Ερωτικό ωροσκόπιο 18/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Όλα μπορείτε να τα κάνετε, όλα να τα καταφέρετε, το πότε θα ηρεμήσετε όμως σας είναι άγνωστο. Η Σελήνη περνά στον 7ο οίκο σας σήμερα και διαπιστώνετε ότι και σεις να είστε μια χαρά και με καλή διάθεση, ο σύντροφος την παθαίνει την κρίση του και πάλι αναστατώνεστε. Και επειδή το κλίμα θα αρχίσει να βαραίνει από το βράδυ, άντε να του εξηγήσετε ότι το μόνο που θέλετε είναι την ησυχία σας και να μη σας πρήζει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Θέλετε να υπάρχει μια σταθερή βάση στη ζωή σας και να μην παραπαίετε στην αβεβαιότητα και τις αμφιβολίες στα ερωτικά σας αλλά τουλάχιστον για σήμερα δεν είναι εύκολο. Υπάρχει ανασφάλεια, τα «μήπως» σας βασανίζουν και περσινά ξινά σταφύλια σας χαλούν τη διάθεση. Όλα αυτά βέβαια είναι περισσότερο γέννημα της δικής σας διάθεσης και δεν είναι απόλυτο ότι ισχύουν στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή είναι πολλές και ορισμένες φορές αναπάντεχες ακόμα και για σας που δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει. Όπου κι αν πάτε, όπου κι αν βρεθείτε, μόνοι σας ή με παρέα, θα υπάρξει τουλάχιστον ένα άτομο που θα θέλει κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία μαζί σας. Απλά εσείς είστε τόσο στο φεύγα ορισμένες φορές που ούτε καν δίνετε σημασία και μετά σας κάνει εντύπωση...

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε φάση που δεν περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια να γίνουν πράγματα στη σχέση σας, αν και αρκετές φορές δείχνετε ότι έχετε άλλα πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθείτε. Με τη Σελήνη στο Ζυγό σήμερα θα κάνετε μια δυναμική επανεμφάνιση, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση που βλέπετε ότι έχει πάρει λάθος δρόμο. Καλό είναι να θυμάστε πάντως ότι ενδεχομένως να υπάρξουν αντιδράσεις ή διαφωνίες από την άλλη πλευρά που θα σας γεμίσουν αμφιβολίες για το αν έχετε δίκιο.

ΛΕΩΝ

leont

Καλό είναι, αν διαφωνείτε σε κάτι με το ταίρι σας να το λέτε, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι θα το κακοκαρδίσετε. Το να είστε ειλικρινείς είναι το Α και το Ω της σχέσης. Όμως πρέπει να είστε και σεις δεκτικοί στην κριτική ή στην παραίνεση που μπορεί να σας κάνει και να μην θίγεστε με το παραμικρό λες και αποκλείεται να έχετε υποπέσει σε παράπτωμα. Το να είστε συζητήσιμοι και να τα βλέπετε από άλλη σκοπιά βοηθάει εν τέλει στην δική σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Συνεχίζει να αποτελεί απορία ακόμα και σε σας πως έχετε αλλάξει τόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είστε σαφώς πιο αποφασιστικοί και συγκεκριμένοι στο τι θέλετε από τη ζωή σας και από την ερωτική σχέση σας και το μόνο που σας μένει είναι κάποιες λεπτομέρειες ή κάποια στοιχεία που πρέπει να προσαρμόσετε για να τα καταφέρετε. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχετε αποβάλλει πλήρως την κριτική σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη από χθες το βράδυ έχει περάσει στο ζώδιό σας και η γοητεία σας είναι αρκετά ενισχυμένη αλλά κάτι, ίσως ο Άρης που έχει θρονιαστεί πάνω σας, δε σας αφήνει να το χαρείτε όσο θα θέλατε. Σκέψεις και συναισθήματα είναι ακόμα μπερδεμένα μέσα σας και δεν μπορείτε να καταλήξετε για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Γι' αυτό σήμερα οι περισσότεροι θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις αλλαγές που θέλετε να πάνω σας, έτσι για να πάτε κόντρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, πολλές δουλειές και αλλά και υποθέσεις που ξεθάβονται ίσως δοκιμάσουν τις αντοχές σας και τα νεύρα σας. Προσπαθείτε να κάνετε υπομονή και ψυχραιμία αλλά είναι εύκολο; Όχι βέβαια. Κι από ασυνεννοησία με το σύντροφο δεν πάτε πίσω πάντως. Άλλα λέτε άλλα καταλαβαίνει και θίγεται. Σε αυτήν την περίπτωση μην επιμείνετε να το ξεδιαλύνετε. Αφήστε το να πάει, αν θέλετε να κοιμηθείτε με την ησυχία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Οι φίλοι σας σήμερα μάλλον θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και πιθανόν να θελήσετε να βρεθείτε μαζί τους και να τα πείτε. Μέσα στο γέλιο και τη χαλαρότητα όμως ίσως ξεκινήσει κάποιο πείραγμα για τα ερωτικά σας όπου ο ένας θα κόβει κι ο άλλος θα ράβει και μπορεί να αισθανθείτε άβολα προς στιγμή. Επίσης υπάρχει περίπτωση ένα πρόσωπο να σας τραβήξει το ενδιαφέρον και να αρχίσετε το παιχνίδι μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δυνατά και αποφασιστικά ξεκινάτε τη μέρα σας σήμερα να κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες κι όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς κάποια άτομα έχουν επανέλθει στη ζωή σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και δε σας αφήνουν στην ησυχία σας. Θα προσπαθήσετε βέβαια να διατηρήσετε τους καλούς σας τρόπους αλλά, αν δείτε ότι παραζορίζεστε, σύντομα θα τους ξεχάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με Ήλιο και Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας δεν είναι εύκολο για σας να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις ερωτικού χαρακτήρα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν γιατί η σχέση σας μαζί του δεν είναι και η καλύτερη. Πολλά δε θέλετε να θυμάστε και σε πολλά έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις με καμία πιθανότητα ανάκλησης αλλά αυτά συνεχίζουν να σας απασχολούν και να υπενθυμίζουν την παρουσία τους.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Από το βράδυ ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας και σας κινητοποιεί να ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση, χωρίς όμως να κάνετε πίσω σε κάποιες προσδοκίες ή επιδιώξεις σας για το πώς θέλετε να είναι ή να γίνει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι θεμιτό, όταν όλα αυτά ανταποκρίνονται σε πραγματικά δεδομένα κι όχι σε φανταστικούς χαρακτήρες που μόνο σε βιβλία ή σε ταινίες υπάρχουν. Εσείς όμως δεν ξεκολλάτε...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved