχος επικρατεί έναντι του ενθουσιασμού και της όποιας υπερβολής, βοηθώντας σε να κατανοήσεις ότι καμιά φορά το φλογερό σου ταμπεραμέντο μάλλον βλάπτει παρά ωφελεί τα ερωτικά σου, αφού περνάς λανθασμένες εντυπώσεις. Για να πειστεί κάποιος/α ότι είσαι σταθερός/η κι αξιόπιστος/η, πρέπει να ποντάρεις στην ουσία κι όχι το... χειροκρότημα. Αν είσαι σε σχέση, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ίσως φανεί χρήσιμη στις μελλοντικές επιδιώξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια πράγματα είναι αναγκαία για να εξελιχθεί η σχέση σου αλλά γι’ αυτό θα πρέπει να πείσεις και το ταίρι σου που θεωρεί ορισμένες φορές παράλογο και μίζερο το να αναλώνετε το χρόνο σας σε πρακτικά θέματα. Όμως μόνο όταν διευθετούνται ανακουφίζεσαι και μπορείς ξέγνοιαστα να ασχοληθείς μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, η υπομονή σου μάλλον ανταμείβεται καθώς ένα πρόσωπο σήμερα θα δείξει ιδιαίτερη εκτίμηση στην ωριμότητα και τη σταθερότητά σου και θα αρχίσει να σε βλέπει με άλλο... μάτι.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Το να προσπαθείς να διατηρείς το αρμονικό κλίμα στη σχέση σου, δε σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρείς στο κάθε τι και να συμβιβάζεσαι με πράγματα που δε σου ταιριάζουν γιατί μαζεύεις-μαζεύεις και μετά αρχίζεις και παραπονιέσαι. Το μυστικό είναι να υπάρχει μια ισορροπία και όρια που οφείλεις εσύ να θέσεις, ώστε κι η σχέση να βελτιώνεται και εσύ να είσαι ευχαριστημένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να ελκύσεις ένα πρόσωπο αρκετά σοβαρό που μεν δεν σε ξετρελαίνει αλλά μπορεί να σου προσφέρει όσα ζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως υπάρξει μια επιβράβευση στους κόπους και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει, τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός του με τη συνεχή του στήριξη για να στρώσει η κατάσταση στα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείονται και κάποια κέρδη που μεν δεν είναι μεγάλα αλλά θα καλύψουν κάποιες ανάγκες σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, όσο πιο ξεκάθαρος/η και συγκροτημένος/η είσαι στα θέλω σου και στο τι επιδιώκεις από ένα πρόσωπο τόσο πιο εύκολο είναι να οργανώσεις ένα σχέδιο δράσης για να τα αποκτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη υπενθυμίζοντάς σου ότι «αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι». Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, ούτε να καταλαμβάνεσαι από έξαψη και ενθουσιασμό στα ερωτικά σου που συνήθως οδηγούν σε ανώμαλη προσγείωση. Αυτό που οφείλεις στον εαυτό σου πρώτα απ’ όλα είναι να κοιτάς προς ένα καλύτερο μέλλον και ποιο πρόσωπο μπορεί να στο εξασφαλίσει. Αν είσαι σε σχέση, χρειάζεται να ξαναμπούν κάποια θέματα επί τάπητος με το ταίρι σου γιατί όσο τα αφήνετε μεγαλώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τους πιο ευνοημένους της μέρας θα είσαι αφού η υπομονή και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις ακόμα και τα ερωτικά σου, ανταμείβονται έστω και αργά. Πιθανόν μια γνωριμία στα δικά σου μέτρα μπορεί να σου προσφέρει αρκετά από αυτά που έχεις ανάγκη. Ίσως δεν έχει αρκετό πάθος, αλλά απ’ την άλλη ξέρεις καλά ότι στο τέλος ο σεβασμός κι η εκτίμηση έχουν περισσότερη σημασία. Αν είσαι σε σχέση, μια στρατηγική που σου συστήνει ο σύντροφός σου μπορεί να είναι αποδειχθεί πολύ επωφελής ακόμα και οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης σου με τον Κρόνο δεν ταυτίζεται πολύ με τις απόψεις και τη νοοτροπία που έχεις για τα ερωτικά σου γιατί το όποιο συναίσθημα τάσσεται στις υπηρεσίες του χρήσιμου και επωφελούς για το άτομο και με αυτή την έννοια μπορεί να θεωρείς ότι δεν είναι ειλικρινές και αυθόρμητο. Κατά ένα μεγάλο μέρος έχεις δίκιο, ωστόσο, το δούναι και λαβείν είναι απαραίτητο για μια ισορροπημένη σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, λίγη "δουλίτσα" παραπάνω για την κοινή σου πορεία με το ταίρι σου θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να διαπιστώσεις ότι «ο ιδανικός έρωτας» δεν υπάρχει ή δεν έχει τη μορφή που του έχεις δώσει εσύ. Μπορεί λοιπόν ένα πρόσωπο να μη σε πηγαίνει βόλτα στο φεγγαρόφωτο, να μη σου αφιερώνει τραγούδια ή να μη σου φέρνει λουλούδια σε κάθε μικρή ή μεγάλη επέτειο αλλά να είναι βράχος δίπλα σου και να σου κρατά το χέρι στα δύσκολα. Τι είναι πιο σημαντικό για σένα; Επίσης, θυμήσου ότι πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω σε ένα ζευγάρι αλλά οι δοκιμασίες είναι αυτές που κάνουν τη σχέση ανθεκτική στο χρόνο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved