Παιδικό Ωροσκόπιο από 6/8 έως 12/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 6/8 έως 12/8

ΚΡΙΟΣ

102112205

Βάζω νερό στο κρασί μου

Το κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα, γίνεται πιο διεκδικητικό από ποτέ. Αυτό όμως που το ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα τα υπόλοιπα είναι να τραβήξει με όποιον τρόπο μπορεί, όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Αν του το αρνηθείτε αμέσως, τότε να είστε έτοιμοι για παράπονα που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές εντάσεις. Αν όμως φανείτε διαλλακτικοί και συζητήσετε μαζί του τη στάση του, τότε το πιο πιθανό είναι να βάλει νερό στο κρασί του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Δημιουργικά ταλέντα και αυτοπεποίθηση

Aν πιστεύετε ότι το ταυράκι σας αρέσκεται μόνο στην καλοπέραση, τότε αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας διαψεύσει. Το μικρό σας θα βγάλει όλα του τα δημιουργικά ταλέντα. Αν το γράψετε σε κάποια αθλητική ομάδα, τότε θα δείτε την αυτοπεποίθηση του να ανθίζει και εκείνο να μετατρέπεται σε ένα αυτόνομο και δυνατό παιδάκι. Αν κάτι σας απασχολεί και θέλετε να το συζητήσετε μαζί του, μη διατάσετε καθώς θα είναι πολύ ανοιχτό στο διάλογο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Τα πάντα μπορούν να συμβούν

Όσο καλό προγραμματισμό κι αν κάνετε, το διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει βαλθεί να σας τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα και γιατί όχι να σας τρελάνει. Το κατά τα άλλα επικοινωνιακό παιδάκι σας, δεν θα ξέρει τι θέλει και θα αλλάζει γνώμη κάθε 5 λεπτά, με αποτέλεσμα αυτό να το κάνει κάποιες στιγμές αδιάλλακτο και κάποιες άλλες να σφύζει από εκνευρισμό. Οπλιστείτε με το μεγαλύτερό σας χαμόγελο και την πιο γλυκιά αγκαλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί

Το καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα θα ξεχειλίζει από συναισθήματα. Πίσω όμως από την ζεστή αγκαλιά του, κρύβεται μια κτητικότητα που προκύπτει από τη μεγάλη του ανάγκη να περάσει χρόνο μαζί σας και να σας έχει όλη δική του. Από την άλλη, ο διάλογος μάλλον δεν θα βοηθήσει και πολύ, αφού το μικρό σας έχει μια ακατανίκητη γοητεία στην χρήση του λόγου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ αποτελεσματικό στο να σας πείθει για τις απόψεις του.

ΛΕΩΝ

102112197

Ένα μυστικό αποκαλύπτεται

Αυτή η εβδομάδα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να γράψετε το λιονταράκι σας κάποια ομάδα, αφού θα μπορέσει να ενταχθεί σε αυτή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον αέρα ισχυρής αυτοπεποίθησης που αποπνέει. Αν κάποια στιγμή το δείτε στεναχωρημένο, θα είναι επειδή κάποιος θα έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του, αποκαλύπτοντας ένα σημαντικό μυστικό για εκείνο! Ένα φιλί, μπορεί να αποδειχτεί μαγικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Πηγή θετικής ενέργειας

Το παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα θα έχει ανεβασμένη διάθεση και θα είναι πηγή θετικής ενέργειας όπου σταθεί και όπου βρεθεί, με αποτέλεσμα να γίνεται υπέρ-κινητικό και πολύ εκδηλωτικό ως προς το τι του αρέσει και δεν του αρέσει να κάνει. Αν πιστεύετε ότι φάση είναι και θα περάσει, τότε κάνετε μεγάλο λάθος και το πιο πιθανό είναι ότι μετά από λίγες μέρες, θα νοιώθετε εξαντλημένοι προσπαθώντας να ακολουθήσετε το δικό του πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Κριτική ικανότητα και σκέψη

Η ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα έχει την τάση να βοηθάει όλους τους φίλους του όταν εκείνοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και ζητούν τη συμβουλή του. Πραγματικά είναι πολύ καλό σε αυτό, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας έχει εκ φύσεων ταλέντο στο να ζυγίσει πολύ καλά όλες τις πλευρές και η λύση που θα προτείνει κάθε άλλο παρά επιπόλαιη θα είναι. Κατά τα άλλα, είναι πρώτος και καλύτερος για κάθε είδους περιπέτεια που θα προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ρομαντική διάθεση και αισιοδοξία

Αυτή η εβδομάδα, βρίσκει το σκορπάκι σας να έχει εκπαιδευτική διάθεση και να παριστάνει με αξιοζήλευτο στόμφο το δάσκαλο στα μικρότερα παιδάκια της παρέας. Παρά τα οικογενειακά θέματα που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι, εκείνο είναι αισιόδοξο και χαμογελαστό κάθε στιγμή της ημέρας, γεγονός που το κάνει περιζήτητο στις παρέες του. Μην εκπλαγείτε αν δείτε πως ένας παιδικός έρωτας ανθίζει στις καλοκαιρινές διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Από δω ο νέος καλύτερός μου φίλος

Αυτές οι διακοπές θα είναι πολύ σημαντικές, αφού το τοξοτάκι σας θα είναι υπέρ-κοινωνικό με αποτέλεσμα να γνωρίσει έναν φίλο, ο οποίος θα τον συντροφεύει για την υπόλοιπο καλοκαίρι. Μαζί θα ονειρεύονται να κάνουν μακρινά ταξίδια στα πιο απίθανα μέρη της γης και θα καταστρώνουν σχέδια για νέες περιπέτειες που θέλουν να ζήσουν. Ενθαρρύνετέ το να κρατήσει επαφή, αφού αυτό θα το φέρει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ένας κρυφός σύμμαχος το βοηθάει

Αν το αιγοκεράκι σας αντιμετώπισε κάποιες μικρό-ενοχλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα όλα αυτά φαντάζουν μακρινό παρελθόν, αφού και πάλι έτοιμο για δράση. Είναι πολύ συγκεκριμένο στα πράγματα που θέλει κι αν αποφασίσετε να το περιορίσετε και να του αρνηθείτε, σκεφτείτε το δύο φορές αφού στο παρασκήνιο υπάρχει ένας σύμμαχος που το υποστηρίζει να κάνει όλα όσα θέλει, που δεν είναι άλλος από την πολυαγαπημένη του γιαγιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Αλλεργία στην πίεση

Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις για τους γονείς ενός υδροχόου. Από τη μία το μικρό σας είναι αλλεργικό σε κάθε μορφή πίεσης και από την άλλη θα προσπαθείτε απεγνωσμένα να βρείτε έναν κοινά αποδεκτό τρόπο για να το βάλετε σε μια τάξη, αφού οι γρατσουνιές στα χέρια και τα πόδια του μέρα με την μέρα αυξάνονται από το υπέρμετρο παιχνίδι!. Σύμμαχοί του στις σκανταλιές δεν είναι άλλοι από τους φίλους του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Μα μου τελείωσε όλο μου το χαρτζιλίκι

Το αγαπημένο του θέμα συζήτησης αυτή την εβδομάδα, δεν είναι άλλο από το χαρτζιλίκι του. Αν σας πει μέσα σε δύο μέρες ότι του έχει τελειώσει όλο, μην δώσετε βάση καθώς το ψαράκι σας τείνει να είναι λίγο υπερβολικό. Από την άλλη πλευρά όταν είναι με την παρέα του είναι πολύ δυναμικό και δημιουργικό και σκαρφίζεται καινούργιες σκανταλιές. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις του, καθώς υπάρχει μια τάση για μικρό-τραυματισμούς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved