Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/1 έως 20/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/1 έως 20/1

ΚΡΙΟΣ

102112205

Αποδοχή και αναγνώριση

Αυτή η εβδομάδα έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σας. Το γεμάτο αυτοπεποίθηση Κριαράκι σας, με ένα μαγικό τρόπο χάνει την αυτοπεποίθησή του και έχει ανάγκη από αποδοχή και αναγνώριση. Γι αυτό καλό θα ήταν να είναι δίπλα σε ανθρώπους που όχι μόνο ασπάζονται τις ίδιες απόψεις αλλά το δέχονται για αυτό που πραγματικά είναι. Αν αυτό δεν πραγματοποιηθεί, οπλιστείτε υπομονή γιατί θα ακολουθήσουν ομηρικοί καυγάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ανασφάλεια και κτητικότητα

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα νοιώθει μια ανασφάλεια, την οποία θα σας είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσετε από πού πηγάζει. Λόγω αυτού, γίνεται πολύ κτητικό με τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και τα αγαπημένα του παιχνίδια. Όταν τα πράγματα λοιπόν δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα έχει στο μυαλό του, κλείνεται στον εαυτό του και δεν μοιράζεται τις σκέψεις του με κανέναν. Μην το πιέσετε. Δώστε του το χρόνο και τον χώρο που χρειάζεται.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μεταφυσικές απορίες

Το Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα θα σας αιφνιδιάσει με τις μεταφυσικές απορίες του που σίγουρα δεν είναι συνηθισμένες για ένα παιδάκι της ηλικίας του. Αν για παράδειγμα σας ρωτήσει «που πηγαίνουν οι άνθρωποι όταν φεύγουν από εδώ», μην πέσετε κάτω. Αντίθετα οπλιστείτε με ψυχραιμία και απαντήστε του με έναν τρόπο γλυκό, χωρίς όμως να του πείτε ψέματα γιατί αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψει την αλήθεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Αλλαγές ενδιαφερόντων

Αυτή η εβδομάδα προστάζει αλλαγές στην καθημερινότητα του μικρού σας Καρκίνου. Είναι μια από αυτές τις φορές που όλα όσα έκανε και του άρεσαν, του φαίνονται ξαφνικά αφάνταστα ανιαρά. Αντί να το αναλύσετε είναι προτιμότερο να το καθοδηγήσετε και να διεγείρει το μυαλό του πνευματικά. Αγοράστε του βιβλία για νέα θέματα, επιτραπέζια παιχνίδια και καινούργια σετ δραστηριοτήτων. Θα δείτε ότι ως εκ θαύματος, θα αλλάξει όλη του η διάθεση.


ΛΕΩΝ

102112197

Άσκηση και ισορροπημένη διατροφή

Το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα δείχνει κάπως πεσμένο. Η αντοχή του και η ζωτικότητά του δεν είναι στα συνηθισμένα υψηλά επίπεδα. Μην ανησυχήσετε – απλά λόγω των εορτών και των διατροφικών ατασθαλιών που έκανε, ο οργανισμός του αποσυντονίστηκε. Βάλτε το σε πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής και άσκησης. Επιπλέον αν σας παραπονεθεί για πονάκια στην κοιλίτσα του, μην το αγνοήσετε, αλλά φροντίστε να επισκεφθείτε άμεσα τον παιδίατρό του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου!

Αυτή είναι μια πολύ όμορφη και ανάλαφρη εβδομάδα για το Παρθενάκι σας. Εκεί που όλα τα παιδάκια πασχίζουν να μπουν πάλι σε πρόγραμμα, εκείνο όχι μόνο τα έχει καταφέρει αλλά έχει περάσει και στο επόμενο στάδιο. Κάθε πρωί ανοίγει την ντουλάπα του και περνάει ώρες μπροστά της μέχρι να ετοιμαστεί. Ο καθρέφτης είναι ο καλύτερος φίλος του και ο λόγος για αυτή την κοκεταρία δεν είναι άλλος από το πρώτο παιδικό του χτυποκάρδι.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ένας μικρός σπιτόγατος

Και εκεί που στις γιορτές ήθελε να περιστοιχίζεται με κόσμο και να είναι συνέχεια έξω, αυτή την εβδομάδα, έχει τις κλειστές του. Το χαριτωμένο μικρό σας βαριέται αφόρητα να βγει έξω από το σπίτι και προτιμά να περνά της ώρες του στο δωμάτιό του διαβάζοντας ένα βιβλίο ή στο σαλόνι βλέποντας τις αγαπημένες του ταινίες. Αν ψάχνετε να βρείτε ένα τρόπο να του αποσπάσετε την προσοχή, δοκιμάστε οικογενειακές ιστορίες με την γιαγιά και τον παππού.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Μνήμη ελέφαντα

Το Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα, δεν έχει τα κέφια του και εσείς δύσκολα θα βρείτε την αιτία αυτής της κακοδιαθεσίας γιατί απλά δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν. Το μικρούλι σας δεν μπορεί να ξεχάσει κάτι που άκουσε στις γιορτές και αυτό του χαλάει η διάθεσή του. Μην το πιέσετε να σας μιλήσει γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας αποκαλύψει τίποτα. Η λύση είναι να πάτε με τα νερά του και να του απαντάτε με ηρεμία σε ό,τι κι αν σας ρωτάει.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Προστασία και καθοδήγηση

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει μια ανησυχία στην αύρα του μικρού σας Τοξότη. Αυτό δεν θα είναι εύκολο να το παρατηρήσετε σε επίπεδο συμπεριφοράς αλλά κυρίως από το γεγονός ότι θα αποξενώνεται και θα θέλει να περνάει αρκετό χρόνο μόνο του. Από την άλλη αν έχει μικρότερο αδερφάκι, θα έχει την τάση να είναι υπερπροστατευτικό σε σημείο που να το καταπιέζει με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει. Χαμογελάστε και πάρτε το μια μεγάλη αγκαλιά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Χαμόγελα και κοινωνικότητα

Αυτή η εβδομάδα είναι μια εβδομάδα ανανέωσης και αλλαγών για το Αιγοκεράκι σας, που ξαφνικά αποφασίζει να βγει από το καβούκι του και να χαλαρώσει λίγο με τους τύπους. Είναι πιο χαμογελαστό και επιδιώκει να συναναστρέφεται με τους φίλους του περισσότερο απ' ότι συνήθως. Απ' ότι φαίνεται οι γιορτές και η συνεχής παρουσία κόσμου στο σπίτι, του έκαναν τόσο καλό που άλλαξαν ακόμα και τον τρόπο που μερικές φορές αντιμετωπίζει την καθημερινότητά του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Δικαιώματα και υποχρεώσεις

Το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει πάρει φόρα και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει. Η συμπεριφορά του γίνεται πιο απόλυτη απ' ότι συνήθως και θα παρατηρήσετε ότι διεκδικεί με πάθος τα δικαιώματά του για παιχνίδι και βόλτα. Μην το αποπάρετε, απλά με τον δικό σας μαγικό τρόπο μάθετέ του ότι ένα υπεύθυνο παιδάκι έχει όχι μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Μιλήσετε του λογικά και ήρεμα και θα το καταλάβει.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Διαμαρτυρίες και παράπονα

Το Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι όλο διαμαρτυρίες και συνέχεια κάτι του φταίει. Από τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό, μέχρι τη γιαγιά που επιμένει να τρώει όλο του το φαγητό, ακόμα και εσείς που δεν το καταλαβαίνετε και δεν του κάνετε κανένα χατίρι. Όταν θα τα ακούσετε όλα αυτά, απλά χαμογελάστε και εξηγήστε του ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάτι ακόμα που χρειάζεται προσοχή είναι να αποφεύγει να βάζει τα χέρια του στο στόμα γιατί αυτό τον καιρό είναι επιρρεπές στις μολύνσεις.



Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved