Παιδικό Ωροσκόπιο από 26/8 έως 1/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 26/8 έως 1/9

ΚΡΙΟΣ

102112205

Θέλω να είμαι πάντα ο καλύτερος

Πολεμιστής από κούνια ο μικρός Κριός, βρίσκεται συνεχώς σε υπέρ-διέγερση! Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Άρη στον Καρκίνο, φροντίστε το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει αρκετή σωματική δραστηριότητα, ώστε να εκτονώνει την ενέργειά του. Επιλέξτε παιχνίδια που στηρίζονται στη συνεργασία για να περιορίσετε την αυθόρμητη τάση του να είναι πάντα ο καλύτερος.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Λιχούδης από κούνια

Το καλό φαγητό είναι η αδυναμία του λιχούδη Ταύρου σας. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα είναι ιδιαίτερα λαίμαργο και εύκολα μπορεί να πάρει κάποια κιλά. Φροντίστε το διαιτολόγιό του να περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά. Παρά τις αντιρρήσεις του, δείτε το σαν μια καλή ευκαιρία να το εκπαιδεύσετε ως προς το τι είναι υγιεινό και τι όχι. Θυμηθείτε ό,τι τα παιδιά μαθαίνουν πιο εύκολα με το παιχνίδι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ένας εφευρετικός κατασκευαστής

Το πολύπλευρο Διδυμάκι σας έχει μεγάλη επιδεξιότητα τόσο στο πώς να χειρίζεται τα λογάκια του και να εκφράζει αυτά που θέλει με τα χεράκια του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ερμή στην Παρθένο, το ενδιαφέρον του στρέφεται σε ό,τι έχει να κάνει με κατασκευές. Θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία του να αποσυναρμολογεί και να συναρμολογεί ξανά τα παιχνίδια του. Ασχοληθείτε μαζί του και θα δείτε ότι θα διαπρέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μανούλα είναι μόνο μια

Το κύριο χαρακτηριστικό του ευαίσθητου μικρού σας, είναι τα παραπονάκια και τα δάκρυα που κυλούν από τα ματάκια του σε χρόνο μηδέν. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιό του, θα είναι ιδιαίτερα προσκολλημένο στη μανούλα και θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της. Δεν είναι απίθανο να ζηλεύει τα αδερφάκια του και τα υπόλοιπα παιδάκια που υπάρχουν στο χώρο. Δώστε μου μια τρυφερή αγκαλιά και ένα ζεστό φιλάκι.

ΛΕΩΝ

102112197

Φαντασία και υποκριτικό ταλέντο

Το αξιολάτρευτο Λιονταράκι σας θέλει να ευχαριστεί του ανθρώπους που αγαπά, αλλά ταυτόχρονα λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής τους. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα σας εκπλήξει ευχάριστα με την φαντασία του και το υποκριτικό του ταλέντο. Όπου κι αν βρίσκεται, απλά δεν θα κουράζεται με τίποτα να δίνει τη δική του παράσταση. Αξιοποιήστε το ταλέντο του μικρού πρωταγωνιστή και γράψτε το σε μια θεατρική ομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Τάξη και καθαριότητα παντού

Το Παρθενάκι σας νοιώθει έντονη την ανάγκη για τάξη και καθαριότητα γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιό του, θα φροντίζει το ίδιο τα ρούχα, τα παιχνίδια του αλλά και το δωμάτιό του. Αφήστε το να απολαύσει τη δική του οργάνωση και θα δείτε τα ματάκια του να λάμπουν από χαρά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην αλλάξετε τη θέση των πραγμάτων του όσο θα λείπει, γιατί θα έχετε γκρίνιες και παραπονάκια.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ποιο είναι το πιο όμορφο παιδάκι;

Η χαριτωμένη σας Ζυγαρίτσα έχει ανεπτυγμένο το στοιχείο της αισθητικής, της αρμονίας και του καλού γούστου από γεννησιμιού του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, θα προσέξετε ότι γοητεύεται από τα όμορφα ρούχα και αξεσουάρ και αγαπά να χαζεύουν τις βιτρίνες. Αν ακούσετε φωνούλες από το διπλανό δωμάτιο, να είστε σίγουροι ότι μιλάει στο είδωλό του στον καθρέφτη, ενώ αποφασίζει αν του αρέσει αυτό που φοράει ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Φόβοι και ανησυχίες

Η τάση του μικρού σας Σκορπιού να διαισθάνεται τα πάντα, δημιουργεί μεγάλη συναισθηματική ένταση με αποτέλεσμα να γίνεται εσωστρεφές. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στην Παρθένο, μπορεί να εκδηλώσει φόβους και ανησυχίες. Βοηθήστε το να αποκτήσει ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, ώστε να καταλαβαίνει κάθε στιγμή τι νοιώθει και να εκλογικεύει όσα το τρομάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Μαμά βαριέμαι!

Το μικρό σας ζιζάνιο έχει ανάγκη να κινείται συνεχώς και να μιλά διαρκώς. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Ζυγό θέλει να συμμετέχει σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται γύρω του και να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Φροντίστε να ανανεώνετε συχνά τα ενδιαφέροντά του, ώστε να μην βαριέται αλλά και να βρίσκεται διαρκώς με τους φίλους του, με τους οποίους θα παίζει και θα γελάει πόλη την ώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Γεννημένος αρχηγός

Ο μικρός σας θησαυρός είναι από τα λίγα παιδάκια που απολαμβάνουν να παίζουν μόνα τους. Όταν όμως συμμετέχει σε κάποιο ομαδικό παιχνίδι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι ο αρχηγός. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο έβδομο του σπίτι, έχει ανάγκη να ξεχωρίζει. Να είστε σίγουροι πως όταν δεν τα καταφέρνει στεναχωριέται, αλλά δεν πρόκειται να το εξομολογηθεί ποτέ. Μάθετέ το να μην προσπαθεί πέρα από τις δυνάμεις του και να μην αποκαρδιώνεται όταν δεν πετυχαίνει αυτό που θέλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Έχω τη δική μου φιλοσοφία

Σαν παιδί του Ουρανού, το ξεχωριστό μικρό σας έχει τη δική του φιλοσοφία και το μυαλουδάκι του δεν θα σταματήσει να σας εκπλήσσει! Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Παρθένο, δύσκολα θα δέχεται αυτά που του λέτε και ακόμα πιο δύσκολα θα τα εφαρμόζει. Μην προσπαθήσετε να του επιβληθείτε γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα. Συζητήστε το μαζί του και αφήστε το να σας πει τη γνώμη του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Μικρά, αθώα ψεματάκια

Το γλυκό σας Ψαράκι συνήθως ονειρεύεται και φαντάζεται τα πράγματα όπως εκείνο θέλει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στην Παρθένο, προσπαθεί να ξεφύγει μακριά από οτιδήποτε το πιέζει. Μην ξαφνιαστείτε αν το πιάσετε να σας λέει μικρά, αθώα ψεματάκια προκειμένου να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει. Μάθετέ το την αξία της ειλικρίνειας και το πως να βλέπει την πρακτική πλευρά της ζωής, χρησιμοποιώντας μύθους και παραμύθια.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved