Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/3 έως 31/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/3 έως 31/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ενέργεια και καλή ψυχολογία

Το δυναμικό Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ απασχολημένο με την εξωτερική του εμφάνιση. Μην εκπλαγείτε αν θέλει να αλλάξει τα μαλλιά του και αποφασίσει ότι τα ρούχα που έχει δεν του αρέσουν και σας ζητήσει περισσότερες φόρμες σε έντονα χρώματα Με πολλή καλή ψυχολογία και τις μπαταρίες γεμάτές αναζητά συνεχώς νέες δραστηριότητες, όχι απαραίτητα όμως ομαδικές.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ένα θλιμμένο μουτράκι

Αυτή την εβδομάδα, το συναισθηματικό Ταυράκι σας μπορεί να έχει σημάδια μελαγχολίας και ακεφιάς παρά τις δικές σας προσπάθειες να κάνετε το θλιμμένο μουτράκι του να χαμογελάσει. Αν σας παραπονεθεί και για δυσκολίες στον ύπνο και γκρινιάζει παραπάνω από το φυσιολογικό, μην το αγνοήσετε! Πάρτε το μια αγκαλιά και συζητήστε μαζί του γιατί σίγουρα κάτι το απασχολεί ή το αγχώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Σπυράκια στους κανόνες

Το πανέξυπνο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα, είναι το πιο κοινωνικό παιδάκι του ζωδιακού αφού όπου υπάρχει ομαδική δραστηριότητα, αυτό είναι πρώτο και καλύτερο. Τόσο, που με δυσκολία θα καταφέρνετε και το κρατήσετε μέσα στο σπίτι. Οι κανόνες και τα «πρέπει» το κάνουν να βγάζει κυριολεκτικά σπυράκια. Βοηθήστε το μέσα από τον διάλογο να καταλάβει ότι ελευθερία, δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Διάκριση σε ομαδικά σπορ

Το αγγελούδι σας αυτή την εβδομάδα, θα ενδιαφέρεται εξίσου για τις βόλτες, το παιχνίδι και τους φίλους του όσο και για το σπίτι του. Θα θέλει πάντα το δωμάτιό του να είναι τακτοποιημένο και τα πράγματά του στη θέση του. Μην σας κάνει εντύπωση αν είναι παραπάνω τρυφερό απ' ό,τι συνήθως μαζί σας. Έχει ανάγκη την παρουσία και το ενδιαφέρον σας. Αν ασχοληθεί με κάποιο ομαδικό σπορ, να είστε σίγουροι ότι θα έχει κάποια διάκριση.

ΛΕΩΝ

102112197

Δραστηριότητες και νέα ενδιαφέροντα

Αυτή την εβδομάδα το λαμπερό Λιονταράκι σας έχει βαλθεί να παιδέψει το μυαλουδάκι του, μαθαίνοντας νέα πράγματα και διευρύνοντας τα ενδιαφέροντά του. Μια ξένη γλώσσα ή μια ομαδική δραστηριότητα, μπορεί να το ενθουσιάσει. Ενθαρρύνετε το και διοργανώστε οικογενειακές εκδρομές στο πλανητάριο ή στη φύση. Εξηγήστε του πράγματα που δεν καταλαβαίνει και θα δείτε ένα τεράστιο χαμόγελο στο προσωπάκι του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Τέλος οι κακές συνήθειες

Το ντροπαλό Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα περνά μόνο του μια χαρά. Προτιμά να μένει στο σπίτι, και να ασχολείται με τις κατασκευές του. Το να βγει έξω και να παίξει με τους φίλους του, του φαίνεται βουνό. Ενθαρρύνετε το να γίνει και πιο κοινωνικό, διοργανώνοντας συχνά συναντήσεις με το καλύτερο φιλαράκι του. Αν θέλετε να το βοηθήσετε να απαλλαγεί από κάποια κακή συνήθεια που έχει, τώρα είναι ιδανική περίοδος.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ξεσηκώνει και οργανώνει

Η χαριτωμένη Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα, είναι το παιδάκι που ξεσηκώνει και ταυτόχρονα οργανώνει όλη την τάξη. Είναι κοινωνικό και συνεργάσιμο και γοητεύει όλους όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του. Τώρα που έχει τόσο καλή διάθεση, είναι καλή στιγμή να του θυμίσετε ότι πρέπει να αναθερμάνει τις σχέσεις του με τους φίλους που για κάποιο λόγο είχε απομακρυνθεί στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ο κίνδυνος το γοητεύει

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε κάλλιστα να τυλίξετε το δυναμικό Σκορπάκι σας με προστατευτικές φουσκίτσες, αφού κάθε φορά που πηγαίνει σχολείο ή στην παιδική χαρά γυρίζει και με μια νέα γρατζουνιά ή μελανιά. Η προσπάθειά του να ξεχωρίσει και να αποδείξει ότι είναι το καλύτερο, το κάνει να δοκιμάζει επικίνδυνα πράγματα. Φροντίστε να ξεκουράζεται και να τρέφετε όσο το δυνατόν πιο υγιεινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αντίδραση στους κανόνες και τα πρέπει

Το ανεξάρτητο Τοξοτάκι σας σφύζει από δυναμισμό αυτή την εβδομάδα και γίνεται ιδιαίτερα αντιδραστικό σε κάθε περιορισμό. Στην προσπάθειά του να τραβήξει την προσοχή σας, μπορεί να γίνεται υπερβολικό σε κάποιες του αντιδράσεις. Μια νέα γνωριμία που θα κάνει σε κάποιο παιδικό σε πάρτι ή στην παιδική χαρά, θα το χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα το κάνει να δει τον κόσμο με ένα πιο αισιόδοξο και διαλλακτικό μάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ρήξη με τους φίλους

Αυτή την εβδομάδα, όσο μεγάλη εντύπωση κι αν σας κάνει, ο συναισθηματικός κόσμος του μικρού σας μπόμπιρα θα είναι πολύ ευαίσθητος. Αν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλει εκείνο, θα κάνει παραπονάκια με το παραμικρό. Ταυτόχρονα η ανάγκη του να είναι ο αρχηγός, μπορεί να το φέρει σε ρήξη με τους φίλους του. Ζητήστε του να σας βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού, σαν διέξοδο στην ενεργητικότητά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Χώνει παντού τη μύτη του

Η περιέργεια του μικρού σας Υδροχόου, θα ξεπεράσει τα φυσιολογικά όρια αυτή την εβδομάδα. Σαν αποτέλεσμα θα χώνει τη μυτούλα του σε όλα τα θέματα, είτε το αφορούν, είτε όχι. Θα ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα θέλει κι εσείς να συμμεριστείτε αυτή του την ανάγκη. Η αυτοσυγκέντρωσή του θα είναι μειωμένη και μπορεί να χρειαστεί ένα μικρό σπρώξιμο με τα μαθήματά του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

«Μοιράζομαι» μια άγνωστη λέξη

Το ευαίσθητο Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι σφιχταγκαλιασμένο με τα παιχνίδια του και δεν θέλει να του τα αγγίζουν. Η λέξη «μοιράζομαι» είναι λίγο ή πολύ άγνωστη σε εκείνο. Το ίδιο ισχύει και για την πολύ-αγαπημένη του μαμά που θα την διεκδικεί σθεναρά από όλους. Καλό θα είναι να έχετε το νου σας όταν είναι μόνο του και παίζει, καθώς έχει μια ροπή στα μικρό-ατυχηματάκια.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved