Παιδικό Ωροσκόπιο από 23/7 έως 29/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 23/7 έως 29/7

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ένας μικρός Κολόμβος

Το αυτόνομο κριαράκι σας θα σας αποδείξει αυτή την εβδομάδα ότι δικαίως κατέχει τον τίτλο του πιο υπέρ-κινητικού παιδιού όλου του ζωδιακού. Ξεκινώντας από το δωμάτιό του, γίνεται ένας μικρός Κολόμβος και εξερευνεί κάθε γωνιά του σπιτιού. Προσοχή χρειάζεται στην θάλασσα. Όσο κι αν αγαπά να παίζει στην άμμο και να κάνει για ώρες βουτιές στο νερό, έχετε το νου σας γιατί μια μικρή ηλίαση παραμονεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Έμπνευση και φαντασία

Το γλυκό σας ταυράκι αυτή την εβδομάδα θα είναι δραστήριο και θα εξαντλήσει όλη του τη δημιουργικότητα εντός και εκτός σπιτιού. Προμηθευτείτε μαρκαδόρους που βγαίνουν με το νερό γιατί ο μικρός σας καλλιτέχνης μπορεί κάλλιστα να εμπνευστεί από τον όμορφο και κατάλευκο τοίχο της κουζίνας σας. Η αδυναμία που θα έχουν στα γλυκά, δεν θα κρύβεται, αλλά θυμηθείτε ότι παν μέτρο άριστον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Σε αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων

Το διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα θα είναι η προσωποποίηση της χαράς και του γέλιου. Θα επιστρατεύσει δε όλα του τα μέσα προκειμένου να σας τουμπάρει σε χρόνο ντε-τε για να διασφαλίσει 2 ώρες επιπλέον παιχνίδι στη θάλασσα. Εκείνος που θα μπορέσει να του μάθει νέα παιχνίδια και θα του πει ιστορίες που δεν έχει ακούσει ποτέ ξανά, θα γίνει άνετα ο πιο καλός του φίλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Φιλική ατμόσφαιρα

Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει για εσάς αλλά και για το τρυφερό καρκινάκι σας μικρές και μεγάλες εκπλήξεις. Τα πράγματα δείχνουν πως ο ψυχικός του κόσμος και κατ΄επέκταση η συμπεριφορά του, επηρεάζεται πάρα πολύ από το περιβάλλον του. Άρα, αν σκοπεύετε να φύγετε για διακοπές, επιλέξτε ένα μέρος με φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα ώστε και να νιώθει αυτό άνετα και εσείς να γλιτώσετε τα παραπονάκια.

ΛΕΩΝ

102112197

Μιμείται ότι βλέπει

Το περήφανο λιονταράκι σας έχει πολλές και διάφορες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Αυτή την εβδομάδα, η μεγαλύτερή του ανάγκη είναι να του δείξετε πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Αφιερώστε του χρόνο και κάντε πράγματα που θα το κάνουν χαρούμενο, ακόμα και αν απαιτούν λίγη κούραση παραπάνω για εσάς. Προσοχή στην συμπεριφορά σας γιατί σαν μικρό σφουγγαράκι, μιμείται την συμπεριφορά των ανθρώπων που αγαπά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ισορροπημένη διατροφή

Αν αυτή την εβδομάδα, το παρθενάκι σας έχει μια προδιάθεση για μικρά πονάκια στην κοιλίτσα του. Καλό θα ήταν λοιπόν να δώσετε έμφαση σε μια λιτή αλλά παράλληλα ισορροπημένη διατροφή, ακόμα και αν αυτό δεν είναι το καλύτερό του. Επίσης, φροντίστε κατά τη διάρκεια του φαγητού να επικρατεί ηρεμία στο περιβάλλον του, καθώς αυτό δρα ευεργετικά για τον οργανισμό του.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Τα παράπονα σημάδι αδιαθεσίας

Αν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα αντηλιακό με δείκτη προστασίας πάνω από 50 καθώς και αντικουνουπικά, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Αυτή την εβδομάδα η ζυγαρίτσα σας θα ταλαιπωρηθεί λίγο από τον καυτό ήλιο και τα επίμονα κουνούπια που θα κάνουν κυριολεκτικά πάρτι. Αν σας κάνουν παραπονάκια ή βάλουν τα κλάματα, μην τα αγνοήσετε σε καμία περίπτωση, καθώς αυτό μπορεί να είναι σημάδι κάποιας αδιαθεσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Δροσεροί χυμοί και άφθονα υγρά

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να φέρετε το σκορπάκι σας σε επαφή με τη φύση. Διακοπές στο βουνό ή τη θάλασσα, τα ικανοποιούν εξίσου, αφού και στα δύο νιώθουν κυριολεκτικά σαν να βρίσκονται σπίτι τους. Για να αποφύγετε λόγω ζέστης μια πιθανή αφυδάτωση, εφοδιαστείτε με άφθονο νερό και στύψτε του πολλούς και δροσερούς χυμούς από τα αγαπημένα του φρούτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αφοπλιστικά χαμόγελα

Υπερβολή! Αυτή είναι η λέξη κλειδί της εβδομάδας για το ανέμελο τοξοτάκι σας. Το αφοπλιστικό τους χαμόγελο, απλά τους κάνει ακαταμάχητους, με αποτέλεσμα ακόμα και αν έχουν κάνει μια ζαβολιά, όλοι να τους φέρονται με πρωτόγνωρη επιείκεια. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και τσακωμούς με ένα μικρότερο αδερφάκι που μπορεί λόγω αυτής της συμπεριφοράς να νοιώθει αδικημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ανάγκη για ισχυρά πρότυπα

Το αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα έχει την τάση να θαυμάζει περισσότερο τον πατέρα του ή εκείνο το μέλος της οικογένειας που στα παιδικά ματάκια του παίζει τον ρόλο του αρχηγού μέσα στο σπίτι. Αν και συνήθως δεν δημιουργεί προβλήματα χωρίς λόγο και δεν γκρινιάζει, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μικροαδιαθεσίες που θα κάνουν τα χειλάκια του να σουφρώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Αξιαγάπητο και κοινωνικό

Το γεγονός ότι το παιδάκι σας είναι από τα πιο αγαπητά και κοινωνικά παιδάκια του ζωδιακού το γνωρίζετε ήδη. Αυτό που πιθανώς να μην γνωρίζετε, αλλά θα ανακαλύψετε αυτή την εβδομάδα, είναι ότι μπορούν να γίνουν υπέρ-προστατευτικά με τα άτομα που αγαπούν πολύ, με αποτέλεσμα συχνά να παραμελούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Μάθετέ τους την αξία της ισορροπίας στις ανθρώπινες σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ξυπόλυτος πρίγκιπας

Αυτή την εβδομάδα το ψαράκι σας, ίσως αναπτύξει μια ευαισθησία στα κάτω άκρα και ιδιαίτερα στο σημείο των πελμάτων. Το να περπατάει ξυπόλυτο στην παραλία ή στο σπίτι δεν είναι απαραίτητα κακό. Αντίθετα το φέρνει σε επαφή με τη γη και το ανακουφίζει. Ο χορός αποτελεί ιδανική επιλογή αφού με μοναδικό τρόπο συνδυάζει την καλλιτεχνική του φύση με την άσκηση, πράγμα που θα το κάνει να νιώθει ισορροπημένο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved