Παιδικό Ωροσκόπιο από 8/10 έως 14/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 8/10 έως 14/10

ΚΡΙΟΣ

102112205

Κινούμενη σβούρα

Ο μικρός σας επαναστάτης αυτή την εβδομάδα πρωταγωνιστεί σε όποιον χώρο κι αν βρίσκεται. Μια κινούμενη σβούρα που δύσκολα θα πειστεί να ελαττώσει τους ρυθμούς του, με αποτέλεσμα τα συχνά χτυπηματάκια. Αποθαρρύνετε την τάση τους για αναψυκτικά και ανθυγιεινά σνακ όσο είναι μικρό, γιατί μεγαλώνοντας θα γίνει ο καλύτερος πελάτης των φαστ- φουντ.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Αποφεύγει τις δυσκολίες

Αυτή την εβδομάδα ο μικρούλης Ταύρος εφευρίσκει διάφορους τόπους αντίστασης σε ό, τι κι αν προσπαθείτε να του επιβάλλεται. Μπορεί να βρει άπειρες δικαιολογίες, προκειμένου να έχει την ησυχία του. Προσπαθήστε να του μιλήσετε σε χαμηλούς τόνους και με διπλωματικό τρόπο, ώστε να το κάνετε να σας πει τι το απασχολεί πραγματικά, και ν' ανακουφιστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Η γοητεία του καινούργιου

Το ανήσυχο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα δεν είναι εύκολο να το παρακολουθήσετε. Τις περισσότερες φορές άλλο του φταίει και σε άλλο ξεσπάει. Ένας τρόπος να το βοηθήσετε είναι να του προτείνετε να κάνει αλλαγές στο δωμάτιο του. Να είστε βέβαιοι ότι θα γλιτώστε από τη γκρίνια του μιας και οτιδήποτε καινούργιο το γοητεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ευαισθησίες σε θέματα υγείας

Το μικρό Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα θα είναι λίγο γκρινιάρικο και εριστικό. Αιτία για αυτό είναι η εναλλαγές της φυσικής του κατάστασης, άλλες ημέρες θα σφύζει από ζωτικότητα και άλλες θα νοιώθει πλήρη ατονία. Η υγεία του επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει προδιάθεση για μολύνσεις και προβληματάκια στα έντερα.

ΛΕΩΝ

102112197

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες

Μια ευχάριστη εβδομάδα για το εκρηκτικό Λιονταράκι σας. Ο μαγνητισμός του δεν περνά αδιάφορος στα παιδάκια του αντίθετου φύλου όσο μικρούλι κι αν είναι. Με το ξεχωριστό του στυλ ξεχωρίζει και εντυπωσιάζει. Επειδή έχει ταλέντο στην ηθοποιία μια καλή ιδέα θα ήταν να το ενθαρρύνετε να συμμετέχει σε παιδικές θεατρικές ομάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Γοητεία και διάθεση προβολής

Γοητεία και διάθεση προβολής είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Το συνεσταλμένο σας Παρθενάκι έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και θαυμασμό. Περισσότερο κοινωνικό και χαρούμενο από όσο είναι συνήθως απολαμβάνει την θαλπωρή της οικογένειάς του, ενώ με τη γλυκεία συμπεριφορά του κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Πολλά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες

Πολλά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες αυτή την εβδομάδα για τη μικρή σας Ζυγαρίτσα. Πάντα όμως κάπου εκεί κρύβεται και η τάση φυγής που έχει για να ξεφύγουν από όλους και όλα, όταν αρχίσει να βαριέται. Βοηθήστε το να μάθει την αξία της ισορροπίας σε όλους του τομείς, με απώτερο στόχο να βάλει μια τάξη στη ζωή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Μικρές εκπληξούλες

Ένας καινούργιο φίλος μπαίνει στη ζωή του κατά τ' άλλα κλειστού Σκορπιού σας αυτή την εβδομάδα και γίνεται η αιτία που ξαφνικά η κοινωνικότητα του χτυπάει κόκκινο. Αυτό γίνεται η αφορμή να είναι πιο ευχάριστος αλλά και πιο δημιουργικός με ό,τι κι αν αποφασίσει να καταπιαστεί. Μικρές εκπληξούλες του δίνουν μεγάλη χαρά, οπότε μη διστάσετε να του κάνετε ένα πάρτι έκπληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ατελείωτη ενέργεια

Το μικρό σας ζιζάνιο κυριολεκτικά ξεχειλίζει από ενέργεια αυτή την εβδομάδα. Τόσο που ακόμα κι εσείς, όσο κι αν τρέχετε πίσω του, δεν θα τον προφταίνετε σχεδόν ποτέ. Το δυνατό και χαρούμενο γέλιο του αντηχεί σε όλο το σπίτι και παρά το γεγονός ότι σκαρφίζεται συνεχώς και μια νέα αταξία, δεν σας κάνει καρδιά να το μαλώσετε, αφού μαζί του γίνεστε και πάλι παιδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ξανασκεφτείτε τις υποσχέσεις σας

Αυτή την εβδομάδα κάποιες φιλίες χάνονται και άλλες θα γίνουν πιο δυνατές από ποτέ. Αυτό κάνει το Αιγοκεράκι σας να τα έχει προς στιγμή χαμένα, αλλά να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και θα τη βρει τη λύση. Σκεφτείτε δύο και τρεις φορές τις υποσχέσεις που του δίνετε, γιατί αν αθετήσετε τον λόγο σας, ετοιμαστείτε για εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Άδειες μπαταρίες

Κάποια δώρα που θα πάρει αυτή την εβδομάδα το ανήσυχο Υδροχοάκι σας θα το ενθουσιάσουν με αποτέλεσμα ένα τεράστιο χαμόγελο να είναι μόνιμα ζωγραφισμένο πάνω στο προσωπάκι του. Η αλήθεια είναι πως με δυσκολία θα πει όχι σε οποιαδήποτε ομαδική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να αδειάζουν τελείως οι μπαταρίες του και να χρειάζεται ξεκούραση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αθώα ψεματάκια

Όσο κι αν το Ψαράκι σας σάς κοιτάξει με το ειρωνικό του βλέμμα, να είστε σίγουροι πως αυτή την εβδομάδα μια σοβαρή συζήτηση για τα θέματα που το απασχολούν, θα το βοηθήσει πολύ. Μην το πιέσετε πολύ, καθώς του είναι πολύ εύκολο να σας πει αθώα ψεματάκια για να ξεφύγει, με τόση μαεστρία που δεν θα το καταλάβετε καν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved