Παιδικό Ωροσκόπιο από 8/4 έως 14/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 8/4 έως 14/4

ΚΡΙΟΣ

102112205

Παρασύρει ότι βρει στο διάβα του

Αυτή την εβδομάδα το Κριαράκι σας κυριολεκτικά ξεχειλίζει από ενέργεια, με αποτέλεσμα όταν θέλει να κάνει κάτι, το κάνει τόσο γρήγορα που παρασύρει στο διάβα του όλα τα αντικείμενα που θα βρεθούν μπροστά του. Αν βάλει ένα στόχο, τίποτα δεν το σταματά, και θα επιμείνει μέχρι να το πετύχει. Για αυτό η απουσία κινήτρων είναι ότι το χειρότερο και πλήττει όταν δεν έχει που να διοχετεύσει όλη αυτή την ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ταξιδεύει σε παραμυθένιους τόπους

Το ευαίσθητο Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα, ταξιδεύει με τη φαντασία του σε μακρινούς, παραμυθένιους κόσμους.. . Είναι συνεχώς αφηρημένο και βαριέται ακόμα και να παίξει με τους φίλους του και αυτό που πραγματικά αποζητά είναι η ηρεμία του. Για αυτό το λόγο αποφεύγει τις συγκρούσεις, ακόμα και όταν ξέρει ότι έχει δίκιο αφού ακόμα και η σκέψη του να μπει σε αντιπαράθεση με κάποιον το κουράζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Κάνει εύκολα φιλίες

Το δυναμικό Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι μονίμως και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας σε κίνηση, ενώ τα παιχνίδια που του αρέσουν περισσότερο και το εκφράζουν είναι αυτά που προϋποθέτουν δράση. Του αρέσει να είναι μέρος μιας ομάδας και έχει καλές σχέσεις με τα άλλα παιδάκια. Είναι υπερβολικά επικοινωνιακό και σε όποιο μέρος κι αν βρεθεί κάνει με μεγάλη ευκολία φιλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Αυτοσχεδιασμός και ενδιαφέροντα

Αν κάτι χαρακτηρίζει το τρυφερό Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα, είναι η πρακτικότητα. Παρ' όλα αυτά δεν κάνει τίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα περισσότερο από αυτά που του έχουν ανατεθεί να κάνει. Προτρέψτε να αυτοσχεδιάζει και να έχει περισσότερα ενδιαφέροντα που θα το βοηθήσουν να μετριάσει το αίσθημα ανασφάλειας που μπορεί να το κάνει υπερβολικά επιφυλακτικό και απαισιόδοξο με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

102112197

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης

Αισιόδοξο και καλόκαρδο θα είναι το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Νοιώθει τέτοια σιγουριά για τον εαυτό του, που είναι διατεθειμένο να ζητήσει συγγνώμη χωρίς καν να το σκεφτεί, από τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι έχει κάνει κάτι λάθος. Παρ' όλα αυτά έχει μια μικρή δυσκολία να τηρήσει τις υποσχέσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Φιλικό και συνεργάσιμο

Φιλικό και συνεργάσιμο με όλους θα είναι το πανέξυπνο Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα. Έτσι ότι του αναθέστε, θα το ολοκληρώσει χωρίς το παραμικρό παράπονο, μιας και δεν του αρέσει να αφήνει πράγματα στη μέση. Αν νοιώσει όμως ότι αδικείται θα υπερασπιστεί τη θέση του μέχρι τελικής πτώσεως. Κάτι άλλο που θα προσέξετε επίσης είναι η εχεμύθεια του σε αυτά που συζητά με τους φίλους του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Η τέχνη της διπλωματίας

Η διπλωματία είναι μια τέχνη που έχει πρακτικά εφεύρει η μικρή σας Ζυγαρίτσα και αυτή η εβδομάδα έρχεται να σας το αποδείξει για μια ακόμα φορά. Αναποφάσιστη όσο δεν πάει άλλο, κυριολεκτικά μέχρι να επιλέξει τι θα βάλει για να πάει στο σχολείο, μπορεί να περάσει μια αιωνιότητα και μια ημέρα. Όταν όμως τελικά επιλέξει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι το πιο όμορφο και το πιο σικάτο από όλα τα παιδάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ανάλυση και καχυποψία

Το αναλυτικό μυαλουδάκι του σε συνδυασμό με την καχυποψία του, μπορεί να το οδηγήσει του μικρούλι σας αυτή την εβδομάδα σε παράλογους φόβους. Δεν ξεφεύγει τίποτα της προσοχής του και παρατηρεί ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Το συμπεράσματα του ακόμα και για τα πιο μικρά πράγματα, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Παρ' όλα αυτά αν του ζητήσετε τη βοήθειά του, θα είναι πάντα εκεί για να σας την προσφέρει απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ανεξάντλητη ενέργεια

Το Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι γεμάτο δυναμισμό και ενέργεια. Βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο και είναι τόσο αεικίνητο που δίνει σε όλους την εντύπωση ότι τίποτα δεν είναι σε θέση να το εξαντλήσει. Ο ζωηρός του χαρακτήρας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορα. Παρ' όλα αυτά, μπορεί κάποιες φορές να γίνει κουραστικό για όσους δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και δεν έχουν τις ίδιες αντοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ασυνήθιστα συναισθηματικό

Ασυνήθιστα συναισθηματικό θα είναι αυτή την εβδομάδα το συγκρατημένο Αιγοκεράκι σας. Τόσο που θα ξαφνιάσει ακόμα κι εσάς. Η προσοχή του είναι στραμμένη στην οικογένειά του και ενώ συνήθως αναζητά τον ανταγωνισμό και την καταξίωση, θα επιδιώκει να περνά τρυφερές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα, συζητώντας για ανέμελες στιγμές του παρελθόντος και κοιτάζοντας το άλμπουμ των φωτογραφιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων

Αν υπάρχει κάτι αυτή την εβδομάδα που αφήνει το ανεξάρτητο Υδροχοάκι σας τελείως αδιάφορο, είναι η γνώμη των άλλων. Η μέση οδός του είναι κάτι άγνωστο και είναι η του ύψους ή του βάθους σε όλες του τις εκφάνσεις, ακόμα και στην περίπτωση των φίλων του. Δεν του αρέσουν τα καθιερωμένα και ψάχνει συνεχώς για νέες ιδέες. Το ενδιαφέρον είναι ότι όχι μόνο τις βρίσκει, αλλά είναι και πολύ μπροστά από την εποχή και την ηλικία του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αγύριστο κεφάλι

Το Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι αγύριστο κεφάλι. Παρά τις προσπάθειές σας να του αλλάξετε γνώμη για κάτι, εκείνο παραμένει αμετακίνητο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλεί άσκοπες αντιπαραθέσεις μαζί σας αλλά και με τους φίλους του. Πολλές φορές μπορεί να γίνεται υπερβολικό ζητώντας ακατόρθωτα πράγματα, αλλά όταν το χρειαστείτε θα είναι πάντα δίπλα σας με μεγάλη χαρά.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved