Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/9 έως 9/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/9 έως 9/9

ΚΡΙΟΣ

102112205

Γεννημένος αρχηγός

Αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας Κριαράκι είναι όλο ενθουσιασμό Ο κύριος λόγος είναι ότι βιάζεται να αρχίσει το σχολείο και να δει τους φίλους του. Παρ' όλο που δεν έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής, έχει μια αδυναμία. Έχει την τάση να τσακώνεται με τα' άλλα παιδάκια που δεν τον αναγνωρίζουν σαν τον αρχηγό στα παιχνίδια. Γι' αυτό καλό θα ήταν να τον γράψετε σε ένα ομαδικό άθλημα ή να του πάρετε παιχνίδια που ευνοούν τη συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση

Το γλυκό και ταλαντούχο Ταυράκι σας, δείχνει αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερη αδυναμία σε ό, τι έχει να κάνει με κατασκευές. Όσο μεγαλύτερη η κατασκευή, τόσο πιο χαρούμενο θα είναι που θα μπορεί να κάθεται και να ασχολείται για ώρες. Παίξτε μαζί του και επιβραβεύστε τις προσπάθειες του. Θα δείτε πως ενισχύοντας την δημιουργικότητά του θα αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, όταν βρεθεί σε μια τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Παιχνίδια με λεξούλες και αριθμούς

Το ευφυές Διδυμάκι σας, τρελαίνεται να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Γι' αυτό μην ξεχάσετε αυτή την εβδομάδα μαζί με τα σχολικά του να του αγοράστε και βιβλιαράκια με λεξούλες και αριθμούς. Αυτό θα το ενθουσιάσει και θα πέσει με τα μούτρα για να το κατακτήσει και εν συνεχεία να σας επιδείξει τις γοητευτικές του ικανότητες. Ταυτόχρονα όμως, θα σας βοηθήσει να το προετοιμάσετε με ευκολία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μια σφικτή αγκαλιά

Αυτή την εβδομάδα, ίσως παρατηρήσετε ότι το Καρκινάκι σας, είναι κολλημένο πάνω σας περισσότερο από ποτέ. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει καταλάβει εδώ και μέρες – αλλά αρνείται να το δεχθεί - ότι ήρθε η ώρα να αφήσει την ασφάλεια του σπιτιού. Είναι αρκετά συνεσταλμένο και η συνεύρεση με άγνωστα παιδάκια δεν είναι αυτό που ονειρεύεται. Ενθαρρύνετέ το να μοιραστεί τα παιχνίδια του με άλλα παιδάκια για να αποκτήσει πιο εύκολα φίλους.

ΛΕΩΝ

102112197

Θέλω να λάμπω

Το Λιονταράκι σας, αυτή την εβδομάδα, είναι από τα λίγα παιδάκια που χαμογελά απλά και μόνο στην ιδέα ότι σε λίγες μόνο ημέρες θα βρεθεί και πάλι στην αυλή του σχολείου του. Στο μυαλουδάκι του βλέπει τον εαυτό του στο κέντρο της παρέας και πολλά παιδάκια γύρω του. Αυτό βέβαια δεν είναι και πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Φροντίστε το ντύσιμό του να έχει κάτι ξεχωριστό, ώστε να καλύψετε την ανάγκη του για εντυπωσιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Απόλυτη τάξη

Αν υπάρχει μια λέξη που τριγυρνά στο μυαλό του μικρού σας Παρθένου αυτή την εβδομάδα, είναι η «τάξη». Όταν βρίσκεται μέσα στο σπίτι, έχει την τάση να μαζεύει τα πάντα και να τα τοποθετεί με μεγάλη χαρά μέσα σε κουτάκια. Αυτό, αν το χειριστείτε σωστά, μπορεί να αποδειχθεί προσόν τη νέα σχολική χρονιά, ειδικά αν του αγοράσετε μια κασετίνα και ντοσιέ με πολλές θήκες, καθώς και πολύχρωμές ετικέτες για να ξεχωρίζει το κάθε τι.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Όσο κι αν προετοιμάζετε τη Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα για το σχολείο, η αλήθεια είναι πως ό, τι κι αν έχετε συμφωνήσει, με το που θα έρθει η ώρα να φύγει από το σπίτι, θα κάνει ακριβώς το αντίθετο. Τα παραπονάκια του δεν θα έχουν τελειωμό, μιας και η όποια αλλαγή ταρακουνάει συθέμελα το σύμπαν του με αποτέλεσμα να το κάνει να νιώθει τρομερή ανασφάλεια. Δώστε του λίγο χρόνο να εγκλιματιστεί και μετά δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Διπλωματία και ανάλυση

Το Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα, χρειάζεται ιδιαίτερη διπλωματία. Παρ' όλο το δυναμισμό του, η ιδέα ότι θα βρεθεί σε ένα καινούργιο περιβάλλον το κάνει να δυσανασχετεί. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε με απλό και κατανοητό τρόπο γιατί είναι σημαντικό για όλους τους ανθρώπους να πηγαίνουν σχολείο. Αν δείτε ότι αυτό δεν πιάνει, δοκιμάστε τον αντιπερισπασμό, στρέψτε όλη του την ανασφάλεια σε κάτι δημιουργικό για να ξεχαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ατελείωτη δημοτικότητα

Το ζωηρό Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα, δεν ξεκολλάει από τους φίλους του. Αν νομίζετε ότι για αυτή την ηλικία έχει πάρα πολλούς φίλους, τότε που να δείτε τι θα γίνει όταν θα πάει σχολείο. Όλα τα παιδάκια, μικρά ή μεγαλύτερα, θα τν ξέρουν και θα το αναγνωρίζουν. Επειδή το ενδεχόμενο να τρέφεται συνέχεια με γλυκά και πατατάκια είναι πολύ μεγάλο, φροντίστε να έχει μια πιο υγιεινή διατροφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Αργοί ρυθμοί και οργάνωση

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσετε πως όσο κι αν πιέσετε το Αιγοκεράκι σας να κάνει κάποια πράγματα πιο γρήγορα, εκείνο απλά θα κινείται στους δικούς του ρυθμούς. Αυτό δε συμβαίνει γιατί είναι εκ φύσεως αργό, κάθε άλλο, απλά θέλει να βεβαιωθεί πως ό, τι κάνει το κάνει σωστά. Προσπαθήστε να του το καλλιεργήσετε, καθώς η μεθοδικότητά του μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια, όταν αρχίσει το σχολείο. Εκεί που χρειάζεται βοήθεια είναι στο να μάθει να συνεργάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ούτε λόγος πρόγραμμα

Το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα, δεν έχει καμιά διάθεση να μπει σε πρόγραμμα. Αυτό φαίνεται και στα πιο απλά πράγματα, όπως το φαγητό και τα ρούχα που φοράει κάθε μέρα. Το ενδιαφέρον του για αθλητικές δραστηριότητες, παραμένει αμείωτο. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, το μυαλουδάκι του «στροφάρει με χίλια» και ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης του για τα πράγματα, θα εκπλήξει σύντομα τους συμμαθητές και τους δασκάλους του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Χρώματα και ζωγραφιές

Αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας ψαράκι θα ψάχνει πάντα μια αφορμή για να του διαβάσετε το αγαπημένο του παραμύθι. Η αλήθεια είναι πως το παιδάκι σας έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα βιβλία αλλά και οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Μην σας εκπλήξει λοιπόν, αν την επόμενη εβδομάδα, ο δάσκαλος σας πει πως τις περισσότερες φορές ζωγραφίζει πάνω στο τετράδιό του, αντί να προσέχει το μάθημα. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο μάθημα των καλλιτεχνικών θα ξεχωρίζει από τα παιδάκια της τάξης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved