Παιδικό Ωροσκόπιο από 1/10 έως 7/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 1/10 έως 7/10

ΚΡΙΟΣ

102112205

Απλόχερη γενναιοδωρία

Αυτή την εβδομάδα, θα δείτε το μικρό σας Κριαράκι και θα τρίβετε τα μάτια σας! Ο ορμητικός σας μπόμπιρας παρά τους κυριαρχικούς τρόπους του είναι πιο πρόθυμος από ποτέ να μοιραστεί τα παιχνίδια του με τους φίλους του, χωρίς καν να παραπονεθεί ή να βάλει έστω μια φορά τα κλάματα. Μη χαρείτε όμως πολύ. Αυτό μπορεί να σταματήσει σε χρόνο μηδέν, αν κάποιος το πληγώσει, του μιλήσει απότομα ή προσπαθήσει να το καταπιέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Πεισματάρης και ανυποχώρητος

Πεισματάρης σαν Ταύρος; Όσοι γνωρίζεται αυτή τη φράση μπορείτε να υποψιαστείτε αμέσως τι πρόκειται να συμβεί αυτή την εβδομάδα. Κάθε φορά που θα προσπαθείτε να το κάνετε να φάει ή να κάνει μπάνιο ή να διαβάσει τα μαθήματά του, οι γείτονες θα ακούνε τον ίδιο ρυθμικό, οξύ ήχο από το κλάμα του. Μην ανησυχήσετε! Υπομονή και χαμόγελο χρειάζεται. Άλλωστε φάση είναι και θα περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Συμφωνίες για να ηρεμούν τα πνεύματα

Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε στο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι να το περιορίσετε και να του λέτε μη! Από τη φύση του είναι ένα παιδί με τάση στην αναζήτηση νέων πραγμάτων, στην εξερεύνηση και τη μάθηση. Αυτό τον καιρό όμως, αυτή του η ανάγκη είναι πιο εμφανής. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, μια συμφωνία όπως «θα τελειώσεις τα μαθήματά σου και μετά θα πάμε μαζί βόλτα», θα φέρει την επιθυμητή ηρεμία στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ανησυχίες και ξενύχτια

Ένα είναι σίγουρο για το μικρό σας... Σεληνόπαιδο αυτή την εβδομάδα. Θα είναι ιδιαίτερα εφευρετικό αφού κάθε ημέρα θα βρίσκει και έναν νέο τρόπο με τον οποίο θα σας κρατάει ξάγρυπνους όλη τη νύχτα! Όσο κουρασμένοι κι αν είστε από την δουλεία, θυμηθείτε ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι να είστε αυστηροί εκεί που πρέπει, αλλά να του δίνετε πολλές αγκαλιές και φιλιά τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Το έχει ανάγκη όσο τίποτα.

ΛΕΩΝ

102112197

Το μικρό αφεντικό

Οι μικροί Λέοντες και Λέαινες αυτή την εβδομάδα, έχουν τη τάση να κάνουν το αφεντικό στα υπόλοιπα παιδάκια του σχολείου αλλά και της γειτονιάς. Το καλύτερο απ' όλα, δε, είναι ότι αυτό τους βγαίνει με απόλυτη φυσικότητα. Αν παρατηρήσετε ότι αυτό ίσως ενοχλήσει τις μαμάδες των φίλων τους, θυμηθείτε πως σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να τα μαλώσετε δημόσια, καθώς θα πληγώσετε τον εγωισμό του και αυτό θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Εμμονή με τα γλυκά

Οπλιστείτε με υπομονή, καθώς αυτή την εβδομάδα η εκλεκτικότητα του μικρού σας Παρθένου χτυπάει κόκκινο. Εκεί που μέχρι τώρα κάθε απόγευμα έτρωγε φρούτα, ξαφνικά έχει πάει στο άλλο άκρο και έχει πάθει εμμονή με τα γλυκά. Μην του χαλάσετε το χατίρι, αλλά να επιμείνετε να μην το παρακάνει, όσο και αν διαμαρτύρεται, ακόμα και αν ο μικρός σας μπόμπιρας μείνει νηστικός και σας κρατάει μούτρα μέχρι το επόμενο πρωί.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Εναλλαγές δραστηριότητας και αδράνειας

Τα παιδιά της Αφροδίτης, αυτή την εβδομάδα θα έχουν ημέρες έντονης δραστηριότητας και ημέρες μεγάλης αδράνειας. Μη σας φανεί καθόλου περίεργο, καθώς αυτό είναι για εκείνο ένας τρόπος να διατηρήσει τη συναισθηματική αλλά και την ψυχική του ισορροπία. Άλλωστε είναι γνωστό ότι είναι παιδιά που ξέρουν τα όριά τους και για αυτό τον λόγο έχουν σχεδόν πάντα τις μπαταρίες τους γεμάτες. Για τους γονείς ενός ζυγού από την άλλη, δεν είμαστε και πολύ σίγουροι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Διακριτικότητα για να σας εμπιστεύεται

Αν υπάρχει ένα παιδάκι που έχει μεγάλη ανάγκη για διακριτικότητα αυτή την εβδομάδα, δεν είναι άλλο από τον μικρό σας Σκορπιό. Μην προσπαθήσετε για κανένα λόγο να το κατασκοπεύσετε για να μάθετε τα μυστικά του γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σταματήσει να μοιράζεται μαζί σας ακόμα και τις πιο ασήμαντες πληροφορίες. Δείξτε του εμπιστοσύνη και δώστε του τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεται για να μην νιώθει καταπιεσμένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ατελείωτη περιέργεια

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, είναι μια φράση που όπως αποδεικνύεται αυτή την εβδομάδα γράφτηκε για έναν Τοξότη. Η περιέργειά του είναι ατελείωτη. Αρχίζει τη μέρα του με μια εύκολη ερώτηση και όσο περνάει η μέρα και μέχρι να κοιμηθεί, το επίπεδο δυσκολίας μεγαλώνει. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Αν δεν ξέρετε την απάντηση, μην ανησυχείτε γιατί πολύ γρήγορα θα σας έρθει η επόμενη ερώτηση από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Τυπικός και επίμονος

Το μικρό σας Κατσικάκι αυτή την εβδομάδα, θα δείξει έντονα δείγματα οργάνωσης και ρουτίνας. Θα φυλάει τα παιχνίδια του σε ένα ορισμένο σημείο και θα εκνευρίζεται, αν τους αλλάζετε θέση. Είναι ένα τυπικό παιδί του Κρόνου και αυτό που θέλει να κάνει θα βρει ένα τρόπο να το πετύχει. Έχει απεριόριστη υπομονή και επιμονή και θα περιμένει να κουραστείτε για να ενδώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Μαθαίνει παίζοντας

Αυτή την εβδομάδα, το πείσμα του μικρού σας Υδροχόου έχει χτυπήσει κόκκινο. Υπερασπίζεται με σθένος τις ιδέες του και αρνείται με κάθε τρόπο να ασχοληθεί με πράγματα τα οποία του φαίνονται ανιαρά και αδιάφορα. Όσο κι αν σας λέει ότι δεν μπορεί ή δεν θέλει, δώστε του να καταλάβει πως κάθε πράγμα που μαθαίνει, ανεξάρτητα αν του φαίνεται ενδιαφέρον ή όχι είναι χρήσιμο. Δοκιμάστε τη μάθηση μέσω του παιχνιδιού και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Πρόγραμμα; τι είναι αυτό;

Το Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα, θα σας αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο, ότι κάθε φορά που θα ακούει τη λέξη πρόγραμμα, θα είναι σαν να μην την έχει ακούσει ποτέ ξανά στη ζωή του. Η ρουτίνα δε, είναι ο χειρότερος εχθρός του και θα κάνει τα πάντα με την μαγική φαντασία του αλλά και την επινοητικότητά του για να τα αποφύγει. Και να είστε σίγουροι ότι η προσπάθειά του θα είναι τόσο πετυχημένη που ακόμα κι εσείς θα ξεχάσετε όλες σας τις υποχρεώσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved