Παιδικό Ωροσκόπιο από 5/11 έως 11/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

ΚΡΙΟΣ

Ένα σπίρτο αναμμένο

Είναι γεγονός ότι το αξιαγάπητο Κριαράκι σας, δεν φημίζεται για την υπομονή του. Και αυτή η εβδομάδα έρχεται να το επιβεβαιώσει στο έπακρο, αφού σε κάθε ευκαιρία σας δείχνει πόσο βαριέται και πόσο το κουράζει να περιμένει. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν εμπόδια στο μυαλουδάκι τους ως προς το τι μπορεί να καταφέρει και έτσι μπαίνει επικεφαλής εκεί που οι άλλοι δεν τολμούν! Μη φοβηθείτε την έντονη άσκηση και ανταγωνιστικότητα, καθώς το θρέφουν.


ΤΑΥΡΟΣ

Πείσμα και υπομονή

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα επιδεικνύει μια ανεξάντλητη υπομονή σε όλα τα πράγματα. Άπαξ και του μπει κάτι στο μυαλό, θα προσπαθήσει ξανά και ξανά μέχρι να το πετύχει! Το ακλόνητο, σαν βράχος, πείσμα του εκπλήσσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους ενήλικες. Από την άλλη, παρά τα όσα δείχνει, να ξέρετε πως βαθιά μέσα του αναζητά την ηρεμία και τη γαλήνη, καθώς μόνο έτσι μπορεί να απολαύσει το λιβάδι του.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ματάκια που μιλούν

Το Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα, δεν λέει όχι σε καμία εμπειρία! Αν είχε την ευκαιρία να γευτεί λίγο απ' όλα, τότε θα ήταν το πιο ευτυχισμένο παιδάκι του κόσμου. Υπερβολικά κοινωνικό και φλύαρο, μπορεί να πιάσει την κουβέντα με όλους και να τους πείσει για ό,τι σκαρφιστεί το μυαλουδάκι του. Δώστε προσοχή στις χειρονομίες που κάνει, καθώς και στο ύφος που έχουν τα ματάκια του. Είναι πάντα ένας καλό τρόπος για να καταλάβετε, ανεξάρτητα από αυτό που λέει, σε τι διάθεση βρίσκεται.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ζεστή φωλιά

Το Καρκινάκι σας είναι σίγουρα το πιο ευαίσθητο παιδάκι του ζωδιακού. Μην πιστέψετε σε καμία περίπτωση ότι το κάνει επίτηδες. Απλά έτσι είναι η φύση του. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και χαμόγελο, καθώς το κάθε τι καινούργιο το αναστατώνει και το πληγώνει. Αυτό που χρειάζεται είναι μια τρυφερή φωλιά, που θα του προσφέρει ασφάλεια και ζεστασιά και θα είναι πάντα δίπλα του να το υποστηρίξει σε κάθε νέα του δραστηριότητα.


ΛΕΩΝ

Η ανυπακοή έχει την τιμητική της

Αν το παιδάκι σας έχει ένα ταλέντο, αυτό είναι να τραβάει όλα τα μάτια και την προσοχή του κόσμου πάνω του. Κάθε φορά εφευρίσκει και έναν νέο τρόπο να το κάνει και αυτή την εβδομάδα η ανυπακοή έχει την τιμητική της. Μπορεί να παρατηρήσετε τη δυσαρέσκειά του κάθε φορά που του λέτε κάτι. Αυτό συμβαίνει γιατί αφενός η φαντασία του οργιάζει και αφετέρου γιατί βαριέται να τηρήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει! Βάλτε του φρένο πριν του γίνει συνήθεια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όρεξη και ακατάπαυστη ενέργεια

Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη! Το μικρό σας Παρθενάκι έχει βαλθεί να σας βγάλει το λάδι. Έχει πάρει τα πάνω του και έχει όρεξη να είναι συνεχώς έξω, να καταπιάνεται με καινούργιες δραστηριότητες αλλά και να γνωρίζει νέους φίλους. Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν του χαλάτε χατίρι, μπορεί κάλλιστα όλη την εβδομάδα να είστε στους δρόμους, προσπαθώντας να το ικανοποιήσετε.


ΖΥΓΟΣ

Θέλει να σας κάνει περήφανους

Ζωντάνια και ιδιαίτερα μεγάλη ενεργητικότητα είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα τη Ζυγαρίτσα σας! Η αλήθεια είναι πως θέλει πραγματικά να είναι σε όλα πρώτο με απώτερο όμως στόχο να σας κάνει περήφανους. Θα δείτε ότι προσπαθεί πολύ σκληρά, οπότε να είστε απλόχεροι με τα μπράβο που θα του πείτε. Από την άλλη ξεχωρίζει για την καλοσύνη του καθώς είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει όποιο παιδάκι το χρειάζεται.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού

Για το Σκορπάκι σας αυτή είναι μια εβδομάδα εξερεύνησης. Ο μικρός σας Κολόμβο, θέλει να γνωρίζει τα πάντα, παρατηρεί αθέατο την κάθε σας κίνησή, και συνεχώς ρωτάει τι σκέφτεστε να κάνετε. Από την άλλη πλευρά αν κάνετε το ίδιο θα δείτε ότι δυσανασχετεί, αφού δεν του αρέσει καθόλου να μοιράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Παίξτε μαζί του το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, για να εκτονώσετε την περιέργεια του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαναστάτης χωρίς αιτία

Αυτή την εβδομάδα το Τοξοτάκι σας, μεταμορφώνεται σε έναν μικρό επαναστάτη! Είναι απόλυτα πρόθυμο να αγνοήσει κάθε συμβουλή που του δίνουν οι άλλοι, αλλά και να τσακωθεί υπερασπιζόμενο τις δικές του απόψεις που είναι αδιαμφισβήτητα και οι σωστές. Ο αυθορμητισμός και η βιασύνη του, μπορεί να προκαλέσουν ατυχηματάκια, για αυτό καλό θα είναι να τον προσέχετε λίγο παραπάνω. Ένας τετράποδος φίλος, είναι το καλύτερο ηρεμιστικό του..


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας εκρηκτικός μηχανισμός

Το Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι ένας κινούμενος εκρηκτικός μηχανισμός. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα όσα συμβαίνουν γύρω του, του προκαλούν ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα, τα οποία από τη μία δεν θέλει να μοιραστεί και από την άλλη δεν μπορεί να ελέγξει. Δείξτε κατανόηση και σεβασμό για το χρόνο και χώρο του. Μην προσπαθήσετε να του επιβάλετε την άποψή σας ή την γνώμη σας, καθώς αυτό θα εντείνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογική του κατάσταση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Όχι», μια άγνωστη λέξη

Αυτή την εβδομάδα το Υδροχοάκι σας θα βγάλει στην επιφάνεια την αρχηγική του φύση, με ό, τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Θα είναι πάντα δίπλα σε όποιον τον έχει ανάγκη και θα υπερασπίζεται τους αδυνάτους, αλλά παράλληλα αν θέλει να κάνει κάτι, το «όχι» θα είναι μια άγνωστη λέξη σε εκείνον. Αν κάποιος επιχειρήσει να διαφωνήσει μαζί του, καλό θα είναι να το έχει σκεφτεί πέντε ή και έξι φορές πριν, αφού αυτό θα προκαλέσει συνεχή και μεγάλης έντασης παραπονάκια.


ΙΧΘΥΕΣ

Νέες γεύσεις

Το Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα έχει όρεξη να δοκιμάσει νέα πράγματα, αφού αποφάσισε μόλις πως ότι έκανε μέχρι τώρα είναι πλέον βαρετό. Οπότε, μην σας φανεί περίεργο αν διεκδικήσει τη θέση του στη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου. Αν όμως δεν τα καταφέρει, τότε αμέσως απογοητεύεται και αναζητά την ασφάλεια της οικογενειακής φωλιάς όπου όλα είναι γνωστά και οικεία. Αφήστε το να δοκιμάσει και στηρίξτε το ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό για εκείνο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved