Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/2 έως 10/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/2 έως 10/2

ΚΡΙΟΣ

102112205

Αλλεργία στις δεσμεύσεις

Το δυναμικό Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα, επανέρχεται στα φυσιολογικά του. Είναι απόλυτα ανεξάρτητο και οτιδήποτε προϋποθέτει δέσμευση, του προκαλεί κυριολεκτικά αλλεργία. Παράλληλα έχει ζωηρή φαντασία την οποία εξωτερικεύει και αυτό το κάνει πολύ γοητευτικό για τους υπόλοιπους συμμαθητές του, γεγονός που το κάνει τρισευτυχισμένο.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μακριά από τα παιχνίδια μου

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα εξωτερικεύει στην τρυφερή και ευαίσθητη φύση του. Αποζητά την αποδοχή των ανθρώπων που αγαπά σε ό,τι κι αν κάνει και αυτό μερικές φορές του δημιουργεί προβλήματα στην σχέση με τους συμμαθητές του που έχουν το νου τους στις σκανταλιές. Αν κάποιος όμως του ακουμπήσει τα παιχνίδια του, μεταμορφώνεται σε μαινόμενο ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Δυναμικό και ακούραστο

Όταν κάποιος περιγράφει ένα παιδάκι δυναμικό και ακούραστο, σίγουρα αυτή την εβδομάδα έχει στο μυαλό του το πολυτάλαντο Διδυμάκι σας. Αν το έχετε γράψει σε κάποια αθλητική ομάδα, να είστε σίγουροι ότι θα λάβει πολλές διακρίσεις, αφού για εκείνο είναι ένας τρόπος όχι μόνο να διοχετεύει τη δυναμική του αλλά και να επιδεικνύει τα χαρίσματα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ο Ρομπέν των δασών

Το Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα κερδίζει επάξια τον τίτλο του «Ρομπέν των Δασών». Αφήνει για λίγο κατά μέρους την ευαίσθητη φύση του και υπερασπίζεται με πάθος το δίκιο των άλλων αλλά και το δικό του. Κυριολεκτικά είναι το αγαπημένο παιδάκι όλων στην τάξη, αφού πάντα και με κάθε τρόπο προσπαθεί να βοηθήσει όσους έχει δίπλα του ακόμα και στα πιο ασήμαντα ζητήματα.

ΛΕΩΝ

102112197

Ένας μικρός διπλωμάτης

Ευγενικό και συνεργάσιμο είναι το γοητευτικό Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα. Ξέρει πώς να χειριστεί πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να διατηρήσει τις ισορροπίες γύρω του. Με άλλα λόγια, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διπλωμάτης. Αυτό του το χάρισμα το χρησιμοποιεί όχι μόνο για δικές του υποθέσεις, αλλά και για να βοηθήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ευαισθησίες και παραπονάκια

Το πανέξυπνο Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα δυσκολεύεται πάρα πολύ στην επικοινωνία του με τους άλλους. Άσπρο του λένε και μαύρο καταλαβαίνει. Όλο αυτό του δημιουργεί μια πίεση, την οποία αρκετές φορές θα εξωτερικεύσει με τη μορφή μικρών παραπόνων. Μην ξαφνιαστείτε αν τα παραπονάκια αφορούν κάτι που έγινε στο μακρινό παρελθόν. Αντιμετωπίστε το με κατανόηση και μια ζεστή αγκαλιά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Χαλαρές δραστηριότητες

Η χαριτωμένη Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα είναι τόσο κουρασμένη, που απλά δυσκολεύεται να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά μετά το σχολείο. Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία της, αφού νοιώθει ότι πρέπει να αφήσει κατά μέρους τις αγαπημένες της δραστηριότητες. Μην την πιέσετε . Εναλλακτικά εφεύρετε δημιουργικές αλλά ήρεμες δραστηριότητες για να μην νοιώσει ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Το κέντρο του κόσμου

Το Σκορπάκι σας νοιώθει κυριολεκτικά αυτή την εβδομάδα ότι είναι το κέντρο όλου του κόσμου. Αυτό μπορεί να το κάνει πολύ χαρούμενο, αλλά ταυτόχρονα μερικές φορές το κάνει να κάνει κατάχρηση της εξουσίας του και να προσπαθεί να επιβληθεί στα άλλα παιδάκια. Αν με κάποιο διαφωνεί, απλά τσακώνεται. Προσοχή στο στομαχάκι του. Αποφύγετε το πολύ φαγητό και τις πικάντικες γεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Περιέργεια και σκανταλιές

Αυτή την εβδομάδα, το σκανταλιάρικο Τοξοτάκι σας έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο σπίτι και σε όλα τα πράγματα που υπάρχουν μέσα σε αυτό. Σαν αποτέλεσμα κάθε φορά που γυρίζετε από την εργασία σας, είναι πολύ πιθανό να βρίσκετε και ένα λιγότερο ποτήρι στο ντουλάπι. Το μικρό σας δεν το κάνει επίτηδες, απλά είναι ιδανικό στο να βρίσκει τη δημιουργική χρήση των αντικειμένων γύρω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ευέξαπτο και ανυπόμονο

Ευέξαπτο και ανυπόμονο γίνεται το Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα. Το να προσπαθεί να επιβάλει τις ιδέες του στον κόσμο γύρω του, γίνεται η αγαπημένη του ασχολία. Παράλληλα ό,τι θέλει το θέλει εδώ και τώρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση απογοητεύεται και προβληματίζει το μυαλουδάκι του με το πώς γίνεται ο κόσμος να κινείται τόσο αργά και βαρετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Λάμπει και ξεχωρίζει

Αν υπάρχει ένα παιδάκι που λάμπει λόγω της καλής του εμφάνισης και της ζεστής συμπεριφοράς του, αυτό είναι σίγουρα το Υδροχοάκι σας. Με αυτό καταφέρνει ένα πάρα πολύ σημαντικό για εκείνο πράγμα: να διατηρεί καλές σχέσεις με όλους και να λειτουργεί σαν «ειρηνοποιός» ανάμεσα στους φίλους του. Προτιμά να κάνει παρέα με παιδάκια του αντίθετου φίλου που το θαυμάζουν και του λένε καλά λόγια.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ανεξάντλητη αντοχή

Η εμπιστοσύνη που έχει το Ψαράκι σας στον εαυτό του αυτή την εβδομάδα, κυριολεκτικά έχει χτυπήσει κόκκινο. Αποζητά και διεκδικεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Μην ξαφνιαστείτε αν ξαφνικά σας ζητήσει να κάνει μόνο του κάποια πράγματα από την πρωινή του ρουτίνα. Η αντοχή του είναι ανεξάντλητη, οπότε έχετε το νου σας για μικρό-ατυχηματάκια.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved