Παιδικό Ωροσκόπιο από 20/8 έως 26/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 20/8 έως 26/8

ΚΡΙΟΣ

102112205

Θα κάνω ό, τι θέλω εγώ!

Αυτή την εβδομάδα οπλιστείτε με υπομονή και το πιο μεγάλο σας χαμόγελο. Το Κριαράκι σας γίνεται πιο τολμηρό και ευέξαπτο από ποτέ, με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνει του κεφαλιού του, αλλά όταν το αντιλαμβάνεστε και πάτε να το συζητήσετε μαζί του, να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί του και απλά να φεύγει από το δωμάτιο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το παρακολουθήσετε διακριτικά, ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα κάνει κάτι εκτός ορίων.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ο καπετάν φασαρίας

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι ο καπετάν φασαρίας του σπιτιού. Όποια πιθανή ζαβολιά μπορείτε να σκεφτείτε, σίγουρα, ότι όχι μόνο την έχει σκεφτεί πρώτο, αλλά μέχρι να προλάβετε να αντιδράσετε, θα την έχει ήδη κάνει. Κινείται μέσα στο σπίτι με την ταχύτητα του φωτός και κάθε φορά που το χρειάζεστε κάτι, θα πρέπει να κάνετε σπρίντ από δωμάτιο σε δωμάτιο για να το εντοπίσετε και να καταφέρετε να του μιλήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ένα μυαλό ξυράφι

Το Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα θα είναι ένα μικρό «πυροτέχνημα» και θα προσπαθεί συνεχώς να ανακαλύψει νέους ορίζοντες για να ικανοποιήσει την περιέργειά του, αλλά και το κοφτερό μυαλουδάκι του. Τα πράγματα με τα οποία θα αποφασίζει να ασχοληθεί, θα του καταναλώνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας του. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως έχει βρει το νόημα της ζωής, αφού και στα πιο δύσκολα ξέρει πάντα να χαμογελά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μα το θέλω κι αυτό!

Αυτή την εβδομάδα, το Καρκινάκι αποφασίζει πολύ σοβαρά να γίνει ένας μικρός συλλέκτης. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράζει αναμνηστικά απ' όλα τα μέρη που επισκέφτηκε στις φετινές διακοπές, αλλά και ότι θα μαζεύει όλες τις περίεργες πέτρες και κοχύλια που θα βρεθούν μπροστά του στην παραλία. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι βαλίτσες της επιστροφής θα είναι παραπάνω από γεμάτες και πως προσπαθήσετε να του αλλάξετε γνώμη, θα βρείτε τοίχο.

ΛΕΩΝ

102112197

Άσπρο ή μαύρο!

Το κατά τ' άλλα φιλικό Λιονταράκι σας, θα δίνει σε όλους αυτή την εβδομάδα την αίσθηση ότι είναι απόμακρο και χαμένο στις σκέψεις του. Αυτό είναι αλήθεια. Το μικρό σας παίρνει όλα τα αστεία που του κάνουν τοις μετρητοίς και ξαφνικά νιώθει την ανάγκη να απομονωθεί και να κλειστεί στον εαυτό του. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να το προσεγγίσετε, να το πάρετε μια αγκαλιά και να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον με κάτι που του αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Αλλαγές διάθεσης

Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει βαλθεί να σας τρελάνει όλους. Άλλες φορές είναι ήρεμο και γαλήνιο και ακολουθεί με ευχαρίστηση τις δραστηριότητες τις υπόλοιπης οικογένειας και κάποιες άλλες, λόγω του ευαίσθητου νευρικού τους συστήματος, μεταμορφώνεται τελείως και γίνεται νευρικό και ιδιότροπο. Αν παρατηρήσετε προβλήματα στον ύπνο, μη διστάσετε να το αφήσετε να αποκοιμηθεί στο κρεβάτι σας. Θα του κάνει καλό.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Περνώ και μόνος μου καλά!

Αν έχετε συνηθίσει την μικρή σας Ζυγαριά να αποζητά την παρέα των αγαπημένων του προσώπων, τότε αυτή η εβδομάδα έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω. Θα υπάρξουν πολλές φορές που το μικρό σας θα προτιμά τον μαγικό κόσμο του δωματίου του από τη συναναστροφή του με φίλους και συγγενείς. Μην το πιέσετε να αλλάξει συμπεριφορά, καθώς θα νιώσει ότι χάνει την ισορροπία του και ενδέχεται να σας μιλήσει απότομα με αποτέλεσμα να σας πληγώσει. Μην το παρεξηγήσετε, αντίθετα δείξτε κατανόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Σκληρό καρύδι!

Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά. Αυτή θα είναι η φράση κλειδί για το επίμονο σκορπάκι σας, αφού όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το πετύχει, ακόμα και αν χρειαστεί να φέρει τα πάντα πάνω κάτω. Αν κάποιος από τους φίλους του προσπαθήσει να το σταματήσει, τότε δεν θα διστάσει να του μιλήσει απότομα ή ακόμα και να τσακωθεί μαζί του. Εσείς δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και απλά χαμογελάστε, όταν θα έρθει η ώρα να μοιραστεί μαζί σας το μεγαλεπήβολο σχέδιο που έχει ετοιμάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου!

Ποιος είναι ο πιο όμορφος απ' όλους; Το Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα, φαίνεται πως έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα... τον καθρέφτη και την ντουλάπα με τα ρούχα του. Όλα τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες του μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, αφού το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνο είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Θα βαρεθείτε να μαζεύετε ρούχα. Αξίζει όμως τον κόπο. Το μικρό σας είναι αληθινό μοντέλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Πρώτος και καλύτερος

Αν νομίζετε ότι το Αιγοκεράκι σας, έχει ηρεμήσει λόγω διακοπών και έχει βάλει στην άκρη την κρυφή του ανάγκη να είναι πρώτος σε ό,τι κι αν κάνει, τότε αυτή η εβδομάδα έρχεται να σας διαψεύσει. Όταν μαζεύεται με τους φίλους του στην παραλία και πρέπει να επιλέξουν αρχηγό, όλοι αυτόματα προτείνουν εκείνο, γεγονός που το κάνει απλά τρισευτυχισμένο. Όταν βρίσκεται στο σπίτι, αντί να ξεκουράζεται, επιλέγει να βρίσκεται ανάμεσα σε ενήλικες και να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις συζητήσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Υποστηρίζει με πάθος τη γνώμη του

Το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως είναι ένα παιδί με ιδιαίτερα ισχυρό χαρακτήρα. Όταν κάποιος το ενοχλήσει, σπάνια θα τσακωθεί. Αντί για αυτό, θα οχυρωθεί με ασφάλεια πίσω από την ετοιμολογία και την ειρωνεία του που σπάει κόκαλα και απλά θα συνεχίσει να ασχολείται με την καθημερινή του ρουτίνα. Ακόμα και σε αυτή τη νεαρή ηλικία, θα παρατηρήσετε ότι υποστηρίζει με πάθος τη γνώμη και τα πιστεύω του, χωρίς να επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Λίγοι και καλοί φίλοι

Αν προσπαθήσετε να περιορίσετε το Ψαράκι σας, αυτή την εβδομάδα, θα πέσετε πάνω σε έναν τεράστιο τοίχο. Διεκδικεί με πάθος αυτό που θέλει να κάνει, χωρίς όμως να ξεπερνά τα όρια και προσπαθώντας σε κάθε αφορμή να σας δείξει ότι είναι ένα παιδί άξιο εμπιστοσύνης. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα εμπιστεύεται ανθρώπους που δεν γνωρίζει και έτσι προτιμά να κάνει παρέα με τους λίγους καλούς του φίλους, που τους έχει περάσει από εξετάσεις πριν αποφασίσει ότι μπορούν να κάνουν παρέα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved