Παιδικό Ωροσκόπιο από 7/1 έως 13/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 7/1 έως 13/1

ΚΡΙΟΣ

102112205

Χάνω την ελευθερία μου

Αυτή την εβδομάδα που το ζωηρό σας Κριαράκι επιστρέφει στον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο, οπλιστείτε με υπομονή. Το μικρό σας αρνείται πεισματικά να χάσει την ελευθερία που είχε βρει και τόσο του άρεσε την περίοδο των διακοπών. Για να το επαναφέρετε στην τάξη η λύση είναι μία: ηρεμία και διπλωματία. Μην του φωνάξετε και μην το πιέσετε γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι ακριβώς το αντίθετο.


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ένας γλυκός πειρασμός

Το χουζούρικο Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα, μπορεί να προφασιστεί χίλιους δύο λόγους, αρκεί να μείνει κουκουλωμένο κάτω από το αγαπημένο του πάπλωμα και να μην πάει στον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο. Κανακέψτε το και φροντίστε να το προσγειώσετε ομαλά. Ο καλύτερος τρόπος για να το δελεάσετε περνάει από το στομάχι του. Μαζί με το κολατσιό δώστε του για επιδόρπιο και μερικούς κουραμπιέδες ή μελομακάρονα που τόσο αγαπά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Αντίσταση στο πρόγραμμα

Οι γονείς ενός μικρού Δίδυμου είναι οι πιο τυχεροί από όλους αυτή την εβδομάδα. Το αξιολάτρευτο μικρό σας είναι ίσως το μοναδικό παιδάκι του ζωδιακού που θα χαρεί αφάνταστα με τη νέα επιστροφή του στο νηπιαγωγείο, αφού θα δει όλους τους φίλους του που τόσο του έλειψαν στις διακοπές. Το μόνο που μπορεί να το απασχολήσει είναι το πρόγραμμα του σχολείου, το οποίο επαναλαμβάνεται και το κάνει να βαριέται αφάνταστα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Κλειστό σαν στρείδι

Το ευαίσθητο Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα, κυριολεκτικά θα σας τρελάνει με την αψυχολόγητη συμπεριφορά του. Εκεί που πιστεύατε ότι είναι έτοιμο να γυρίσει στον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο, ξαφνικά απλά και μόνο η σκέψη ότι θα απομακρυνθεί από την αγκαλιά της μανούλας του προκαλεί τρόμο και το κάνει να αισθάνεται ανασφάλεια. Χειριστείτε την κατάσταση διπλωματικά, διαφορετικά θα κλειστεί σαν στρείδι.


ΛΕΩΝ

102112197

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Αυτή την εβδομάδα το μικρό σας Λιονταράκι θα είναι λίγο διχασμένο ως προς το αν θα θέλει να επιστρέψει στο νηπιαγωγείο ή αν προτιμά να μείνει στη ζεστή, γεμάτη θαλπωρή φωλιά του. Αν σας προβληματίζει, σας διαβεβαιώνουμε ότι υπάρχει λύση για να γυρίσει χαρούμενο στο θρανίο του. Επιλέξτε μαζί τα ρουχαλάκια που θέλει να φορέσει. Αν διαλέξει κάτι υπερβολικό, μην του χαλάσετε χατίρι, αφού το είναι το κέντρο της προσοχής το κάνει τρισευτυχισμένο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Υποστήριξη χωρίς καταπίεση

Το Παρθενάκι σας είναι από τα παιδιά του ζωδιακού που δεν συνηθίζει να συζητά τα προβλήματα και τις ανησυχίες που έχει. Δρα αθόρυβα και φροντίζει να ρυθμίζει με τέτοιο τρόπο τα πράγματα, ώστε στο τέλος τα καταφέρνει θεσπέσια. Αυτή την εβδομάδα, η σχολική επιστροφή δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Παρ' όλα αυτά, δείξτε του την αγάπη και στην υποστήριξή σας, χωρίς όμως να νοιώσει ότι το καταπιέζετε


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αθόρυβη δράση

Αυτή την εβδομάδα, πολλές ερωτήσεις τριβελίζουν το μυαλουδάκι της μικρής σας Ζυγαρίτσας. Το θέμα του δεν είναι άλλο, από το αν θα γυρίσει μαζί του στον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο και το αγαπημένο φιλαράκι του, ώστε να έχει παρέα στο θρανίο. Είναι γνωστό ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι η μοναξιά. Αν έχετε χρόνο να κανονίσετε μια έξοδο με τους φίλους του πριν την επιστροφή στα θρανία, θα το κάνετε να νοιώσει μεγάλη ασφάλεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Αντίδραση στις συμβουλές

Η εβδομάδα της επιστροφής στις σχολικές δραστηριότητες, δεν θα είναι τόσο ήρεμη όσο έχετε προγραμματίσει ή όσο φαντάζεστε και θέλετε. Το Σκορπάκι σας είναι πολύ πιθανό να γίνει αρκετά δύστροπο όσο εσείς προσπαθείτε να του τα παρουσιάσετε όλα ρόδινα για να το πείσετε να επιστρέψει στα θρανία. Να είστε ειλικρινείς μαζί του και προσοχή μην ξεκινήσετε να του δίνετε συμβουλές. Εφαρμόστε αυτή τη συμπεριφορά, μπορεί να κάνει θαύματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αθλητικές δραστηριότητες και σκανταλιές

Αυτή την εβδομάδα, το μυαλό του μικρού σας Τοξότη θα περιστρέφεται συνεχώς γύρω από τις αθλητικές δραστηριότητες και τις σκανταλιές. Άρα είστε από τους τυχερούς γονείς, αφού όχι μόνο δεν θα αντιμετωπίσετε γκρίνια και παραπονάκια αλλά μόλις του πείτε ότι αύριο θα πάει στο νηπιαγωγείο, θα δείτε ότι θα πετάξει από τη χαρά του. Προσοχή όμως γιατί η συμπεριφορά του μπορεί ξαφνικά να αλλάξει, αν δεν περάσει καλά την πρώτη μέρα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ρουτίνα και πρόγραμμα

Το οργανωμένο Αιγοκεράκι σας, θα χαρεί πολύ αυτή την εβδομάδα της επιστροφής στον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο. Η ρουτίνα που διέπει την καθημερινότητά του τις μέρες του σχολείου όπου όλα μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα, το κάνουν πολύ ευτυχισμένο. Ακόμα κι εσείς θα εκπλαγείτε, όταν σηκωθείτε το πρωί για να το πάτε στο σχολικό και το δείτε έτοιμο, ντυμένο και στην τσαντούλα του σε άριστη κατάσταση με το κάθε αντικείμενο στην αντίστοιχη τσεπούλα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Πηγή θετικής ενέργειας

Αυτή την εβδομάδα το Υδροχοάκι σας θα είναι πηγή θετικής ενέργειας. Όχι μόνο θα είναι πολύ χαρούμενο που θα επιστρέψει στον παιδικό σταθμό, αλλά θα ανεβάζει ψυχολογικά και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια που θα είναι στεναχωρημένα, επειδή αποχωρίστηκαν τους γονείς τους και τη θαλπωρή του σπιτιού. Σταδιακά όλοι θα μαζευτούν δίπλα του για να τους δείξει τις καινούργιες ζωγραφιές που έμαθε να κάνει τα Χριστούγεννα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Τι θέλει τελικά

Το χαριτωμένο Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί απέναντι σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ασφάλεια του σπιτιού με παιχνίδι και τα αγαπημένα του γλυκά ή επιστροφή στο νηπιαγωγείο, φίλοι και σκανδαλιές μέσα στην τάξη; Η πραγματικότητα είναι πως πότε δεν θα ξέρει ούτε εκείνο αλλά ούτε κι εσείς τι θα το κάνει πιο χαρούμενο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί τη βοήθειά σας, ώστε να έχει όσο το δυνατόν πιο ομαλή προσγείωση γίνεται.



Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved