Παιδικό Ωροσκόπιο από 13/8 έως 19/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 13/8 έως 19/8

ΚΡΙΟΣ

102112205

Γεννημένος Αρχηγός

Αυτή την εβδομάδα, το αυτόνομο κριαράκι σας, βγάζει την πραγματική του φύση στο έπακρο. Ό,τι κι αν πείτε εσείς, φέρεται σαν να είναι ο αρχηγός του σπιτιού και θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του τρόπο και ρυθμό. Απολαύστε το μικρό αρχηγό και τις αδιάκοπες σκανδαλιές του, αλλά αν πάλι νοιώθετε ότι οι δυνάμεις σας, σας εγκαταλείπουν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για συζήτηση ώστε για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Αυτοπεποίθηση στο κόκκινο

Το αξιαγάπητο ταυράκι σας, θα σας εκπλήξει ευχάριστα αυτή την εβδομάδα, καθώς η αυτοπεποίθησή του θα χτυπήσει κυριολεκτικά κόκκινο. Πράγματα για τα οποία ήθελε τη δική σας βοήθεια και παρουσία, γίνονται πολύ απλά και πολύ γρήγορα. Μην σας κάνει εντύπωση αν σε όποια παραλία βρεθεί, κλέβει την παράσταση ενώ γύρω του συνωστίζονται μικροί και μεγάλοι για ατέλειωτο παιχνίδι και αγκαλιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μια μικρή σβούρα

Το ανήσυχο διδυμάκι σας, αυτή την εβδομάδα, δεν μπορεί να μείνει σε ένα μέρος ούτε λεπτό. Μπορεί όχι μόνο να σας τρελάνει με τα καπρίτσια του, αλλά και να σας εξαντλήσει σε χρόνο μηδέν με την ενεργητικότητα που θα έχει. Οπότε, το νου σας! Το εφευρετικό του μυαλό στροφάρει με χίλια, προκειμένου να επιτύχει αυτό που θέλει. Μόλις όμως το κατακτήσει, απλά βαριέται και το αφήνει στην άκρη. Προσοχή στην πίεση γιατί μπορεί να γίνει λίγο αυταρχικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μια ζωή σαν παραμύθι

Το ευαίσθητο καρκινάκι σας, αυτή την εβδομάδα μοιάζει να ονειροβατεί σε ένα δικό του – αγγελικά πλασμένο κόσμο – που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την πραγματικότητα και τον δικό σας κόσμο. Αν την ώρα που του μιλάτε σας αγνοεί, μην νευριάσετε, αφού εκείνη τη στιγμή μπορεί να παλεύει με έναν δράκο. Αυτό από το οποίο έχει ανάγκη είναι η οικογενειακή σταθερότητα και η ύπαρξη μιας ρουτίνας που θα το βοηθά να θυμάται τι πρέπει να κάνει.

ΛΕΩΝ

102112197

Όλα τα μάτια πάνω του

Αυτή την εβδομάδα, το εκρηκτικό λιονταράκι σας εκπέμπει έναν έντονο μαγνητισμό και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του. Έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας μέσα του και αυτό είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς. Εντοπίσετε που βρίσκονται τα πιο πολλά παιδάκια, και κάπου εκεί θα είναι και το δικό σας και θα ρητορεύει. Αν πάλι νομίζετε πως του αρέσει να μοιράζετε τα παιχνίδια του, κάνετε μεγάλο λάθος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Οικιακή φροντίδα

Το παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, αποδεικνύει περίτρανα σε όλους ότι είναι ένα ζώδιο της προσφοράς, μέσα από την οποία ολοκληρώνεται. Λόγω την μεγάλης επιδεξιότητας που έχει στα χέρια, η αγαπημένη του ενασχόληση εναλλάσσεται μεταξύ φροντίδας των λουλουδιών του σπιτιού και καλλωπισμού του αγαπημένου του κατοικίδιου. Καλό θα είναι όμως να μην το ενθαρρύνεται σε μοναχικές ενασχολήσεις.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Μαμά, αυτό τι είναι;

Αυτή την εβδομάδα, η πανέξυπνη ζυγαρίτσα σας, θα παραπονιέται συχνά γιατί θα θέλει συνεχώς να έχει παρέα. Αυτή η παρέα θα πρέπει όχι μόνο θα παρίσταται, αλλά να ασχολείται και με πολύ κέφι μαζί της. Το φόρτε της θα είναι οι ερωτήσεις παντός τύπου. Κάθε τι που θα βρίσκεται στο χώρο και θα το παρατηρεί θα είναι ένα νέο ερέθισμα για μια νέα ερώτηση. Για να ανασάνετε επιστρατεύστε μεγαλύτερα παιδάκια που θα είναι πρόθυμα να παίξουν μαζί της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ένας μικρός Πικάσο

Το σκορπάκι σας είναι ένα παιδί πολυτάλαντο. Αυτό είναι σαφές. Ιδίως αυτή την εβδομάδα θα δώσει ρεσιτάλ δημιουργικότητας εντός αλλά και εκτός σπιτιού. Μην σας κάνει εντύπωση αν το δείτε να κυκλοφορεί με έναν μαρκαδόρο στην τσέπη και μην δώσετε σημασία αν οι λογαριασμοί του σπιτιού φέρουν πάνω του την πολύχρωμη υπογραφή του. Αντιθέτως βοηθήστε το να κατευθύνει το ταλέντο του μέσα από δημιουργικές ασχολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Το μαγικό χαμόγελο

Το αισιόδοξο τοξοτάκι σας, έχει ένα μαγικό τρόπο να ξεπερνάει ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με ένα χαμόγελο. Μπορεί να προσαρμοστεί σε αλλαγές, πολύ πιο εύκολα απ' ότι φαντάζεστε και βοηθάει όλη την οικογένεια να δει τα πράγματα με μια πιο θετική ματιά. Ο μεγαλύτερός του εχθρός είναι η ανία που νοιώθει και για αυτό θα πρέπει να είστε καλά διαβασμένος και προετοιμασμένος να προτείνετε την επόμενη ασχολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Σπίτι μου σπιτάκι μου

Το διακριτικό αιγοκεράκι σας, αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ επιφυλακτικό με κάθε νέο επισκέπτη που θα μπαίνει στο σπίτι. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές, πόσο μάλλον οι άγνωστοι άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν ξαφνικά μαζί του. Και να είστε σίγουροι ότι αυτή η φάση δεν θα περάσει χωρίς παραπονάκια. Αν μπορούσε να κάνει κάθε μέρα παρέα με τους ίδιους φίλους θα ήταν υπέρ-ευτυχισμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Καλοκαιρινές ιστορίες

Αυτή την εβδομάδα, το υδροχοάκι σας αναζητά συνεχώς καινούργιους κόσμους. Όταν βρίσκεται στην παραλία είναι η καλύτερή του, αφού μπορεί να κάθεται με τις ώρες να γράφει λεξούλες στην άμμο ή ακόμα και να μαζεύει μικρά κοχυλάκια. Όλα αυτά αποτελούν βασικό συστατικό για τις καλοκαιρινές ιστορίες που πλάθει στο μυαλουδάκι του. Οι ζημιές είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά ποιος μπορεί να του αντισταθεί και να το μαλώσει;

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Εξοπλιστείτε για κάθε ενδεχόμενο

Αυτή την εβδομάδα, το ψαράκι σας θέλει ιδιαίτερη προσοχή όταν είναι στην θάλασσα. Καλό θα είναι σε κάθε σας εξόρμηση να είστε πλήρως εξοπλισμένη με αντηλιακό, καπέλο, ένα δεύτερο μαγιό αλλά και αμμωνία για τα τσιμπήματα. Αν παρατηρήσετε ότι ξεχνάει ή μπερδεύει κάποια πράγματα, μην δώσετε σημασία. Απλά το μυαλουδάκι πλάθει μαγικούς κόσμους με ήρωες και νεράιδες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved