Ερωτικό ωροσκόπιο 9/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Μια παροιμία λέει ότι «τα πολλά λόγια είναι φτώχια». Αντί λοιπόν να αναλώνεστε στο να προσπαθείτε να πείσετε τον καλό ή την καλή σας για τις αγνές προθέσεις σας ή να ρωτάτε συνέχεια τι θέλει, περάστε κατευθείαν στο ψητό και κάντε αυτό που εσείς νιώθετε. Ορισμένες φορές, οι συζητήσεις τέτοιου τύπου, όταν γίνονται μεταξύ ατόμων που έχουν ερωτική σχέση, καταλήγουν αδιέξοδες, αφού ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Όλο φαεινές ιδέες είστε σήμερα οι οποίες επικεντρώνονται σε δύο τομείς, τον οικονομικό και τον ερωτικό. Το κοινό στοιχείο είναι ότι και στους δύο προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να κερδίσετε τα περισσότερα με το λιγότερο κόπο και κόστος. Γίνεται; Όχι βέβαια! Ιδίως σε αυτά που έχουν να κάνουν και με άλλο άτομο. Πάρτε το απόφαση λοιπόν ότι αν δεν επενδύσετε χρόνο και αισθήματα, δεν θα υπάρξει κέρδος αλλά χασούρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Κυριακή είναι, η Σελήνη στο ζώδιό σας είναι, οπότε γιατί να μην έχετε κέφια. Η μέρα σας προϊδεάζει για όμορφες στιγμές παρέα με το ταίρι σας. Όλα όσα σχεδιάζατε πιθανόν να μην μπορέσετε να τα κάνετε, λόγω ανωτέρας βίας ή αλλιώς Ερμή ανάδρομου, αλλά δε φαίνεται να σας πτοεί, αφού η ευελιξία είναι το δεύτερο όνομά σας. Κάτι θα βρείτε να κάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας και μάλλον θα είναι πονηρό. Για τους αδέσμευτους μια νέα σχέση ίσως είναι προ των πυλών.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είστε και στο τσακίρ κέφι σήμερα ή έχετε μια τάση να ξεφύγετε λίγο από τους πολλούς και να μείνετε με λίγους και εκλεκτούς. Χρειάζεστε την ηρεμία και ενδεχομένως και το χρόνο σας να διαχειριστείτε ένα ερωτικό σας θέμα και δε θέλετε να επηρεαστείτε από τρίτα άτομα. Έχετε στο νου όμως ότι η απόφαση που ίσως πάρετε θα είναι προσωρινή, ακόμα κι αν εσείς πιστεύετε το αντίθετο.

ΛΕΩΝ

leont

Δεν είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας για ένα άτομο και πώς να είστε δηλαδή; Αφού το βλέπετε ερωτικά και το συναίσθημα υπερτερεί της λογικής. Ίσως αυτή να είναι και η αιτία που σήμερα θα λογοφέρετε με κάποιους φίλους σας, καθώς θα επιμένουν ότι δεν σκέφτεστε το συμφέρον σας. Από την άλλη εσείς θα υπεραμυνθείτε της άποψης ότι σε ζητήματα καρδιάς δεν μπορείτε να κάνετε υπολογισμούς. Κι εμείς μαζί σας είμαστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με πολλά θα καταπιαστείτε, σήμερα, αλλά περισσότερο θα λειτουργήσετε ψυχαναγκαστικά γιατί πρέπει να γίνουν γι' αυτό και δεν θα είστε ευχαριστημένοι με τη μέρα σας. Ίσως αναρωτηθείτε κι εσείς γιατί πια δεν ικανοποιείστε με πράγματα που μέχρι πρότινος ήταν στοιχείο της ύπαρξής σας και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα ερωτικά σας και πότε θα βρεθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Περνάτε τη φάση σας, απλά!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η ιδέα σας να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να προσπαθήσετε να κάνετε μαζί του μια συζήτηση, ώστε να καταλάβετε τις προθέσεις του απέναντί σας, σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους ίσως σας βγει αρκετά καλή. Η επικοινωνία σας θα είναι χαλαρή και άνετη και οι πληροφορίες που θα αντλήσετε ίσως επιβεβαιώσουν ότι υπάρχουν αισθήματα κι από την πλευρά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είστε από εκείνους που άμα τους κάτσει κάτι στο μυαλό δεν θα ησυχάσουν, αν δεν το κάνουν. Αυτό το διάστημα έχετε κολλήσει με ένα άτομο που θέλετε να προσελκύσετε και να κερδίσετε και η επιμονή σας πιθανόν σήμερα να σας ανταμείψει. Οι κυκλωτικές σας κινήσεις αλλά και η καλά μελετημένη πίεση που θα του ασκήσετε δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, ώστε να μην πάρετε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στους Διδύμους και τον 7ο οίκο σας ανοίγει το παράθυρο στην προοπτική μιας καινούργιας σχέσης σήμερα που θα βασίζεται κατά πολύ στο στοιχείο της καλής επικοινωνίας και της συνεχούς κίνησης. Στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σας πιθανόν να είναι αυτό που χρειάζεστε, καθώς περιορισμοί ή δράματα δεν υπάρχουν στο μενού επιλογών σας. Αν ψάχνετε λοιπόν μόνο να περάσετε καλά, είναι ό, τι πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα και το μυαλό σας πιθανόν να κινείται από τα εργασιακά μέχρι και τα ερωτικά. Και στα δύο, ενδεχομένως να αισθάνεστε ότι πιέζεστε ή αγχώνεστε, καθώς κάτι καλό περιμένετε να γίνει. Όμως ψάχνοντας λίγο παραπάνω θα δείτε ότι πλέον διαχειρίζεστε και τα δύο «φασόν» ενώ η καρδιά σας δεν πολυσυμμετέχει, κάτι που ίσως σας προβληματίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η περίοδος που διανύετε είναι ιδιαίτερα έντονη και γεμάτη αλλαγές σε πολλούς τομείς, καθώς νέα δεδομένα εμφανίζονται ακόμα και για παλιές σας υποθέσεις, γεγονός που μεν σας κρατάει σε εγρήγορση αλλά δεν σας αφήνει και να κινηθείτε προς τα μπρος. Το ίδιο ισχύει βέβαια και στα ερωτικά σας που πιο πολύ ασχολείστε με το να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν παρά να ανοίξετε καινούργιους.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Οι διαφωνίες μεταξύ εσάς και του αγαπημένου προσώπου σας επηρεάζουν αρκετά ψυχολογικά γι' αυτό και πολλές φορές, προκειμένου να τις αποφύγετε, είτε κάνετε πίσω και δε μιλάτε καθόλου, είτε δείχνετε ότι συμφωνείτε με όσα λέει. Μετά όμως μένετε με το παράπονο και την απογοήτευση. Εντάξει αγαπιέστε αλλά δεν είστε και αντίγραφα, οπότε καλό θα ήταν να αναφέρετε, έστω, τη δική σας θέση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved