Παιδικό Ωροσκόπιο από 27/8 έως 2/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 27/8 έως 2/9

ΚΡΙΟΣ

102112205

Συνεχείς αλλαγές διάθεσης

Αυτή την εβδομάδα, το Κριαράκι σας αποτελεί μια μεγάλη έκπληξη για όλο τον κόσμο που έρχεται σε επαφή μαζί του. Άλλοτε η συμπεριφορά του είναι τελείως εκρηκτική και άλλοτε είναι τελείως ψυχρή. Γεμάτο ζωντάνια, θάρρος και αποφασιστικότητα και ξαφνικά φαίνεται σαν κάτι να το απασχολεί γίνεται μελαγχολικό. Μην ανησυχείτε καθόλου, μια φάση είναι και θα περάσει! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί τη βοήθειά σας, αφού παρά την πρωτοτυπία του, δεν είναι καθόλου πρακτικό.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Γλυκό, σαν καραμέλα

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος, αφού είναι παραπάνω κοινωνικό και ευχάριστο απ' όσο συνήθως. Βρίσκει τεράστιο ενδιαφέρον στο να γνωρίζει νέους φίλους και μπορεί να κάνει παρέα για ώρες με παιδάκια που μόλις έχει γνωρίσει. Παρ' όλα αυτά, μερικές φορές φαίνεται πως το πείσμα του μπορεί να μετακινήσει βουνά. Μην ξεγελιέστε. Αυτό που προσπαθεί να σας πει και δεν μπορεί, είναι πως έχει ανάγκη να χωθεί στην αγκαλιά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Κρυφά ταλέντα

Το Διδυμάκι σας, σας αποδεικνύει αυτή την εβδομάδα περίτρανα πως, παρά το πόσο κοινωνικό και ευχάριστο φαίνεται εξωτερικά, έχει κατά βάθος αυτό το ταλέντο να κρατάει όσους τον ενοχλούν σε απόσταση. Και το ωραίο είναι ότι όσοι είναι γύρω του δεν θα το καταλάβουν ποτέ Ίσως παρατηρήσετε πως, αν και η όρεξη του για να μαθαίνει νέα πράγματα είναι ακόρεστη, του λείπει η θέληση για να τα ολοκληρώσει! Και εδώ θα χρειαστεί σίγουρα τη μαγική βοήθεια της μαμάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Δεν το βρίσκει κανείς, πουθενά

Το ότι σε ένα Καρκινάκι μπορεί κάποιος να βρει τα πάντα ή τίποτα είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως ενώ τη μια στιγμή μπορεί να είναι παιχνιδιάρικα και ευαίσθητα, πιθανόν, χωρίς να το καταλάβετε, να βρεθείτε στο κέντρο της βαριάς και αυστηρής του φύσης. Από την μία έχει ανάγκη αγάπη και θαλπωρή και από την άλλη κάνει τα πάντα για να ανεξαρτητοποιηθεί και να πάρει την καθημερινότητά του στα χέρια του. Μην του κόψετε τα φτερά, απλά μάθετέ του να είναι προσεκτικό.

ΛΕΩΝ

102112197

Θέλω να κατακτήσω τον κόσμο

Αυτή την εβδομάδα, το Λιονταράκι σας είναι κάτι μεταξύ Χριστόφορου Κολόμβου και Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Κυνηγά την περιπέτεια με στόχο να κάνει νέες ανακαλύψεις και τελικά να κατακτήσει τον κόσμο. Όσο κι αν αυτό σας φαίνεται περίεργο, θα πρέπει να σκεφτείτε και να κατανοήσετε ότι το να είναι πρώτο και καλύτερο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης του. Αυτό που θα πρέπει να του μάθετε είναι πώς πρέπει να ενδιαφέρεται για τους άλλους, όσο ενδιαφέρεται για τον εαυτό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Εξαιρετική αντίληψη

Το ανήσυχο μυαλουδάκι του θέλει να τα ερευνάει και να τα αναλύει όλα – και αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο αυτή την εβδομάδα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του και το γεγονός ότι δεν είναι πάντα και σε όλους εμφανές, το μικρό σας έχει μια εξαιρετική αντίληψη των πραγμάτων που συμβαίνουν μέσα του και γύρω του. Το χάρισμα που έχει να υπέρ-αναλύει τα πάντα, είναι για εκείνο ένας μηχανισμός που το βοηθάει να ξεπεράσει ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις, απλά με ένα ύποπτο χαμόγελο.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Τα πάντα υπό έλεγχο

Η χαριτωμένη Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα, θα κάνει σε όλους τα πιο γλυκά ματάκια και δεν θα μπορείτε ούτε να την μαλώσετε αλλά ούτε και να της θυμώσετε. Μην επαναπαύεστε, αυτός είναι ακριβώς ο στόχος της. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το παιδάκι σας δεν αρέσκεται στο ν' αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και να μην έχει έλεγχο πάνω σε όλα τα αυτά που το αφορούν. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως κατά βάθος δεν έχει μια ευαίσθητη καρδούλα που πληγώνεται εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Μα μαμά γιατί δεν μπορούμε να πάμε στο φεγγάρι;

Αυτή την εβδομάδα το διεκδικητικό Σκορπάκι σας αδυνατεί να καταλάβει γιατί δεν μπορούν τα πράγματα να γίνουν όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει. Εδώ θα πρέπει να του εξηγήσετε με λογικά επιχειρήματα ότι θα πρέπει να ζυγίζει τις δυνάμεις του και να ζητάει πάντα πράγματα τα οποία μπορεί να έχει, όχι παραπάνω. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε πως θα ηρεμήσει εσωτερικά και θα βρει την ισορροπία που αναζητούσε. Ένα μαγικό φιλάκι στο τέλος της συζήτησης, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Χρειάζομαι τη συμβουλή σου

Ο μικρός σας «δάσκαλος» αυτή την εβδομάδα, θα περιστοιχίζεται από πολλά – πάρα πολλά – παιδάκια. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ καλός στο να στήνει παραστάσεις και έχει έναν μαγικό τρόπο να δίνει πολύ καλές συμβουλές τη στιγμή που ο άλλος το χρειάζεται περισσότερο. Μερικές φορές θα εκπλήξει ακόμα και εσάς με μια του κουβέντα και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Αυτό που χρειάζεται να του μάθετε είναι πώς να είναι συνεπής, να έχει θέληση και να είναι σταθερός στις απόψεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Αγαπώ την ρουτίνα μου

Το μικρό σας Αιγοκεράκι θα σας δώσει να καταλάβετε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα πως οποιαδήποτε αλλαγή στην καθημερινή του ρουτίνα, ισοδυναμεί για εκείνο με μια μικρή έκρηξη μέσα στο μυαλό του. Είναι σαν την καμήλα που ακολουθούν ακριβώς το ίδιο μονοπάτι και δεν παρεκκλίνει από αυτό. Αν θέλετε να το βοηθήσετε, εξηγήσετε του με απλά λόγια πως δεν γίνεται να περιμένουμε κάτι διαφορετικό, αν κάνουμε συνέχεια το ίδιο πράγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Μια χρυσή καρδιά

Το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα, θα βγάλει στην επιφάνεια την ανθρώπινη φύση του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντισταθεί σε οποιονδήποτε ζητήσει τη βοήθειά του. Ειδικά αν δει κάποιον να κλαίει, η καρδούλα του στεναχωριέται τόσο πολύ που θα κάνει τα πάντα, ώστε να τον δει ξανά χαρούμενο και χαμογελαστό. Σίγουρα, θα έχετε αντιληφθεί πως το μικρό σας έχει έναν πολύ ιδιαίτερο συναισθηματικό κόσμο που λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένα ζωντανό παραμύθι

Αυτή την εβδομάδα το Ψαράκι σας περνάει πολλές ώρες κοιτώντας το άπειρο – ή έτσι φαντάζεστε εσείς. Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι πως μεταφέρεται σε έναν μαγικό κόσμο όπου ό, τι φανταστεί, συμβαίνει. Ένα δέντρο γεμάτο ξωτικά ή ένα πολύχρωμο άλογο είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που εμφανίζονται μπροστά στα μάτια του και το κάνουν να νιώθει πιο όμορφα από ποτέ Μην προσπαθήσετε να το αλλάξετε, αντίθετα ενισχύστε την φαντασία του, ώστε να γίνει πιο δημιουργική.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved