Ερωτικό ωροσκόπιο 31/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Άρη σε βοηθά να πάρεις τα πάνω σου σήμερα και να κάνεις το σαββατόβραδό σου αρκετά συναρπαστικό. Θα έχεις απίστευτη ενέργεια και διάθεση να βγεις και να βρεθείς με κόσμο αλλά και να παίξεις διάφορα ερωτικά παιχνίδια αφού κι αυτό είναι ένα κομμάτι της διασκέδασής σου. Όμως χρειάζεται να προσέχεις λίγο γιατί μέσα στον ενθουσιασμό σου ίσως πεις ή κάνεις κάτι που θα προσβάλλει ή θα σε εκθέσει και μετά θα το μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η επιμονή σου στην τήρηση κάποιων αξιών ή απόψεων είναι πολλές φορές εκνευριστική για το άτομο που είσαι μαζί που αδυνατεί να καταλάβει γιατί σου είναι δύσκολο να τις αλλάξεις ή τουλάχιστον να βάζεις λίγο νερό στο κρασί σου. Σήμερα είναι απαραίτητο για να γλυτώσεις από γκρίνιες, με ηρεμία να του εξηγήσεις ότι για σένα είναι σημαντικές κι ότι αν σε αγαπάει πραγματικά, θα πρέπει να αποδεχτεί και κάποια «κουσούρια» σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο μήνας σε αποχαιρετά με ένα σαββατοκύριακο που από το συναίσθημα και την πολύ γλύκα που θα υπάρχει θα λιγωθείς κι ίσως είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο αυτήν την περίοδο γιατί έχεις την ανάγκη να αγαπηθείς, να νιώσεις πολύτιμος/η ή και απαραίτητος/η σε κάποιο άτομο και πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, λοιπόν, το σεξουαλικό κομμάτι θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το αισθηματικό και αν καταφέρεις να τα συνδυάσεις, τότε σε περιμένει μια όμορφη νύχτα.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη, η κυβερνήτης σου, όπως και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου και όπως αντιλαμβάνεσαι μιλάμε για ένα διήμερο όπου θα είσαι μέσα στα μέλια με το σύντροφό σου. Τα όμορφα λόγια και οι εκδηλώσεις αγάπης θα βγαίνουν αβίαστα από τα χείλη του και μετά από αρκετό καιρό θα ξανανιώσεις την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας. Το tip που δεν πρέπει να ξεχάσεις είναι να προσφέρεις κι εσύ τα ίδια και παραπάνω κι όχι μόνο να απολαμβάνεις αυτά που δέχεσαι.

ΛΕΩΝ

leont

Υπό ψυχολογική πίεση θα είσαι σήμερα αφού άλλα θέλεις, άλλα βρίσκεσαι να κάνεις και φυσικά σε ενοχλεί αφάνταστα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι συναισθηματικά θα νιώσεις ότι έχεις παραδοθεί σε ένα άτομο και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από αυτό. Όσο κι αν σε εκνευρίζει αυτή η διαπίστωση γιατί είσαι και ένας Λέοντας όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς να μην αποδεχτείς το γεγονός ότι θέλεις να το βλέπεις συνέχεια, να το ακούς και δεν μπορείς να αντέξεις πολύ μακριά του. Έρωτας μυρίζει...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αυτός ο φορτσάτος και ασυγκράτητος εαυτός σου που ελέω του Άρη στον 2ο οίκο σου έχει πάρει τα ηνία της αισθηματικής σου ζωής, μπορεί να σου προκαλεί προβλήματα, λόγω της βιασύνης ή της απερισκεψίας που επιδεικνύεις ορισμένες φορές αλλά κατά βάθος σου αρέσει. Σήμερα πάντως έχεις μια έξτρα δόση ερωτικής ενέργειας κι επειδή αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ίσως ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου με ένα άτομο που παλιότερα δεν είχε πάει όπως περίμενες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο μήνας φεύγει κι εσύ του κουνάς το μαντήλι με καλή διάθεση και καρδιά γεμάτη όμορφα συναισθήματα. Στη σχέση σου νιώθεις ότι μετά από το χρόνο και την προσπάθεια που έχεις καταβάλει ότι ήρθε ίσως η ώρα να χαλαρώσεις πια και να γευτείς τους καρπούς των κόπων σου. Αν είσαι μόνος/η έχεις την αίσθηση ότι σύντομα θα πάψει να ισχύει γιατί αρχίζεις να διακρίνεις σημάδια από ένα άτομο που δηλώνουν το ερωτικό του ενδιαφέρον για σένα και οι ελπίδες σου αναπτερώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου προσφέρει την αποδοχή και τη συγκέντρωση του ενδιαφέροντος των άλλων και αυτό σου δίνει την αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, θα τα καταφέρεις. Σήμερα, αυτό που σου έχει καρφωθεί είναι ένα συγκεκριμένο άτομο και θέλεις να το κερδίσεις, ακόμα κι αν φέρεις τον κόσμο ανάποδα γι' αυτό θα επιστρατεύσεις όλα τα μέσα για να τα καταφέρεις και δεν θα το αφήσεις να πάρει ανάσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ενθουσιασμός, ερωτισμός και απίστευτη θέρμη είναι κάποια από τα σημαντικά όπλα που διαθέτεις σήμερα στο θηκάρι σου και θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο για να περάσεις ένα βράδυ συναρπαστικό. Αν έχεις σχέση, τα συναισθήματα για το σύντροφό σου θα αναθερμανθούν και θα είσαι πολύ εκδηλωτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ένα άτομο λόγω της σεξουαλικότητας που εκπέμπεις αλλά και της αμεσότητας στη συμπεριφορά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σον 7ο οίκο σου, εκτός του Δία, έρχονται κι άλλοι δυο πλανήτες που μαλακώνουν την σκληρή ή απόμακρη στάση σου αλλά σε κάνουν και συναισθηματικά πιο ευάλωτο/η, καθώς πιάνεις τον εαυτό σου να λυγάει μπρος στις ανάγκες της καρδιάς που είναι περισσότερες από ό, τι πίστευες. Πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα, αν έχεις σχέση γιατί μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις στο σύντροφό σου και να έχεις ανταπόκριση. Αν δεν έχεις, μην μπλεχτείς στα δίχτυα των αναμνήσεων και κοίτα μπροστά με αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Περίεργη είναι η διάθεσή σου σήμερα και φέρει αρκετά στην κυκλοθυμία της Σελήνης στον Καρκίνο, αφού από τη μια σε πιάνει μια μελαγχολία ή μια τάση να σκέφτεσαι τα παλιά κι από την άλλη να αισιοδοξείς και να πιστεύεις ότι όλα από δω και μπρος θα πάνε καλά. Ενδεχομένως να οφείλεται και στα συναισθήματά σου για ένα άτομο που θέλεις μεν να είστε μαζί αλλά όχι με τον τρόπο που αυτό επιδιώκει γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να δεσμευτείς σε αυτό το βαθμό και καταπιέζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η μέρα σου πάει γάντι σήμερα, καθώς η Σελήνη και ο Ερμής στο φιλικό σου ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο διανθίζουν την ατμόσφαιρα με αρκετά συναισθήματα αγάπης και στοργής που για σένα είναι απαραίτητα, όχι μόνο για την ερωτική αλλά και για κάθε είδους σχέση. Το κλίμα γίνεται ακόμα καλύτερο γιατί πιθανόν να σου προκύψει ένα ραντεβού με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή η ερωτική σου συνεύρεση με το σύντροφό σου να είναι γεμάτη από εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν να πετάς στα σύννεφα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved