Παιδικό Ωροσκόπιο από 31/12 έως 6/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 31/12 έως 6/1

ΚΡΙΟΣ

102112205

Πληθώρα ενέργειας και ζωντάνιας

Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, το δυναμικό Κριαράκι σας είναι στη τσίτα τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Αυτό σημαίνει ότι θα εξαντλήσει με μεγάλη ευκολία όλους όσοι βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που σκέφτεται και στο πως εκφράζεται καθώς είναι πολύ εύκολο όχι μόνο να πυροδοτήσει, αλλά και να συμμετέχει ενεργά σε οποιονδήποτε καβγά με τα υπόλοιπα παιδάκια. Εκπαιδεύστε το με υπομονή να ελέγχει την επιθετική του πλευρά.


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μακριά από τα παιχνίδια ΜΟΥ

Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς να έχετε του νου σας να μην ερεθίσετε το συνήθως ήρεμο Ταυράκι σας, γιατί θα μετατραπεί στο πιο κτητικό παιδάκι του κόσμου τόσο με τους αγαπημένους του ανθρώπους όσο και με τα παιχνίδια του. Μια καλή λύση αν περιμένετε κόσμο στο σπίτι είναι να επιλέξετε μαζί του τα παιχνίδια που θα κρύψετε και εκείνα που θα αφήσετε έξω για να παίξουν τα υπόλοιπα παιδάκια. Επιπλέον φροντίστε να είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς όσον αφορά στις αγκαλιές της μαμάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μη του μιλάτε μωρουδίστικα

Το πνευματικό επίπεδο ενός Διδύμου είναι συνήθως άνω του μέσου, το ίδιο ισχύει και για το μικρό σας ζιζάνιο σας γι αυτό αποφύγετε να του μιλάτε στα μωρουδίστικα. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς ζητήστε του να σας βοηθήσει, ακόμα και σε δραστηριότητες που είναι λίγο πιο απαιτητικές για την ηλικία του. Προτιμήστε κυρίως αυτές που χρειάζονται δεξιοτεχνία στα χέρια, και ετοιμαστείτε να θαυμάσετε το μαγικό τρόπο που κινούνται αυτά τα μικρά χεράκια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ενωμένοι σα γροθιά

Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, είναι ιδανική για να δείξετε στο Καρκινάκι σας ότι η οικογενειακή γαλήνη είναι εξίσου σημαντική για όλα τα μέλη της οικογένειας και πως όλοι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Το μικρό σας μπορεί να θεωρήσει το γιορτινό τραπέζι σαν μια αφορμή για άλλα άτομα να μπουν ανάμεσα σε εκείνο και τους αγαπημένους του γονείς. Αναθέστε του έναν ρόλο και εμπλέξτε το σε όλη τη διαδικασία, γιατί είναι σημαντικό να μην νοιώσει απομονωμένο.


ΛΕΩΝ

102112197

Λάμπει και ξεχωρίζει

Το ηγετικό Λιονταράκι σας, θέλει να είναι πρωταγωνιστής και η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Έχει την ανάγκη να λάμπει και να ξεχωρίζει τόσο ανάμεσα στους μικρούς όσο και στους μεγάλους καλεσμένους. Στο γιορτινό τραπέζι δώστε του την ευκαιρία να εκφράσει τη γνώμη του και να σας διηγηθεί τη δική του ιστορία. Αυτό θα το κάνει να νοιώσει σαν τιμώμενο πρόσωπο και θα δείτε ότι αμέσως θα ηρεμίσει και θα γίνει άλλος άνθρωπος.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Το μάτι που βλέπει τα πάντα

Η αγαπημένη ασχολία του μικρού σας Παρθένου την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, είναι να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα. Η αλήθεια είναι ότι αντιλαμβάνεται πάντα τι γίνεται και έχει ταλέντο στο να παρατηρεί όλα τα μικρά πράγματα που στους υπόλοιπους περνάνε απαρατήρητα. Ακόμα και αν τα σχόλιά του δεν είναι πάντα τα πρέποντα, μην το αποπάρετε καθώς είναι για εκείνο πολύ δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματά του και κάτι τέτοιο θα το κάνει να κλειστεί στον εαυτό του.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Γοητεία και τσακπινιά

Η Ζυγαρίτσα σας έχει ένα μεγάλο φόβο που δεν είναι άλλος από τη μοναξιά και την απομόνωση. Οι μέρες των εορτών και η Πρωτοχρονιά δεν αποτελούν εξαίρεση γι αυτό φροντίστε να περνάτε πολύ χρόνο με το χαριτωμένο μικρό σας. Μια καλή ιδέα είναι να του προτείνετε να σας βοηθήσει να διακοσμήσετε το γιορτινό τραπέζι. Η παρέα σας και μόνο θα το κάνει τρισευτυχισμένο και με τις τσακπινιές του οι πρώτες ημέρες του χρόνου θα σας μείνουν αξέχαστες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κρυμμένες σκανταλιές και μυστικά

Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το Σκορπάκι σας. Και αυτό γιατί ξέρει ότι αυτές τις μέρες μαζεύεται πολύς κόσμος στο σπίτι. Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς και αυτό το αγχώνει πολύ αφού φοβάται μήπως κάποιος αποκαλύψει κάποιο από τα πιο κρυφά του μυστικά. Όπως και να το κάνεις τα συναισθήματά και οι σκανδαλιές του είναι πράγματα που προτιμά να κρατά για τον εαυτό του ή να μοιράζεται με λίγους και εκλεκτούς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Δώρα φτιαγμένα από αγάπη

Το Τοξοτάκι σας είναι εκ φύσεως γενναιόδωρο και καλόκαρδο. Ως εκ τούτου μπορεί κάλλιστα να χαλάσει όλο του το χαρτζιλίκι μέσα σε δύο ώρες προκειμένου να κάνει τα αγαπημένα του πρόσωπα χαρούμενα και να τα δει να χαμογελούν. Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να του μάθετε αφενός να έχει μέτρο και αφετέρου πως τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν είναι τα υλικά, αλλά αυτά που είναι φτιαγμένα με αγάπη. Αγοράστε του τα υλικά που χρειάζεται και φτιάξτε μαζί χειροποίητα δώρα για όλους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Επιβράβευση για την υπευθυνότητα του

Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι πολύ σημαντική για το Αιγοκεράκι σας γιατί όπως κάθε χρόνο μαζεύονται στο σπίτι πολλοί και αγαπημένοι φίλοι. Αυτό για εκείνο σημαίνει μια επιπλέον προσπάθεια να διατηρήσει απέναντι σε όλους, την αψεγάδιαστη εικόνα που με τόση προσοχή έχει χτίσει. Για να το χαλαρώσετε και να το κάνετε να νοιώσει πιο άνετα, αναθέστε του ένα καθήκον και επιβραβεύστε το δημόσια για την υπευθυνότητα του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Επαναστάτης με ή χωρίς αιτία

Το Υδροχοάκι σας την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς μεταμορφώνεται σε επαναστάτη με ή χωρίς αιτία. Η αλήθεια είναι πως αυτό που τον τρομάζει περισσότερο την περίοδο των εορτών είναι ότι υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθεί ενώ αυτό δεν έχει καμιά διάθεση να μπει σε παραδοσιακά καλούπια . Δώστε του την ελευθερία της επιλογής ως προς το τι θέλει να κάνει και φροντίστε να έχει χρόνο να κάνει και πράγματα που το κάνουν χαρούμενο.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Φιλικός συναγωνισμός

Το Ψαράκι σας την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς χρειάζεται ιδιαίτερη την αγάπη και την φροντίδα σας. Ο λόγος είναι ότι τα γιορτινά τραπέζια και οι καλεσμένοι το βγάζουν από τα νερά του και γίνετε πιο εσωστρεφές απ' ότι συνήθως. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου εξοικειωμένο με τον φιλικό συναγωνισμό που δημιουργείτε όταν υπάρχουν πολλά παιδάκια στον ίδιο χώρο που διεκδικούν τα ίδια παιχνίδια αλλά και την προσοχή των μεγάλων! Καθησυχάστε το με μια αγκαλιά.



Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved