Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/1 έως 27/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/1 έως 27/1

ΚΡΙΟΣ

102112205

Γεννημένος αρχηγός

Αυτή την εβδομάδα το Κριαράκι σας θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και συντροφικό, τόσο που όπου κι αν πηγαίνετε θα μπορεί με εκπληκτική ευκολία να πιάσει την κουβέντα τόσο σε γονείς όσο και σε συνομήλικα παιδάκια. Οι φίλοι του εύκολα θα το ανακηρύξουν αρχηγό και εκείνο θα κάνει τα πάντα για να τους εντυπωσιάσει. Μια διάκριση σε κάποια από τις δραστηριότητές του θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ανάγκη για προβολή

Το γλυκό σας Ταυράκι αυτή την εβδομάδα θα έχει μεγάλη ανάγκη από προβολή. Κοινώς θα θέλει όλα τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα πάνω του. Με περισπούδαστο ύφος προσποιείται ότι ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που όντως ξέρει. Αν δεν βρει το κατάλληλο έδαφος μπορεί να φερθεί απότομα και υποτιμητικά στα άλλα παιδάκια. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, συζητήστε το μαζί του και εξηγήστε του γιατί δεν είναι σωστό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Με τις κεραίες τεντωμένες

Το πανέξυπνο Διδυμάκι σας έχει πάντα τις κεραίες του τεντωμένες για νέες πληροφορίες και νέες ενασχολήσεις. Η ποικιλία των ενδιαφερόντων του είναι ανεξάντλητη. Η μεγάλη του χαρά αυτή την εβδομάδα είναι να μοιραστεί τις γνώσεις του με τους φίλους του και τα υπόλοιπα παιδάκια .Αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν προσθέστε στο πρόγραμμα του και αθλητικές δραστηριότητες για να αποφορτίσει το μυαλουδάκι του.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Αφηρημάδα και παρεξηγήσεις

Το ευαίσθητο Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα νοιώθει μια ανεξήγητη ανησυχία. Ξεχνάει τα πράγματά του από εδώ και από εκεί και αυτό του προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό. Αυτό μπορεί να αποτελέσει αιτία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να τσακωθεί ακόμα και με τους πιο καλούς του φίλους. Αν παραπονεθεί για ποναλάκια, αντιμετωπίστε τα χωρίς καθυστέρηση.


ΛΕΩΝ

102112197

Ένας μικρός δυνάστης

Το περήφανο Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα έχει το θάρρος να πει την γνώμη του για όλα τα πράγματα, είτε το αφορούν είτε όχι. Ο τρόπος που διαπραγματεύεται τα θέματα που το απασχολούν είναι ιδιαίτερα δυναμικός. Δεν διστάζει να λογομαχήσει αν χρειαστεί προκειμένου να υπερασπιστεί αυτό που θέλει. Συζητήστε ήρεμα μαζί του και μην το αφήνεται να σας καταδυναστεύει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Τίποτα δεν ξεφεύγει από το ραντάρ

Αυτή την εβδομάδα το παρατηρητικό Παρθενάκι σας, μπορεί να το παρακάνει με την κριτική του απέναντι σε ανθρώπους που ξέρει ή δεν ξέρει. Το ραντάρ του είναι εκπαιδευμένο να πιάνει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αν δείτε ότι σας ζητάει ένα κατοικίδιο, μη του το αποκλείσετε αλλά μην του το επιβεβαιώσετε κιόλας. Αν έχετε τη δυνατότητα πάρτε του κάτι μικρό που θα μπορεί να φροντίζει.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Επιλεκτική ακοή

Χαρούμενη και ευχάριστη θα είναι αυτή την εβδομάδα το μικρό σας Ζυγό. Έχει μια περιπαικτική διάθεση και όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα βρει έναν τρόπο να πειράξει του πάντες. Το θέμα είναι ότι η ακοή του είναι επιλεκτική και σίγουρα οι υποδείξεις της μανούλας δεν είναι μέσα στο φάσμα των πραγμάτων που ακούει. Επιμείνετε ευγενικά και χωρίς να του φωνάξετε γιατί το χαμόγελο του θα σβήσει μονομιάς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κάτι απασχολεί το μυαλουδάκι του

Το δυναμικό Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα δεν έχει καμία διάθεση για εξωτερικές εξορμήσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις ακόμα και σχολείο το βαριέται Παρά την εσωστρέφειά του, είναι πολύ πιθανό να σας εκμυστηρευτεί κάποιο μυστικό του για ένα θέμα που τον απασχολεί πολύ. Το μυαλουδάκι του περιστρέφεται γύρω από θέματα του παρελθόντος και δικό σας στόχος είναι να ξετυλίξετε αυτό το κουβαράκι.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει

Το Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει το μυαλό του στις βόλτες. Αν αυτό δεν είναι εφικτό θα δείτε ότι και μέσα να μείνει θα βρει κάτι να κάνει και θα κινείται σαν μια μικρή σβούρα από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Προσέξτε γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει αλλά και κάνει και ζημιές. Αφιερώστε του λίγο χρόνο και εξηγήστε του πόσο σημαντικό είναι να προσέχει τον εαυτό του από ατυχηματάκια που θα το ταλαιπωρήσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ευκαιρία για επίδειξη

Το Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε υλικά πράγματα. Μπορεί να κάθεται με τις ώρες και να κάνει όνειρα για όλα τα πράγματα που θα ήθελε να αποκτήσει. Μην εκπλαγείτε αν έρθει και πολύ σοβαρά σας ανακοινώσει ότι το χαρτζιλίκι του πλέον δεν είναι αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες του. Να είστε σίγουροι ότι τα μισά από αυτά που ζητάει, τα θέλει για να κάνει φιγούρα στους φίλους του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Οι παρεμβάσεις το ενοχλούν

Το μυαλουδάκι του μικρού σας Υδροχόου αυτή την εβδομάδα δουλεύει σε μεγάλες ταχύτητες και είναι διασπασμένο σε εκατό πράγματα ταυτόχρονα. Όσο κι αν προσπαθήσετε να το ελέγξετε, να είστε σίγουροι αφενός ότι δεν θα επιτύχετε και πολλά πράγματα και αφετέρου ότι οι παρεμβάσεις σας το ενοχλούν αφάνταστα. Βοηθήστε το να ασχοληθεί με δραστηριότητες που το ηρεμούν και είναι και πιο ξεκούραστες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Περιορισμένη επικοινωνία

Αυτή την εβδομάδα το Ψαράκι σας μπορεί να παρουσιάσει αόριστες φοβίες, που το δημιουργούν παραπονάκια και σε κάποιες περιπτώσεις γκρίνια. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι είναι κλεισμένο στον εαυτό του και πολύ λίγα άτομα θα είναι σε θέση να το πλησιάσουν και να καταλάβουν πως νοιώθει, κι εσείς είστε ένας από αυτούς. Να έχετε τα μάτια σας στραμμένα διαρκώς επάνω του γιατί η αφηρημάδα του μπορεί να το οδηγήσει σε μικρό-ατυχηματάκια.


Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved