Παιδικό Ωροσκόπιο από 24/9 έως 30/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 24/9 έως 30/9

ΚΡΙΟΣ

102112205

Τίποτα δεν μπορεί να τους αντισταθεί

Αυτή την εβδομάδα, καλό θα είναι να οπλιστείτε με υπομονή και χαμόγελο. Το κατά τα άλλα αυτόνομο και δυναμικό Κριαράκι σας, μετατρέπεται σε ένα παιδί που αποζητά συνεχώς και με κάθε ευκαιρία την επιβράβευση. Για να το πετύχει, θα χρησιμοποιήσει όσα μέσα έχει διαθέσιμα, και δε θα το βάλει κάτω μέχρι να πετύχει το στόχο του. Η ευκολία με την οποία εναλλάσσει το παράπονο με τη διπλωματία, θα σας αφήσει κυριολεκτικά άφωνους.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ένας απόγονος του Πικάσο

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα, σας αποδεικνύει ότι, εκτός από γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και απόγονος του Πικάσο. Η ζωγραφική, η κεραμική, η χαρτοκοπτική και οι κατασκευές, είναι από τα πράγματα που θα του τραβάνε την προσοχή. Ενθαρρύνετε τις προσπάθειές του, αφού αυτός είναι ένας τρόπος να εκφράσει τα συναισθήματά του που, υπό άλλες συνθήκες, κρατάει ερμητικά κλεισμένα μέσα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ένας μικρός bon viveur

Το χαρούμενο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα, το μόνο που σκέπτεται είναι πως θα περάσει καλά. Αυτό σημαίνει πως για λίγες μέρες θα πει αντίο στα μαθήματά του, και θα ασχολείται αποκλειστικά με ό, τι το διασκεδάζει. Θα σας εντυπωσιάσει με τους ρόλους που θα αλλάζει διαρκώς για να σας γοητεύσει. Αν δεν το έχετε γράψει ακόμα σε κάποια ομάδα, κάντε το άμεσα και θα δείτε πως οι επιδόσεις του θα είναι εξαιρετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Φιλίες και κοινωνικότητα

Του πήρε λίγο παραπάνω να βγει από το καβούκι του, αλλά αυτή την εβδομάδα το Καρκινάκι σας θα είναι το πιο δημοφιλές παιδάκι στην τάξη. Του αρέσει να περνάει πολύ χρόνο με τους φίλους του και να οργανώνουν μαζί τις πιο τρελές περιπέτειες. Αν παρατηρήσετε ότι κάποια στιγμή είναι στεναχωρημένο, να είστε σίγουροι ότι αυτό οφείλεται σίγουρα στο ότι τσακώθηκε με τον καλύτερό του φίλο.

ΛΕΩΝ

102112197

Ένα μικρό λεξικό

Αυτή την εβδομάδα, το Λιονταράκι σας εντυπωσιάζεται και με τα πιο μικρά πράγματα που βρίσκονται γύρω του. Αυτό το ωθεί στο να σας κάνει αδιάκοπα απανωτές ερωτήσεις για το κάθε τι, και ταυτόχρονα να κάνει τις πιο απίθανες γκριμάτσες, αν η απάντησή σας δεν είναι πλήρης και ικανοποιητική. Προς θεού μην του κόψετε τη φόρα, καθώς ό, τι καινούριο μαθαίνει αποτελεί για εκείνο μια νέα πηγή έμπνευσης και χαράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ευαισθησίες και παραπονάκια

Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, σας δείχνει με κάθε τρόπο την ευαίσθητη φύση του. Συνεσταλμένο και εύθικτο, μπορεί να παρουσιάσει μια αγχώδη συμπεριφορά. Όταν κάποιο παιδάκι πάει να του πειράξει το παιχνίδι του, αμέσως αρχίζει να φωνάζει και να παραπονιέται. Θα πρέπει να το εκπαιδεύσετε με υπομονή να μην είναι πολύ απαιτητικό με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό του.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Απρόσμενη κοινωνικότητα

Η Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα κάνει ένα τεράστιο βήμα. Αφήνει το μοναχικό παγκάκι της και ξαφνικά αρχίσει να κοινωνικοποιείται σε κάθε ευκαιρία με τα υπόλοιπα παιδάκια της τάξης της. Από τη μεγάλη χαρά της, ίσως φτάσει στο άλλο άκρο, με αποτέλεσμα να καταπιέζει τους φίλους της για να περνάει πάντα το δικό της. Μάθετέ της να σέβεται την προσωπική ελευθερία τη γνώμη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Εσωστρέφεια και αδιαλλαξία

Αυτή την εβδομάδα, το Σκορπάκι σας είναι όχι μόνο υπερβολικά εσωστρεφές, αλλά και τελείως αδιάλλακτο, όταν κάποιος προσπαθήσει να το προσεγγίσει για να καταλάβει που οφείλεται η ξαφνική αλλαγή στη διάθεσή του. Σε κάθε περίπτωση, μην εγκαταλείψετε τα όπλα. Θα δείτε ότι με αγάπη και υπομονή σιγά - σιγά μαλακώνει και γίνεται πιο δεκτικό στο να μοιραστεί τις σκέψεις του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

«Υπομονή», μια άγνωστη λέξη

Η φράση «το θέλω τώρα» είναι η πλέον αγαπημένη φράση του μικρού σας Τοξότη αυτή την εβδομάδα. Μην περιμένετε υπομονή γιατί σίγουρα θα απογοητευτείτε. Παράλληλα, τα πράγματα που δεν του αρέσουν, μπορεί με μεγάλη άνεση να τα μεταθέτει όλο και πιο πίσω, με αποτέλεσμα στο τέλος της εβδομάδας να έχει ένα βουνό από υποχρεώσεις. Μάθετέ του να οργανώνει αποτελεσματικά τον χρόνο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Διεκδικεί την αποκλειστικότητα

Το Αιγοκεράκι σας είναι γνωστό πως είναι ένα φιλήσυχο και συγκροτημένο παιδί. Αυτή την εβδομάδα όμως σας επιφυλάσσει μια τεράστια έκπληξη, αφού ξαφνικά το ρίχνει στο «δράμα». Διεκδικεί με κάθε τρόπο την αποκλειστικότητά σας και, όταν αυτό δεν είναι δυνατόν, αρχίζουν τα παραπονάκια που όσο περνάει η ώρα μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα. Μόλις έρθει η ώρα να συζητήσετε μαζί του τι του συμβαίνει, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε λογικά επιχειρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένας άριστος διπλωμάτης

Αν υπάρχει ένα παιδάκι που είναι ανοιχτόμυαλο και του αρέσει να δοκιμάζει και να υιοθετεί καινούργια πράγματα, αυτό είναι το Υδροχοάκι σας. Αυτή την εβδομάδα, οι δραστηριότητές του εναλλάσσονται η μια την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τόσο που ακόμα κι εσείς δεν προλαβαίνετε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει. Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως είναι ένας άριστος διπλωμάτης που δεν μπορεί να του αντισταθεί κανείς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Τραβάτε με και ας κλαίω

Η γνωστή λαϊκή φράση «τραβάτε με κι ας κλαίω», ταιριάζει γάντι στο Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα. Αυτά που με σθένος υποστηρίζει δεν είναι παρά μια πολύ καλή δικαιολογία για να αποφεύγει όσους δεν θέλει να δει. Από την άλλη, όταν τον πάρει τηλέφωνο ο καλύτερός του φίλος, δεν καταλαβαίνετε πως, από εκεί που ήταν στο δωμάτιό του με τη φόρμα του, ξαφνικά έχει ντυθεί, έχει φτιαχτεί και είναι ήδη στην εξώπορτα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved