Παιδικό Ωροσκόπιο από 29/10 έως 3/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 29/10 έως 3/11

ΚΡΙΟΣ

102112205

Κανείς δεν με καταλαβαίνει

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από ένα κενό στην επικοινωνία μεταξύ του μικρού σας αγγέλου και όλων των υπολοίπων ανθρώπων που βρίσκονται γύρω του, με αποτέλεσμα να νοιώθει ότι δεν το καταλαβαίνει κανείς. Αυτό το κάνει να νοιώθει νευρικό και να φαίνεται απόμακρο. Η λύση είναι απλή: κάντε το να νοιώσει ενεργητικό και δημιουργικό. Αγοράστε του μια ολοκαίνουργια μπάλα ποδοσφαίρου και να είναι σίγουροι ότι η Άρεια φύση του θα υπερισχύσει και θα ξεχάσει τα πάντα!


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Όλα κατόπιν συμφωνίας

Το πρακτικό σας Ταυράκι, παρά το νεαρό της ηλικίας του σας αποδεικνύει αυτή την εβδομάδα πως για να κάνει το οτιδήποτε προσπαθεί να εξασφαλίσει κάποιου είδους συμφωνία. Για να κάνει τα μαθήματά του, διαπραγματεύεται μια βόλτα στην παιδική χαρά, ένα καινούργιο παιχνίδι, ένα δεύτερο γλυκό μέσα στην ίδια ημέρα. Επειδή η φαντασία του είναι ατελείωτη και ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι θα ζητήσει, επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και προσπαθήστε να βάλετε λογικά όρια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ένας μικρός διπλωμάτης

Αυτή η εβδομάδα, φέρνει στο προσκήνιο το ταλέντο της ευφράδειας και της διπλωματίας! Το Διδυμάκι σας είναι απόλυτα ικανό να αλλάξει γνώμη ακόμα και στον πιο δύσκολο άνθρωπο και να τον φέρει με τα νερά του. Το αξιοθαύμαστο είναι ότι εκείνος στο τέλος θα συμφωνήσει, χωρίς καν να έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Βοηθήστε το να αξιοποιήσει το χάρισμα αυτό για καλό σκοπό και όχι για ίδιον όφελος. Θα δείτε πως με την κατανόηση και την καθοδήγησή σας, θα κάνει θαύματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Κεντρίστε του τη φαντασία

Το συνεσταλμένο Καρκινάκι σας, αυτή την εβδομάδα, σας δείχνει με κάθε τρόπο πως για να λειτουργήσει καλύτερα, πρέπει ο τρόπος που του επικοινωνείτε κάτι να αγγίζει τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο και να διεγείρει την φαντασία του. Κάθε τι πεζό και μηχανικό το απωθεί τελείως. Κάντε μια προσπάθεια να πάτε με τα νερά του και ποιος ξέρει, μπορεί τα αποτελέσματα που θα δείτε να σας εκπλήξουν πολύ ευχάριστα.


ΛΕΩΝ

102112197

Ακριβά γούστα και φινέτσα

Ο μικρός σας πρίγκιπας αυτή την εβδομάδα, έχει διάθεση ανανέωσης σε κάθε επίπεδο. Αν μπορούσε με μια μαγική κίνηση να αλλάξει το δωμάτιό του, να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα του και να διπλασιάσει τα παιχνίδια του, τότε θα ήταν το πιο ευτυχισμένο παιδί στον κόσμο. Επειδή όμως μαγικά δεν υπάρχουν και οι καιροί είναι δύσκολοι, προσέξτε ιδιαίτερα γιατί τα ακριβά γούστα του, μπορεί να οδηγήσουν και την πιο ανθηρή τσέπη σε χρεοκοπία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Απασχολείστε το με μικροδουλειές

Το γεγονός ότι η εργασία, κάνει κάθε Παρθένο πολύ ευτυχισμένο είναι γνωστό σε όλους. Το επίπεδο όμως που θα αγγίξει η συγκεκριμένη ανάγκη, αυτή την εβδομάδα είναι πέρα από κάθε φαντασία. Συνεχώς αναζητά πράγματα που μπορεί να κάνει μέσα στο σπίτι, και κυριολεκτικά, όταν κάνετε μια δουλειά, γίνεται η σκιά σας και σας ζητά συνεχώς να σας βοηθήσει. Μην του το στερήσετε, γιατί χαίρεται, όταν νοιώθει χρήσιμο.


ΖΥΓΟΣ

102112199

Μην του χαλάτε το χουζούρι

Η αξιαγάπητη Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα, κερδίζει όπου κι αν βρίσκεται τις εντυπώσεις με την διπλωματία της και την κοινωνικότητά της. Από την άλλη όμως, όταν πλήττει με τον κόσμο που την περιβάλει, απλά αποτραβιέται στον δωμάτιό της και δεν θέλει να της χαλάσει κανένας και τίποτα την ηρεμία της. Μην προσπαθήσετε να την πιέσετε, καθώς αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς της, που την κάνει τόσο ελκυστική.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Πεισματάκια και καπρίτσια

Το πεισματάρικο Σκορπάκι σας είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθές αυτή την εβδομάδα, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Ξέρει πολύ καλά να καμουφλάρεται και αυτό το κάνει πολύ δύσκολο για εσάς να καταλάβετε πότε το έχει ενοχλήσει κάτι και πότε όχι. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να του δώσετε το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται. Προτείνετέ του να κάνει πράγματα με έντονη σωματική άσκηση, καθώς αυτό είναι το φάρμακο που το βοηθάει να ξεπεράσει τις γκρίζες μέρες του!


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ένας καλός παραμυθάς

Η τάση για φλυαρία είναι κάτι που χαρακτηρίζει το Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα. Όταν βρεθεί με φίλους, δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει και να εκφραστεί. Μπορεί να συζητήσει πολύ εύκολα για οποιοδήποτε θέμα, χωρίς να έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει, αφού η αυτοσχεδιαστική του ικανότητα είναι εκπληκτική. Όταν πάλι είναι μόνο του, μπορεί να το πιάσετε αρκετές φορές να μονολογεί και να διηγείται στον εαυτό του τις πιο εκπληκτικές ιστορίες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ομαδικά παιχνίδια

Οτιδήποτε βγάζει τον μικρό σας Αιγόκερω εκτός ρουτίνας, μπορεί να το αγχώσει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Αυτό συμβαίνει με τα μεγάλα, αλλά και τα πιο μικρά πράγματα. Η εύκολη λύση για εκείνο είναι να κλειστεί στον εαυτό του και να μείνει μακριά από όλα εκείνα που το κάνουν να νοιώθει άβολα. Το αντίδοτο για τη μελαγχολία του είναι να το δραστηριοποιήσετε σε παιχνίδια που συμμετέχουν κι άλλοι! Μπορεί στην αρχή να είναι διστακτικό, αλλά σε πολύ λίγο θα έχει βρει και πάλι την ισορροπία του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Κερδίστε την εμπιστοσύνη του

Ο μικρός σας επαναστάτης, αυτή την εβδομάδα, απεχθάνεται ιδιαίτερα ότι και όποιον προσπαθεί να τον καταπιέσει. Αυτό δεν εξαιρεί τους γονείς, ούτε τους δασκάλους του αλλά και όποιον άλλο άνθρωπο από το φιλικό ή το οικογενειακό του περιβάλλον κάνει το λάθος να αρχίσει να του δίνει συμβουλές, χωρίς πριν να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Επειδή το μυαλουδάκι του τρέχει με απίστευτες ταχύτητες, δεν είναι απίθανο να βαριέται και να πιστεύει πως ο κόσμος γύρω του κινείται με ρυθμούς χελώνας.


ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αποφασίζω μόνος μου

Το ευαίσθητο Ψαράκι σας έχει την τάση αυτή την εβδομάδα να χρωματίζει με την φαντασία του όλα όσα συμβαίνουν γύρω του, με στόχο να τα φέρει στα δικά του μέτρα. Ταυτίζεται εύκολα με οτιδήποτε του κεντρίσει το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνεται μέσα στον μαγικό κόσμο της ονειροπόλησής του. Βοηθήστε το να γίνει πιο πρακτικό, ενθαρρύνοντάς το να πάρει μόνο του αποφάσεις για απλά, καθημερινά πράγματα όπως τα ρούχα και τα παιχνίδια του


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved