Ερωτικό ωροσκόπιο 22/2

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/2

ΚΡΙΟΣ

Με αφορμή κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά σου που θα φέρει η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο ίσως αντιληφθείς ότι, ακόμα και στα αισθηματικά σου, το να δρας οργανωμένα, με ώριμη σκέψη, λαμβάνοντας υπόψη σου διάφορες παραμέτρους, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Αν μάλιστα μετρήσεις τις φορές που λειτούργησες παρορμητικά και κατέληξες «λαβωμένος/η», τότε θα πειστείς. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να βρεις τρόπους να αναζωπυρώσεις την ερωτική φλόγα είναι προτιμότερο από το να σκέφτεσαι ότι η σχέση σου έχει ρουτινιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σχέση σου τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου, αναγκάζοντάς σε συχνά να βάζεις άλλα θέματα στην άκρη για να ασχοληθείς κατά αποκλειστικότητα μαζί της. Η Πανσέληνος όμως αυτή θα σε επιβραβεύσει γιατί «εργάζεσαι» σκληρά για καλό και των δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, η γνωριμία σου με ένα άτομο ώριμο και σοβαρό μπορεί αρχικά να είναι φιλική, ωστόσο στο άμεσο μέλλον δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε ερωτική, αφού θα υπάρχει χημεία αλλά και κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ίσως κινητοποιηθείς το προσεχές διάστημα και αποφασίσεις να αναλάβεις δράση, καθώς νιώθεις ότι οι ευκαιρίες σου να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θέλεις αρχίζουν και περιορίζονται οπότε δε σε παίρνει να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και να περιμένεις το γύρισμα της τύχης. Αν και πάλι βρεις σε ύφαλο, τότε μάλλον θα πρέπει να αποδεχτείς την «ήττα» σου και να στραφείς προς κάποιο άλλο. Αν είσαι σε σχέση, τα επαγγελματικά θέματα και γεγονότα που θα προκληθούν θα μονοπωλήσουν τόσο το δικό σου ενδιαφέρον όσο και του συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα σου φαίνονται πιο ξεκάθαρα με το φως της Πανσελήνου και ξέρεις πλέον τι θέλεις και τι όχι από τις ερωτικές σου σχέσεις όπως επίσης τι σου κάνει καλό και σαν προσωπικότητα, οπότε είσαι πιο σίγουρος/η για τις μελλοντικές επιδιώξεις σου και γι’ αυτό δεν θα έχεις και διλήμματα. Αν είσαι σε σχέση, ωστόσο, η συναισθηματική σου φόρτιση θα είναι μεγάλη κι ίσως συχνά καταπιάνεσαι από συγκεκριμένα σχόλια του συντρόφου σου κι έτσι θα δημιουργούνται πρόσκαιρες παρεξηγήσεις και εντάσεις μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Επηρεάζεσαι άμεσα στα ερωτικά σου και ενδεικτικό αυτής της περιόδου είναι το ότι δε θα αφήσεις τον «πυρετό» του κορμιού σου να καθορίσει τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου οι οποίες θα γίνουν με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον αλλά και τις προοπτικές για το μέλλον που σου προσφέρει ένα άτομο. Γίνεσαι πιο ώριμος/η, υπομονετικός/η και στοχεύεις στην ευτυχία κι όχι τις πρόσκαιρες απολαύσεις. Αν είσαι σε σχέση, τα οικονομικά θέματα που θα προκύψουν θα αναγκάσουν εσένα και το σύντροφό σου να αλλάξετε διαχείριση και να πάρετε μέτρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου σε ωθεί να αλλάξεις τόσο την αντίληψη και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, όσο και τις ερωτικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δώσεις περισσότερη έμφαση στην εμφάνισή σου και την καλή σου φυσική κατάσταση, όπως επίσης και να βάλεις στην άκρη για λίγο τη λογική σου και να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα συναισθήματά σου που μένουν ανικανοποίητα που ίσως σου στερούν την ευτυχία. Αν είσαι σε σχέση, το να προσθέσεις το στοιχείο του ρομαντισμού και της ονειροπόλησης για ένα καλύτερο και πιο όμορφο κοινό μέλλον είναι πολύ πιθανό.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα κατανοήσεις πλήρως ότι καλοί οι έρωτες και τα όνειρα αλλά δεν πρέπει να παραμελείς τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου γιατί ενδέχεται να προκύψουν αρκετά θέματα που θα σε αναγκάσουν να ανασκουμπωθείς και να τα αντιμετωπίσεις. Οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι είναι απαραίτητο να βάλεις το κάθε τι στο χρόνο του και να κρατάς τις ισορροπίες. Από την άλλη, ίσως σου δημιουργηθεί και μια φοβία λόγω πρότερης εμπειρίας και να αντισταθείς στο φλερτ ενός προσώπου που θα προέρχεται από τον εργασιακό σου χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να σταθείς σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και να εξετάσεις περισσότερο κάποιες πτυχές αντί να αφεθείς να σε παρασύρει το πάθος σου για ένα πρόσωπο ίσως σε αποτρέψει από το να σπαταλήσεις χρόνο και ενέργεια για κάτι που δεν αξίζει. Αυτό είναι το μάθημα της Πανσελήνου στην Παρθένο όσον αφορά στα ερωτικά σου. Το σίγουρο επίσης είναι ότι δεν μπορείς να μεταμορφώσεις κανέναν και καμία και να γίνει αυτό που θέλεις εσύ. Αν είσαι σε σχέση, έχε υπόψη σου ότι αυτό που θεωρείς εσύ λογικό δεν είναι απαραίτητα σωστό ή καλό για το σύντροφό σου. Όλα είναι σχετικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αυτή την Πανσέληνο θα είσαι πιο συγκρατημένος/η και προσγειωμένος/η ή τουλάχιστον θα προσπαθήσεις, αφού και από αποκαλύψεις ή μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια, θα μάθεις ότι άλλη εικόνα είχες εσύ για ένα πρόσωπο και άλλη ισχύει. Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι ο καθένας κι η κάθε μια θα πάρουν τη θέση που τους αρμόζει κι εσύ θα ξεκινήσεις ένα καινούργιο ερωτικό ταξίδι με περισσότερες εμπειρίες. Αν είσαι σε σχέση, σίγουρα τα επαγγελματικά θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο όμως το ζητούμενό σας οφείλει να είναι να βρείτε λύσεις κι όχι το να ψάχνετε να αποδώσετε ευθύνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σου δημιουργήσει μια ένταση αυτή η Πανσέληνος, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων αλλά θα προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην αλλοιωθεί η κρίση σου. Μια γνωριμία πάντως με ένα πρόσωπο που δεν θα σε κάνει να "πέσεις ανάσκελα" αλλά θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να συνεννοηθείς και σου ταιριάζει σε αντιλήψεις είναι πολύ πιθανή. Αν είσαι σε σχέση, να θυμάσαι ότι άλλο είναι η εποικοδομητική κριτική κι άλλο η κατάδειξη των αρνητικών στοιχείων. Στην πρώτη περίπτωση θα δεις αλλαγή από το ταίρι σου και στη δεύτερη αντιδράσεις...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα 2ου - 8ου σου δημιουργεί αντιφάσεις και έντονα συναισθήματα γι’ αυτό είναι πιθανό να κινείσαι μεταξύ εκλογίκευσης και ερωτικού χασίματος. Και οι δυο ανάγκες θα είναι τονισμένες και εσύ καλείσαι να ζήσεις καταστάσεις, ισορροπώντας τες γιατί δεν ενδείκνυται ούτε το να αφεθείς τελείως στον έρωτα, ούτε το να επιδείξεις πλήρη αυτοσυγκράτηση. Αν είσαι σε σχέση, οι οικονομικές υποχρεώσεις που οφείλετε να καλύψετε ενδεχομένως να σας αναγκάσουν να στερηθείτε κάποιες απολαύσεις, αλλά τουλάχιστον θα νιώσετε στο τέλος ανακουφισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονά σου ίσως διαπιστώσεις ότι το να μην «τυφλώνεσαι» και χάνεις τα αβγά και τα πασχάλια, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είσαι αρκετά ερωτευμένος/η. Σαφώς και δεν κρίνονται όλα με βάση τη λογική αλλά η υπερβολή ποτέ δε σε βοήθησε γιατί όποτε έπεφτες με μούτρα στο τέλος απογοητευόσουν. Θα πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον προστατεύεις για να μην κακοπέσει κι εκεί χρειάζεσαι μια... Παρθένο. Το να βλέπεις και τις αδυναμίες ή τα ελαττώματα του συντρόφου σου, αν είσαι σε σχέση, μπορεί να μην είναι παραμυθένιο είναι όμως ανθρώπινο και πραγματικό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved