Παιδικό Ωροσκόπιο από 15/10 έως 21/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 15/10 έως 21/10

ΚΡΙΟΣ

102112205

Άνεση και αδιαλλαξία

Το ακαταμάχητο Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα προβάλλει τις ιδέες με μεγάλη άνεση, αλλά δεν είναι καθόλου διαλλακτικό με όποιον δεν συμφωνεί με τις απόψεις του. Μπορεί ο τρόπος που φέρεται να σας φαίνεται παράλογος, αλλά η αντίδραση γι' αυτό είναι θέμα επιβεβαίωσης της προσωπικότητας του, και γίνεται ενστικτωδώς. Μια ήρεμη συζήτηση με λογικά επιχειρήματα θα το κάνει να ξαναβρεί το χαμόγελο του.


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ανεμελιά και ευχαρίστηση

Το Ταυράκι, σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, αυτή την εβδομάδα θα σας εκπλήξει με τη φαντασία και το υποκριτικό ταλέντο του. Ακόμα κι αν γίνει υπερβολικό κάποιες στιγμές, μην του ασκήσετε κριτική και κυρίως μην το απορρίψετε. Αντιθέτως, βοηθήστε το να βρει τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητά του, και αφήστε το ελεύθερο να κάνει ό,τι το ευχαριστεί, χωρίς βέβαια να γίνει ασύδοτο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Απωθημένα και παραπονάκια

Ο μικρός σας μπόμπιρας αυτή την εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα και παραπονάκια τα οποία πρέπει ν΄ αντιμετωπίσετε με κατανόηση και ψυχραιμία. Εκπαιδεύστε το να μην παραφορτώνει το μυαλουδάκι του με σκέψεις που του δημιουργούν ένταση και κουράζουν το νευρικό του σύστημα, και ωθήστε το στον αθλητισμό ή στο χορό για να εκτονωθεί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ζεστασιά και θαλπωρή

Το ευαίσθητο Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει ανάγκη από τη ζεστασιά του σπιτιού. Η αιτία είναι ότι νοιώθει κουρασμένο και κάθε τι που συμβαίνει γύρω του, του δημιουργεί ανησυχία. Θα διαπιστώσετε ότι συχνά εκνευρίζεται για ψύλλου πήδημα και κλείνεται στον εαυτό του. Φροντίστε να το μάθετε να εκφράζει τα συναισθήματα του και χαρίστε του μια μεγάλη αγκαλιά.


ΛΕΩΝ

102112197

Ο πρωταγωνιστής

Ο βασιλιάς του ζωδιακού αυτή την εβδομάδα νοιώθει την ανάγκη ν΄ απλωθεί παντού και μπορεί να παίξει δράμα, προκειμένου να το πετύχει. Αν πιστεύει ότι έχει δίκιο, θα το υποστηρίξει με σθένος και δύσκολα θα το πείσετε ν αλλάξει γνώμη. Αν δει την αποδοκιμασία στα μάτια σας, θα πέσει σε απόγνωση. Αφιερώστε του την προσοχή σας, χωρίς να τον κολακεύετε αδικαιολόγητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Προσπάθεια εντυπωσιασμού

Αυτή την εβδομάδα το μικρό σας εντυπωσιάζεται με ό, τι συμβαίνει γύρω του, και αλλάζει συνεχώς διάθεση. Θέλει ν' αρέσει στους άλλους και προσπαθεί να τους εντυπωσιάσει με κάθε τρόπο. Αυτό πρώτα απ' όλα έχει επηρεάσει την εμφάνισή του. Δεν το ικανοποιούν τα πρακτικά ρούχα που έχει στη ντουλάπα του και αναζητά κάτι πιο κομψό. Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και αφήστε το να το απολαύσει.


ΖΥΓΟΣ

102112199

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση του

Η Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα έχει πολλές μεταπτώσεις. Άλλες φορές ξεχειλίζει από κοινωνικότητα και είναι η ψυχή της παρέας, κι άλλες συζητά χαμηλόφωνα με την καλύτερη φίλη της απομονωμένη σε μια γωνιά. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή της και μάθετε της να εμπιστεύεται τη γνώμη της και να μην επηρεάζεται από τους άλλους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειες του

Ο μυστηριώδης Σκορπιός σας αυτή την εβδομάδα σας μπερδεύει και σας προβληματίζει με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να καταλάβετε τι σκέπτεται και τι θέλει να κάνει. Αφουγκραστείτε τις συναισθηματικές του ανάγκες και αντιμετωπίστε εγκαίρως τις φοβίες και τις ανασφάλειες του. Δώστε του απλόχερα την αγάπη σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Παιχνίδια και επικοινωνία

Το αξιαγάπητο Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα βαριέται εύκολα με ό, τι κι αν καταπιαστεί και δεν έχει καθόλου υπομονή. Για να είναι χαρούμενο πρέπει συνεχώς να του βρίσκετε καινούργια ενδιαφέροντα. Το πιο σημαντικό όμως που χρειάζεται είναι μια ομαδική δραστηριότητα που θα εκτονώνει την ενέργειά του ή φίλους με τους οποίους θα παίξει και θα επικοινωνήσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Κάτι το απασχολεί

Το σοβαρό Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει στεναχωριέται με το παραμικρό. Κάτι το απασχολεί. Να είστε πολύ παρατηρητικοί μαζί του, κι αν δείτε κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του, ψάξτε να βρείτε τι του δημιουργεί ένταση και ανασφάλεια. Μάθετέ του κάτι που δεν ξέρει, θα το εκτιμήσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Το πειρακτήρι της παρέας

Το Υδροχοάκι σας είναι από τα πιο αξιαγάπητα μικρά του ζωδιακού. Αυτή την εβδομάδα διασκεδάζει με το να πειράζει τα παιδάκια του αντίθετου φίλου. Κεφάτο και γεμάτο εκπλήξεις, είναι ο αρχηγός της παρέας. Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδάκια για το δυναμισμό, τις πρωτότυπες δραστηριότητες και τον παράξενο εκκεντρικό του τρόπο. Προσπαθήστε να το κατανοήσετε.


ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένας γρίφος

Το κυκλοθυμικό Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι ένα γρίφος. Τη μια μέρα επιζητά την αυτονομία και την ανεξαρτησία του και την άλλη δείχνει αμήχανο και χαμένο στο διάστημα. Το κύριο χαρακτηριστικό του όμως είναι η φαντασία του. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε κατάλληλα, χωρίς να το απομακρύνετε από τον ονειρικό του κόσμο, γιατί θα του χαλάσετε την ισορροπία του.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved