Παιδικό Ωροσκόπιο από 19/11 έως 25/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 19/11 έως 25/11

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ζήλιες και παραπονάκια

Αυτή την εβδομάδα, το Κριαράκι σας γίνεται πιο κτητικό από ποτέ. Θέλει αποκλειστικότητα και ζηλεύει, αν ο καλύτερός του φίλος δίνει μεγαλύτερη σημασία σε ένα άλλο παιδάκι της παρέας, από ότι σε εκείνο Είναι από τις σπάνιες φορές που θα το ακούσετε να παραπονιέται και να δηλώνει πεισματικά πως δεν το αγαπάτε. Για ν' αποφύγετε εντάσεις, μην το συγκρίνετε με άλλα παιδάκια και χαρίστε του μια ζεστή και παρατεταμένη αγκαλιά για να χαλαρώσει.


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ο star της παρέας

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα, θα είναι ο star της παρέας του. Κοινωνικό και ευχάριστο θα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του και τα υπόλοιπα παιδάκια κυριολεκτικά δεν θα μπορούν να ξεκολλήσουν από δίπλα του. Η συντροφιά του αρέσει πολύ, αλλά το να συμφωνούν μαζί του ακόμα περισσότερο. Έτσι αν κάποιο παιδάκι αποφασίσει να διαφωνήσει δημόσια μαζί του, καλό θα είναι να το σκεφτεί δύο και τρείς φορές.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ο Πήτερ Παν του ζωδιακού

Αυτή την εβδομάδα το Διδυμάκι σας να θέλει να δραπετεύσει και να εξαφανιστεί, σαν τον Πήτερ Παν και η αιτία είναι η ανία. Το μυαλουδάκι του τρέχει με χίλια και ως εκ τούτου όλα τα μαθαίνει και τα κάνει δικά του με απίστευτα μεγάλη ευκολία. Και μετά, απλά βαριέται και θέλει κι άλλο. Αν κάθε μέρα την ώρα του πρωινού, του βάζετε κι έναν διαφορετικό γρίφο που θα το κρατάει σε εγρήγορση, τότε θα είναι το πιο ευτυχισμένο παιδί του κόσμου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ακραία συναισθήματα

Η συμπεριφορά του μικρού σας Καρκίνου αυτή την εβδομάδα, θα εξαρτάται από τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Αν στο περιβάλλον του υπάρχουν άνθρωποι του οποίους συμπαθεί, τότε θα είναι κοινωνικό και χαμογελαστό. Αν πάλι είναι δίπλα σε ανθρώπους που δεν συμπαθεί, όχι απλά γκρινιάζει, αλλά θα γίνεται αγενές και θα κλείνετε αμέσως στον εαυτό του. Βοηθήστε το να καταλάβει ότι δεν μπορεί να έχει πάντα δίπλα του αυτούς που θέλει.


ΛΕΩΝ

102112197

Πολεμική διάθεση

Ένα είναι το σίγουρο για το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα: δεν έχει τα κέφια του, με αποτέλεσμα να βγάζει νύχια σε όποιον προσπαθεί να μπει στη δική του περιοχή. Παρατηρήστε με προσοχή, αν έχει πονάκια στο στομαχάκι του, καθώς αυτή η ένταση κάθε άλλο παρά καλό του κάνει. Αυτό που χρειάζεται είναι να του δείχνετε με κάθε ευκαιρία έμπρακτα την αγάπη σας για να νοιώσει ασφάλεια και να ηρεμήσει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ένα μεγάλο μπράβο

Υπάρχει μια μαγική λεξούλα που είναι ικανή να κάνει το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα να πετάει στον έβδομο ουρανό και να έχει συνέχεια ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του. Αυτή η λεξούλα είναι το «μπράβο». Και η αλήθεια είναι πως προσπαθεί πάρα πολύ να είναι το καλύτερο σε όλα και να σας κάνει περήφανους. Οπότε, μην του το στερήσετε αλλά αντιθέτως να το δώσετε απλόχερα και μέσα από την καρδιά σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Οικογενειακές στιγμές

Η Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα προτιμά να μένει στο σπίτι με τους δικούς της ανθρώπους και να κάνουν πράγματα απλά, καθημερινά αλλά πάνω απ' όλα οικογενειακά. Από το να μαγειρέψετε μαζί και να σας κάνει την κουζίνα άνω κάτω, να δείτε μια παιδική ταινία, να ζωγραφίσετε και να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια. Μια καλή ιδέα θα ήταν να αποθανατίστε με το κινητό σας τις οικογενειακές στιγμές και να τις βλέπετε αργότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κάνει ότι μπορεί για να το προσέξετε

Αυτή η εβδομάδα τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης του μικρού σας Σκορπιού θα είναι τόσο έντονα που πραγματικά δεν θα ξέρετε πώς να του φερθείτε. Τη μια στιγμή θα λέει "θέλω παγωτό" και μετά από δύο ακριβώς λεπτά και ενώ έχετε βγάλει το μπολάκι στο τραπέζι, θα σας ζητάει πίτσα. Να είστε υπομονετικοί και να μην το μαλώσετε, καθώς κατά πάσα πιθανότητα προσπαθεί με το δικό του μοναδικό τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αγκαλιά με το λούτρινο ζωάκι του

Αυτή την εβδομάδα, το χαμογελαστό Τοξοτάκι σας, θέλει να έχει διαρκώς μαζί του τον καλύτερό του φίλο, που δεν είναι άλλος από το λούτρινο ζωάκι του. Δεν έχει σημασία αν πηγαίνει στο σχολείο ή στο μπάνιο. Για εκείνο είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αυτό δείχνει την έντονη ανάγκη που έχει για συντροφικότητα και επικοινωνία, απλά δεν ξέρει πως ακριβώς να το ζητήσει και να το εκφράσει. Σύντομα θα βρει άλλα ενδιαφέροντα και θα το ξεχάσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ξεχειλίζει από συναίσθημα

Το σοβαρό Αιγοκεράκι σας δεν ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που μοιράζονται απλόχερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Αυτή την εβδομάδα όμως, ο εσωτερικός του κόσμος κυριολεκτικά ξεχειλίζει και θα σας εκπλήξει ευχάριστα με το πόσο επικοινωνιακό μπορεί να γίνει. Αυτό που έχετε ένα κάνετε εσείς είναι να δείξετε ενθουσιασμό γι' αυτή την αλλαγή και να το ενθαρρύνεται για να μην ξαναμπεί στο καβούκι του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Μεγάλωσα και αποφασίζω

Αν έχετε συνηθίσει να έχετε ένα χαμογελαστό και ανέμελο παιδάκι μέσα στο σπίτι, αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας κάνει να αναθεωρήσετε. Ξαφνικά το Υδροχοάκι σας αποφάσισε ότι μεγάλωσε και πως μπορεί να αποφασίζει εκείνο για τον εαυτό του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αντιρρήσεις, ανυπακοή αλλά και ένα ειρωνικό ύφος σε ότι κι αν λέτε. Συζητήστε μαζί του και βοηθήστε το να καταλάβει πως πάν μέτρο άριστο.


ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αλλαγή πορείας

Αυτή την εβδομάδα, το Ψαράκι σας αποφάσισε ότι θέλει ν' αλλάξει παρέες. Μην εκπλαγείτε λοιπόν, αν ξαφνικά χάσετε από το ραντάρ σας του συνήθεις ύποπτους, και το σπίτι σας κατακλειστεί από παιδάκια που ναι μεν είναι στο σχολείο του, αλλά δεν τα έχετε ξαναδεί. Μην του χαλάσετε το χατίρι τώρα που ονειρεύεται καινούργιες περιπέτειες, απλά αφήστε το χρόνο να δείξει πως θα τα πάει με τους νέους του φίλους.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved