Παιδικό Ωροσκόπιο από 17/9 έως 23/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 17/9 έως 23/9

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ένας μικρός ηθοποιός

Αυτή την εβδομάδα η συγκέντρωση του μικρού σας μπόμπιρα έχει πάει περίπατο. Όλα του φαίνονται σαν ένα μεγάλο θεατρικό έργο με εκείνον να κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επειδή είναι η αρχή του σχολείου ακόμα, μην ενδώσετε, αλλά να συνεχίστε ακάθεκτοι να του συμπεριφέρεστε σαν σε ενήλικα. Αυτό θα το βοηθήσει να ρίξει την αυλαία και να επιστρέψει στα μαθήματά του στο άψε σβήσε.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε

Αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας Ταυράκι είναι με βεβαιότητα το πιο υπερκινητικό παιδάκι της τάξης. Εκεί που η δασκάλα το βλέπει στο θρανίο, δεν προλαβαίνει να γυρίσει στον πίνακα και εκείνο έχει σηκωθεί, έχει πάει τρία θρανία πιο κάτω για να πειράξει τους φίλους του. Παράλληλα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και την τάση που έχει να τσακώνεται με όποιο παιδάκι βρεθεί στο δρόμο του που διαφωνεί μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μεταπτώσεις και εριστικότητα

Το Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα παίρνει το βραβείο του πιο ευερέθιστου παιδιού στον κόσμο. Έχει την τάση να είναι εριστικό με όποιον προσπαθεί να το προσεγγίσει και να δει τι ακριβώς του συμβαίνει. Η αιτία είναι οι συνεχείς μεταπτώσεις του. Εκεί που η ζωντάνια του χτυπάει κόκκινο, ξαφνικά οι μπαταρίες του αδειάζουν και δεν αντέχει να πάει ούτε μέχρι το προαύλιο για διάλειμμα. Φροντίστε να ξεκουράζεται αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μόνο αυτά έχω να διαβάσω;

Αυτή την εβδομάδα, το Καρκινάκι σας αποδεικνύει ότι είναι μακράν το παιδάκι που προσαρμόστηκε πιο εύκολα στη μετάβαση μεταξύ διακοπών και σχολείου. Η μελέτη των μαθημάτων του έχει γίνει ήδη η δεύτερη φύση του και μοιάζει αυτά που μαθαίνει να μην του φτάνουν και να θέλει κι άλλα. Μη διστάσετε να του δώσετε επιπλέον γνώσεις και ερεθίσματα, με εκδρομές και επισκέψεις σε μουσεία τα σαββατοκύριακα.

ΛΕΩΝ

102112197

Τίποτα δεν είναι όπως το θέλω!

Το αξιαγάπητο Λιονταράκι σας, αυτή την εβδομάδα δεν ικανοποιείται με τίποτα. Το σχολείο δεν του αρέσει ιδιαίτερα και τείνει να είναι ανυπάκουο και σκανδαλιάρικο, στην απογευματινή δραστηριότητα δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον και όταν επιστρέφει στο σπίτι, θέλει να πάει βόλτα. Με άλλα λόγια δεν το πιάνετε πουθενά. Αν δείτε ότι τα παραπονάκια αυξάνονται, πείτε του πόσο καλός είναι σε κάτι που κάνει και μαγικά θα αλλάξουν όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Δυναμισμός και δραστηριότητες

Και ναι! Αυτή την εβδομάδα, το Παρθενάκι σας θα έβαζε κάτω ακόμα και ένα Κριαράκι σε δυναμισμό και δραστηριότητες. Ο δικός σας ρόλος θα είναι να χαλιναγωγήσετε όλη αυτή την ενέργεια, καθώς θα τείνει να τα κάνει όλα βιαστικά με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνει λαθάκια αλλά να έχει και μικρούς τραυματισμούς. Για παν ενδεχόμενο, καλό θα ήταν να κρύψετε τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού, με τις οποίες του αρέσει ιδιαίτερα να παίζει.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ!

Η Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα, αντιμετωπίζει δυσκολία στο να συγκεντρωθεί και να παρακολουθήσει τη δασκάλα. Άπαξ όμως και τα καταφέρει, οι δυνατότητες που έχει το μυαλουδάκι του να απορροφά τη γνώση που του δίνουν, είναι απίστευτες. Στην τάξη θα τα πηγαίνει καλύτερα στις ομαδικές εργασίες και οι ερωτήσεις του θα είναι τόσο εύστοχες που χωρίς να το καταλαβαίνει θα βοηθάει όλα τα παιδάκια στην τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ένας φύλακας άγγελος

Αυτή την εβδομάδα, όλα τα Άρεια χαρακτηριστικά του μικρού σας Σκορπιού θα είναι υπερτονισμένα. Με λίγα λόγια, θα είναι γρήγορο, δυναμικό, βιαστικό και δεν θα διστάζει να τσακωθεί με όλα τα παιδάκια της τάξης, αν πιστεύει ότι αυτό που του λένε δεν είναι σωστό. Αυτό που χρειάζεται είναι έναν φύλακα άγγελο με βάρδιες. Μια εσείς και μια η δασκάλα του, ώστε να μείνει μακριά από πιθανά μικρό-ατυχηματάκια στο κεφάλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

I love you!

Αυτή την εβδομάδα συμβαίνει κάτι περίεργο με το μικρό σας Τοξοτάκι. Εκεί που όλα τα υπόλοιπα παιδάκια πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα με τα μαθήματα στο σχολείο, εκείνο όχι μόνο τα πάει πολύ καλά, αλλά έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο και σας ζητάει να μάθει μια ξένη γλώσσα. Αν έχετε τη δυνατότητα, μην του το στερήσετε. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε, αφού το να είναι κοσμοπολίτης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ρομπέν των Δασών

Αυτή την εβδομάδα, το Αιγοκεράκι σας, θα είναι ο προστάτης όλων των υπόλοιπων παιδιών της τάξης για να μην πούμε και του σχολείου ολόκληρου. Όταν βλέπει μια αδικία ή ότι πειράζουν κάποιον που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τότε ρίχνεται στη μάχη, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα κάνει γρήγορα και εύκολα πολλούς και καλούς φίλους από τις πρώτες κιόλας μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Εγώ μπορώ και θα τα καταφέρω!

Αυτή την εβδομάδα το δυναμικό Υδροχοάκι σας αναζητά την «πρωτιά» σε ό, τι κι αν κάνει. Δεν το βάζει κάτω με τίποτα και δεν σταματά να προσπαθεί μέχρι να δικαιωθεί. Άριστος διπλωμάτης και με ταλέντο στην επικοινωνία, δεν απογοητεύεται ούτε στιγμή. Και να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρει και όλοι όσοι το αμφισβητούν θα τρίβουν τα μάτια τους.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Κακέ δράκε, θα σε νικήσω

Η ονειροπόληση συνεχίζεται για μια ακόμα εβδομάδα. Άλλωστε πόσο πιο ενδιαφέρον μπορεί να είναι το μάθημα της αριθμητικής μπροστά σε μια πριγκίπισσα που κινδυνεύει από τον κακό δράκο; Παράλληλα όμως, είναι και πολύ απρόβλεπτο στο τι θα κάνει και στο τι θα ζητήσει, ακόμα και για τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα. Βοηθήστε το να βάλει μια τάξη στην καθημερινότητά του, ξεκινώντας από την τσάντα του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved