Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/2 έως 3/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/2 έως 3/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Πείσμα και αδιαφορία

Αυτή την εβδομάδα το δυναμικό Κριαράκι πάσχει από οξεία λογοδιάρροια. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει να πει αυτό που θέλει. Από την άλλη τα αυτάκια του φαίνεται να έχουν βουλώσει, αφού όταν το φωνάζετε, απλά σας αγνοεί και συνεχίσει να κάνει απτόητο τα δικά του πράγματα που είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα! Εκπαιδεύστε το ενδιαφέρετε και για τους άλλους και όχι μόνο για τον εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Διεκδικεί την αποκλειστικότητα

Αυτή την εβδομάδα θα μπείτε σε διαπραγματεύσεις αφού πρέπει να βάλετε ένα μέτρο στο Ταυράκι σας που αρνείται να εγκαταλείψει την ημερήσια δόση του από σοκολάτα. Προσπαθήστε να ελαττώσετε αυτή τη συνήθεια και να εμπλουτίσετε τη διατροφή του με πολλά φρούτα και λαχανικά. Από την άλλη διεκδικεί την προσοχή σας και αν αναγκαστεί να συνυπάρξει με άλλο παιδάκι στο σπίτι, θα δείτε πως το προσωπάκι του θα συννεφιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Μίμος από κούνια.

Το πανέξυπνο Διδυμάκι σας ρουφάει σαν σφουγγάρι ότι λένε και ότι κάνουν οι άνθρωποι του κοντινού οικογενειακού περιβάλλοντος και με πολύ φυσικό τρόπο τα αναπαραγάγει. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί ως προς το τι λέτε και πως αντιδράτε για να δίνετε το καλό παράδειγμα. Αν θέλετε να μετριάσετε αυτή τη συμπεριφορά, μην του δείξετε ότι σας διασκεδάζει η στάση του, γιατί θα του γίνει συνήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Η χαρά της ζωής

Το συνεσταλμένο Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα βγάζει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική του φύση, που υπό άλλες συνθήκες παραμένει καλά κρυμμένη. Τραγουδάει, χορεύει, ζωγραφίζει και αγαπά να κατασκευάζει πράγματα. Το καλό είναι ότι αυτό του δίνει φτερά και το κάνει να πιστεύει στον εαυτό του. Αφιερώστε του χρόνο και παίξτε μαζί του. Θα δείτε ότι η πρόοδός του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και θα ξανοιχτεί ευκολότερα

ΛΕΩΝ

102112197

Ακριβά γούστα

Το εκλεκτικό Λιονταράκι σας από μικρό δείχνει ότι έχει ακριβά γούστα και αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει σε όλη του τη ζωή. Αυτή την εβδομάδα, θα παρατηρήσετε πως στη βόλτα σας, αν σταματήσετε μπροστά από μια βιτρίνα, το μάτι του θα πέσει στο πιο όμορφο και ακριβό αντικείμενο. Αυτή είναι μια πολύ καλή περίπτωση για να του εξηγήσετε πως το καλό δεν είναι απαραίτητα και το πιο ακριβό, και προτείνετε του εναλλακτικές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Περνώ και μόνος μου καλά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση στην κοινωνικότητά του μικρού σας Παρθένου. Το ευχαριστεί να περνά χρόνο μόνο του, ενώ όταν βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα παιδάκια, επιδεικνύει έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό. Πόσο μάλλον αν πάνε να του πειράξουν τα παιχνίδια του. Μην το πιέσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει, απλά προσπαθήστε να καταλάβετε πως νοιώθει και βρείτε ένα τρόπο να του δείξετε τα θετικά της ομαδικότητας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Μη με πιέζεις

Αν υπάρχει μια λέξη που αυτή την εβδομάδα θα την ακούει και θα βγάζει σπυράκια η μικρή σας Ζυγαρίτσα, αυτή είναι «πίεση». Ακόμα κι αν το μικρό σας είναι λίγο ασυνεπές ως προς τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις του, μην το πιέσετε συστηματικά να μπει σε πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να του δημιουργήσει εκνευρισμό και να το κάνει να πεισμώσει και να κλειστεί στον εαυτό του. Κάντε υπομονή και δείξτε κατανόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Φαντασία και δημιουργικότητα

Το γοητευτικό Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα, έχει πολύ ανεπτυγμένη φαντασία. Εκεί που κάποιο άλλο παιδάκι βλέπει τα πράγματα ως έχουν, εκείνο αντιλαμβάνεται κάθε αντικείμενο και κάθε κατάσταση σαν μια νέα αφορμή για να ξεκινήσει την επόμενη ιστορία στο δημιουργικό μυαλουδάκι του. Πρίγκιπες, δράκοι και ιππότες γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς του, γεγονός που του δίνει μια πιο κοινωνική αύρα απ' ότι συνήθως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Χουζούρι στον καναπέ

Το σκανταλιάρικο Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα θα είναι τελείως διαφορετικό απ' ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα. Η αστείρευτη ενέργεια και η συνεχής κινητικότητά του, αδρανούν και εκείνο είναι πιο ήρεμο και χαλαρό. Προτιμά να χουζουρεύει στον καναπέ και να βλέπει το αγαπημένο του dvd, παρά να βγει έξω για ποδήλατο. Μην ανησυχήσετε.. είναι απλά ένα διάλλειμα για να γεμίσει τις μπαταρίες του, και μετά ποιος το πιάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Μελανιές και χτυπηματάκια

Το παρορμητικό Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα βιαστικό και απρόσεκτο που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα κάθε μέρα να επιστρέφει στο σπίτι με χτυπημένα γονατάκια και μια μικρούλα μελανιά. Αν σας φαίνεται δύσκολο να το ηρεμίσετε μέσα από συζήτηση, τραβήξτε του την προσοχή με κάτι πιο δημιουργικό που θα το βοηθήσει να εκτονώσει την ενέργειά του και ταυτόχρονα θα του μάθει καινούργια πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Κιθάρα ή κομπιούτερ;

Αυτή η εβδομάδα έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω. Το δημιουργικό Υδροχοάκι σας θα αφήσει κάτω όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές από τις οποίες περιτριγυρίζεται και θα ασχοληθεί με κάτι πιο καλλιτεχνικό, όπως ένα μουσικό όργανο. Αν σας ζητήσει επίμονα να του αγοράσετε ένα, προτιμήστε κάτι που να μην κάνει πολλή φασαρία και να μην είναι τόσο ακριβό, αφού οι πιθανότητες να το έχει βαρεθεί μετά από δέκα μέρες, είναι μεγάλες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Χρώμα και κίνηση

Το ότι το ονειροπόλο Ψαράκι σας το συναρπάζει οτιδήποτε έχει χρώμα και κίνηση, είναι δεδομένο. Αυτή την εβδομάδα η μεγάλη του η αγάπη είναι η τηλεόραση η οποία το μαγεύει στην κυριολεξία. Μην το αφήσετε ανεξέλεγκτο, διαλέξτε μαζί κάποιο παιδικό πρόγραμμα που θα μπορεί να βλέπει με μέτρο, και μην ενδώσετε σε τυχόν αντιρρήσεις του, γιατί αν του γίνει συνήθεια θα είναι δύσκολο να το ξεκολλήσετε.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved