Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Γενική εκτίμηση: Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου φέρνοντας στην επιφάνεια καταστάσεις οι οποίες αναζητούν λύσεις. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει στο να υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια όμορφη κατάσταση και ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με τον Κρόνο και τον Ουρανό, θα δώσει απαντήσεις πρακτικές από το πουθενά. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την παρουσία του Άρη μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που θα φέρει όρεξη για έρωτα αλλά και που πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Αν δεις ότι αρχίζουν να σε εξιτάρουν τα μυστηριώδη και τα δύσκολα μην αρχίζεις να «ψάχνεσαι» δεν άλλαξες εσύ αλλά ο Άρης, εδώ και καιρό έχει περάσει στον mad Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή νιώθεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα ενώ παράλληλα με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου θα αισθανθείς την ανάγκη να κάνεις πράγματα που θα είναι γεμάτα με υπευθυνότητα. Ερωτικά, το κυνήγι θα είναι έντονο και το φλερτ θα γίνει μέσω διαδικτύου, μηνυμάτων κτλ. Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου στο Σκορπιό θα έχεις την αίσθηση της παντοδυναμίας. Και όπως καταλαβαίνεις είναι άκρως σέξι!

Το τραγούδι της εβδομάδας: John Cena - My Time Is Now ft. Eminem

ΤΑΥΡΟΣ

Την εβδομάδα αυτή μπορείς να πετύχεις πολλά. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά σε θέματα φλερτ και ερωτικής περιπέτειας να λειτουργείς μεθοδικά. Όμως καλό θα είναι να περιορίσεις λίγο το «εγώ» σου αφού, χωρίς να το καταλαβαίνεις, τόσο με τον Άρη απέναντι όσο και τον Ερμή στον Υδροχόο θα γίνεσαι εριστικός/η. Τα θες και τα παθαίνεις! Από την άλλη, ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα ξυπνώντας σου αναμνήσεις από τα παλιά.

Το τραγούδι της εβδομάδας: No Doubt - Don't Speak

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο αναμφισβήτητα σε κάνει να νιώθεις αρκετά καλά αφού επικοινωνιακά οι θέσεις σου περνάνε στον κόσμο. Η Πανσέληνος εντός του 4ου οίκου θα σου φωτίσει ζητήματα που υπάρχουν στην οικογένεια τα οποία εσύ μέχρι τώρα είτε αγνοούσες είτε εθελοτυφλούσες. Αισθηματικά με τον Κρόνο απέναντί σου ίσως χρειάζεται να κάνεις μια «στροφή» στην καριέρα σου και να κοιτάξεις τη σχέση σου σοβαρά, πριν σου πει αντίο.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιώργος Μαζωνάκης – Φεύγω για μένα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάς με χαμόγελο την εβδομάδα αυτή αφού η Πανσέληνος μέσα από τον 3ο ηλιακό σου οίκο θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις άμεσα τα λάθη που έχεις κάνει σε επικοινωνιακό επίπεδο. Η συνειδητοποίηση αυτής της κατάστασης σε συνδυασμό με την παρουσία του Άρη στον Σκορπιό θα σε οδηγήσει να λες τα πράγματα με το όνομά τους. Εκμεταλλεύσου την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων και με όπλο σου το συναίσθημα γοήτευσε το πλήθος σου. Μην γίνεσαι αγύριστο κεφάλι.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Low Deep T - Feelings For You

ΛΕΩΝ

Το βάρος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πέφτει στα οικονομικά. Βλέπεις η Πανσέληνος της Δευτέρας πραγματοποιείται στον 2ο οίκο κι αυτό έρχεται να σου υποδείξει την παθογένεια που είχε αναπτυχθεί τόσο καιρό στα οικονομικά σου. Από την άλλη, με Αφροδίτη και Ερμή στον 7ο ηλιακό οίκο είσαι μια χαρά και αυτό το αφήνεις να γίνεται αντιληπτό στους άλλους. Ο Ήλιος στους Ιχθύες ανανεώνει την ερωτική σου ζωή.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιώργος Τσαλίκης – Είμαι μια χαρά

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του Δία στο δικό σου ζώδιο σε κάνει αρκετά έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε πρόκληση. Από την άλλη, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να βγάλεις προς τα έξω πολύ καλά στοιχειά του εαυτού σου καταφέρνοντας έτσι να «κερδίσεις» κάποιους που μέχρι χθες τους θεωρούσες εχθρούς σου. Αισθηματικά ο Ήλιος απέναντι φωτίζει και δείχνει το δρόμο για τον έναν και μοναδικό προορισμό, την απόλυτη ευτυχία.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Πάνος Καλλίδης – Έχω γιορτή

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στον 12ο ηλιακό οίκο, υποδεικνύοντας έτσι ότι ψυχικά βιώνεις μέσα σου μια δοκιμασία. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Υδροχόο, μάλλον πρόκειται για ένα ανομολόγητο έρωτα που δεν εξελίσσεται διότι εσύ δεν εξωτερικεύεσαι. Κάνε κάτι! Με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να κάνουν «πάρτι» στη ζωή μην το κάνεις πιο δύσκολο εξ άλλου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα οδηγηθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Ellie Goulding - Love Me Like You Do

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου σε ανεβάζει πάρα πολύ και αυτό φαίνεται. Με την Πανσέληνο στον 11ο οίκο έχεις τη δυνατότητα να βρεις υποστήριξη από μία φίλη ή έναν φίλο ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να την ανταποδώσεις... σεξουαλικά. Επαγγελματικά, θα πρέπει να ξέρεις πως τα πράγματα θα τα βλέπεις να στραβώνουν εξ αιτίας του απόλυτου του χαρακτήρα σου. Η σιωπή σου σε κάποιες περιπτώσεις θα αποδειχθεί σέξι.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Νότης Σφακιανάκης – Έρωτας είναι, έρωτας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως περίεργη αφού από τη μία η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε χαροποιεί ενώ από την άλλη σε προβληματίζει η Πανσέληνος στον 10ο οίκο που θα φέρει μια ανακατωσούρα στα επαγγελματικά σου. Η παρουσία του Άρη ενδεχομένως θα σε ζορίσει, αφού θα βλέπεις από το πουθενά να αρχίζουν έχθρες. Μην κολλάς, στο τέλος θα πάνε όλα καλά!

Το τραγούδι της εβδομάδας: Σάκης Ρουβάς – Όλα καλά

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στον 2ο οίκο θα σε οδηγήσει στο να ρίξεις όλο σου το βάρος στα οικονομικά και να προσπαθήσεις να συμμαζέψεις όσο γίνεται αυτό τον τομέα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου αυτό είναι πολύ εύκολο και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ο Ήλιος μέσα από τον 3ο οίκο θα σε φορτίσει με θετική ενέργεια για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις. Πιάσε τις ευκαιρίες και μην κάνεις πίσω.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Antique - Follow Me (Ό,τι Θέλεις)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στο δικό σου ζώδιο σε κάνουν το απόλυτο «τρελοκομείο» αφού δεν ακούς κανέναν. Η παρουσία του Δία στον 8ο οίκο σε συνδυασμό με την Πανσέληνο ξυπνούν μέσα σου πάθη για έρωτα και οικονομική εξασφάλιση και σε κάθε περίπτωση σου ανοίγουν νέους δρόμους. Μια ανέλπιστη χειρονομία από πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί σε κάθε τι.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Adele – Hello

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο σου δίνει την ικανότητα να πετύχεις αυτό που θέλεις. Παράλληλα, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σου θα φέρει πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου τείνουν χείρα συμφιλίωσης, όμως είναι στη διακριτική σου ευχέρεια το τι θα πράξεις. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 12ο ίσως έχεις μυστικές επικοινωνίες και έρωτες κι ενώ στην αρχή θα φαίνεται ότι τα πράγματα τα ελέγχεις, τελικά το πάθος θα σε συνεπάρει.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Κατέρινα Στανίση – Μυστικέ μου έρωτα

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved