Ερωτικό ωροσκόπιο 10/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/2
ars

ΚΡΙΟΣ

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας και πάνω που είστε χαλαροί και προσπαθείτε να συνέρθετε, πολλά θα είναι αυτά που θα προκύψουν και θα περιέχουν ένα στοιχείο ψυχολογικής πίεσης. Στην ατμόσφαιρα πλανάται μια τάση για φουλ συναίσθημα που εσείς απλά δε θέλετε να την υιοθετήσετε ίσως γιατί θεωρείτε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για δεσμεύσεις και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι παρεξηγήσεις ή τα λάθη θα είναι συχνό φαινόμενο από τούδε και στο εξής γι' αυτό προκειμένου να μην χάσετε την ψυχραιμία ή το μυαλό σας καλά θα κάνετε να το αποδεχτείτε ως δεδομένο. Το να μπείτε σε μια διαδικασία να βρείτε το γιατί το ταίρι σας είπε αυτό ή έκανε το άλλο και να στενοχωριέστε, σας οδηγεί σε αδιέξοδο και όσο επιμένετε θα τρώτε τα μούτρα σας. Εκτός αυτού δεν είναι μέρες για να τραβάτε το σκοινί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μετά το συνεχόμενο σουλάτσο του σαββατοκύριακου αισθάνεστε την ανάγκη να γίνετε πιο του σπιτιού και της θαλπωρής σήμερα και ίσως σε αυτό να σας σπρώχνει ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και να θέλετε να περάσετε σε πιο στενές επαφές μαζί του. Η περιέργεια ανακατεμένη με την ερωτική διάθεση σας οδηγεί στο να το ξεμοναχιάσετε για να γνωριστείτε καλύτερα σε διάφορους τομείς...

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από το πρωί έχει περάσει στο ζώδιό σας, εντείνοντας τη συναισθηματική σας φύση και όπως αντιλαμβάνεστε πολλά που θα αφορούν στην ερωτική σας σχέση θα μπουν σε επαναδιαπραγμάτευση. Η γνωστή σας κυκλοθυμία πιθανόν να κάνει δυναμική εμφάνιση και θα σας τη βαρέσουν διάφορα ενώ παράπονα ή μια γερή δόση κρεβατομουρμούρας θα κάνουν τη σημερινή μέρα λίγο μίζερη. Όμως παραδεχτείτε το, είναι κι αυτά στοιχεία οικειότητας.

ΛΕΩΝ

leont

Στο μυαλό σας ένα «γιατί;» θα σφηνώσει σήμερα και θα σας βασανίζει ανελέητα. Γιατί δε μίλησα, γιατί το άφησα να περάσει έτσι, γιατί δεν εκμεταλλεύτηκα την κατάσταση να κάνω κίνηση, γιατί δεν έδειξα τι νιώθω... Πλειάδα τα ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις αλλά δεν δύνασθε να τις δώσετε. Αντί να κάθεστε και να μαλώνετε τον εαυτό σας ίσως πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ότι καλώς έγινε ό, τι έγινε γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τι κι αν είναι Δευτέρα ή εργάσιμη, εσείς είστε αλλού σήμερα και εκεί είστε αποφασισμένοι να παραμείνετε, αφού η καρδούλα σας το ξέρει πόσο καιρό είχατε να νιώσετε τέτοιες ερωτικές συγκινήσεις. Είναι από τις λίγες φορές που αισθάνεστε άνθρωποι με έντονα συναισθήματα να σας παρασύρουν να κάνετε ακόμα και πράγματα που μέχρι πριν θεωρούσατε υπερβολές και δε σας χαλάει καθόλου!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είναι πολλά αυτά που νιώθετε ότι σας λείπουν για να είστε ευτυχισμένοι και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τον έρωτα. Δεν έχετε γεννηθεί εσείς για να είστε μόνοι σας και όσο κι αν σας λένε ότι μια χαρά είναι, δε σας πείθουν. Θέλετε να έχετε σχέση, τέλος! Και αυτή τη μέρα θα είναι πιο έντονη η ανάγκη ανταλλαγής συναισθημάτων. Οι δεσμευμένοι πάντως για να φτάσουν σήμερα σε αυτό το σημείο θα χρειαστεί να κάνουν πίσω σε κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κάπου σας ζώνουν τα φίδια σήμερα στα καλά του καθουμένου και δεν μπορείτε να χαρείτε τη μέρα σας. Ίσως με το διερευνητικό σας στοιχείο σε έξαρση να ψάχνετε το τι γίνεται με το ταίρι σας γιατί δε σας τα λέει καλά, κατά την άποψή σας πάντα. Μπορεί, πάλι, να σκέφτεστε ότι είναι ύποπτο που όλα κυλούν μεταξύ σας χωρίς προβλήματα. Το να τρώγεστε με τα ρούχα σας είναι συνηθισμένο αλλά μην δημιουργήσετε θέμα μόνο από την καχυποψία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε ακόμα στην αρχή μιας γνωριμίας ή πρόσφατα δημιουργήσατε σχέση, οπότε είναι λογικό να νιώθετε πολύ ερωτευμένοι και έτοιμοι για να δώσετε τα πάντα στο άλλο άτομο, ακόμα κι αν για κάποιους είναι πολύ νωρίς. Εσείς έτσι αισθάνεστε και έτσι το βιώνετε. Γι' αυτό σήμερα εκμεταλλευόμενοι την τάση της ημέρας θα το βγάλετε χύμα και μάλιστα θα χρησιμοποιήσετε αρκετούς τρόπους για να πείσετε για του λόγου το αληθές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δε θέλετε να παρασύρεστε σε συναισθηματικά μονοπάτια γιατί γίνεστε ευάλωτοι αλλά η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα έχει μάλλον αυτό το σκοπό και υψηλά ποσοστά για να τον πετύχει. Άλλωστε μέσα σας υπάρχουν και σε μεγάλο βαθμό, απλά τα κρύβετε επιμελώς γιατί πιστεύετε ότι μόλις υποπέσουν στην αντίληψη κάποιου θα σας κάνει ό, τι θέλει. Τελικά όμως το να ελέγχεστε τόσο πολύ και να μην αφήνεστε είναι δύναμη ή αδυναμία;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Πολλά κομμάτια που αφορούν στο παρελθόν σας πιθανόν να μην έχουν πλέον καμία σημασία γιατί δεν γίνεται να γυρίσετε πίσω το χρόνο για να τα αλλάξετε ή να τα διορθώσετε. Όμως όσο κι αν δεν θέλετε να το αποδεχτείτε επηρεάζουν ακόμα το παρόν σας κι ίσως το άμεσο μέλλον σας, κυρίως αν έχουν να κάνουν με ένα πρόσφατο χωρισμό. Τα συναισθήματα δε χάνονται, απλά παραμερίζονται.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το ντεπόζιτο της καρδιάς σας σήμερα είναι φουλαρισμένο με πολλά συναισθήματα και είστε έτοιμοι να διανύσετε τη μέρα σας, χωρίς καμία στάση για ανεφοδιασμό. Όσο, δε, πλησιάζει το βράδυ τόσο στο μυαλό σας κυριαρχούν σκέψεις για ρομαντική συνεύρεση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και λόγια γεμάτα αγάπη. Κι αν κάποιοι που τους τα λέτε νιώθουν λιγωμένοι από την πολύ γλύκα, αφήστε τους στην πίκρα τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved