Ερωτικό ωροσκόπιο 27/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/12

Χρόνια Πολλά, γεμάτα αγάπη και έρωτα!

ars

ΚΡΙΟΣ

Έντομα συναισθήματα και αρκετές σεξουαλικές ανάγκες σήμερα φτιάχνουν ένα επικίνδυνο κράμα μέσα σας και σας είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνετε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι. Το πρώτο σας μέλημα είναι να τις καλύψετε όσο περισσότερο αλλά και γρηγορότερα μπορείτε, κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό δεν έχει να κάνει τόσο με αγάπες και έρωτες αλλά ευχαρίστηση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη από σήμερα το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό και τον 7ο οίκο σας κι ένα θέμα του συντρόφου σας ή η ίδια η σχέση σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και ενδέχεται να ξοδέψετε αρκετό από το χρόνο σας είτε για να το αντιμετωπίσετε είτε για να κάνετε κάποια πράγματα που σχεδιάζατε εδώ και μέρες. Οι ελεύθεροι θα εξασφαλίσετε με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Κάποια εργασιακά κυρίως θέματα φαίνεται να διεκδικούν αρκετό από το χρόνο σας ή το μυαλό σας σήμερα και δε σας αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθείτε με ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά και προσπαθείτε να το προσεγγίσετε. Αν είστε ήδη σε σχέση υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο σύντροφός σας να σας εξομολογηθεί κάποιο μυστικό ή να σας αναφέρει ένα συμβάν που συνέβη πριν καιρό.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες τα ερωτικά σας παρουσιάζουν αρκετά δείγματα βελτίωσης και παρόλο που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι μέσα σας νιώθετε σαν... να σκίσατε τη γάτα. Σήμερα υπάρχει έτσι κι αλλιώς ένας διάχυτος ερωτισμός γι' αυτό εκμεταλλευτείτε τον. Τώρα αν φέρνει μαζί του κάποια ζήλεια ή κτητικότητα, απλά φροντίστε να το αγνοήσετε και κάντε του κεφαλιού σας.

ΛΕΩΝ

leont

Ενδεχομένως αλλιώς να είχατε σχεδιάσει αυτές τις μέρες κι άλλα να σας έκατσαν ή να αναβλήθηκαν. Είναι λογικό λοιπόν σήμερα να μη θέλετε να κάνετε κανένα πλάνο και να αφεθείτε να απολαύσετε ό, τι και όπως μπορείτε. Στο κάτω-κάτω μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μια μέρα αλλά η γιορτινή περίοδος διαρκεί δώδεκα και έχετε όλα τα περιθώρια τουλάχιστον στα ερωτικά σας να το ευχαριστηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποιες σκέψεις σήμερα που θα μοιραστείτε με ένα άτομο ή μια συζήτηση που ξεκίνησε για ένα άσχετο θέμα θα πάρει μια εντελώς διαφορετική τροπή από αυτή που περιμένατε, αφού θα διαφανεί ένα έντονο ερωτικό στοιχείο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να τα χάσετε λίγο μιας και δεν ήσασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο αλλά μετά το αρχικό ξάφνιασμα θα αρχίσετε να το βλέπετε με καλό μάτι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κατά κάποιο τρόπο σήμερα θα βγάλετε τα σπασμένα των προηγούμενων ημερών και θα ανακτήσετε έστω και προσωρινά το κέφι αλλά και την ερωτική σας διάθεση. Θα χαρείτε αρκετά τη μέρα σας αλλά πολύ περισσότερο τη νύχτα σας, αφού όπου κι αν βρεθείτε θα έλκετε διάφορα πρόσωπα κι είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, έστω και για να ξεφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας σάς τροφοδοτεί με έξτρα μαγνητισμό και σεξουαλικότητα κι αν ξεκινώντας τη μέρα δεν είχατε καμία διάθεση για το οτιδήποτε όσο φτάνει το απόγευμα αρχίζετε και μεταλλάσσεστε. Ο ελεύθεροι ίσως γίνετε πιο τολμηροί ή πιο διεκδικητικοί απέναντι σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, ενώ αν έχετε σχέση η έντονη ερωτική ατμόσφαιρα που πλανάται γύρω σας θα σας αγκαλιάσει και τους δύο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να ελαττώσετε λίγο την ταχύτητα με την οποία κινείστε στα ερωτικά σας θέματα και να δώσετε βάση σε κάποια πράγματα που είτε δεν είχατε δώσει την απαραίτητη σημασία είτε αγνοήσατε επιδεικτικά. Τα σήματα που λαμβάνετε από ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ίσως να μην είναι ευδιάκριτα και να χρειαστεί από τη μεριά σας να πιέσετε την κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια παλιά αγάπη φαίνεται σήμερα να επανέρχεται με αξιώσεις στη ζωή σας, πιθανός καρπός της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Προς στιγμήν ίσως κολλήσετε εξαιτίας του ότι συναισθηματικά είστε ευάλωτοι κι αρχίσετε να κάνετε διάφορα νοερά σενάρια αλλά τελικά θα συνέλθετε γρήγορα και θα κλείσετε την πόρτα. Ενδέχεται πάντως να μη μείνετε τελείως ασυγκίνητοι από κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ένα φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα θα παρουσιάσετε το πιο σέξι και γοητευτικό σας πρόσωπο και κατά κάποιο τρόπο, εξαιτίας μιας δικής σας εσωτερικής ανάγκης θα αλλάξετε στάση απέναντι στο σύντροφό σας και θα γίνετε περισσότερο θερμοί ή πρόθυμοι να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί του. Για σας που είστε ελεύθεροι, το ενδιαφέρον σας για ένα συγκεκριμένο άτομο παραμένει αμείωτο και δε θα αργήσετε να το φανερώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το να πλάθετε ένα φανταστικό κόσμο για ένα πρόσωπο που επιθυμείτε ή το σύντροφός σας και να αφήνεστε να πιστεύετε το καλύτερο γι' αυτόν είναι κομμάτι σας και ακόμα και να θέλατε κάποια στιγμή να το αλλάξετε, δεν θα τα καταφέρνατε. Άλλωστε ο καθένας θα ήθελε να είναι στη θέση σας και να μη βασανίζεται από αρνητικές σκέψεις. Οπότε διώξτε τις αμφιβολίες που περνούν από το μυαλό σας και κρατήστε αυτό που έχετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved