Παιδικό Ωροσκόπιο από 16/7 έως 22/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 16/7 έως 22/7

ΚΡΙΟΣ

102112205

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Η επικοινωνία με το μικρό σας Κριαράκι αυτή την εβδομάδα, θα σας φανεί βουνό. Όταν εσείς λέτε κάτι, εκείνο θα καταλαβαίνει και θα κάνει ακριβώς το αντίθετο, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μπλέκουν και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και μικροπροβλήματα. Αυτό δεν θα περιορίζεται μόνο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Εντάσεις θα παρατηρήσετε να συμβαίνουν, χωρίς πραγματικό λόγο, και με τους φίλους του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μήπως είδες το παιχνίδι μου;

Προσοχή σε θέματα υγείας συνιστούμε αυτή την εβδομάδα για το Ταυράκι σας, ακόμα δε περισσότερο, αν προγραμματίζετε να κάνετε κάποιο ταξίδι μαζί του. Επίσης, θα πρέπει να θυμάστε που έχει αφήσει το κάθε παιχνίδι, καθώς πολύ απλά θα ξεχνάει τα πάντα. Αν περάσετε αρκετό χρόνο μαζί του, θυμηθείτε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το μάθετε πως είναι σωστό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Το κέντρο του κόσμου

Μια υπέροχη εβδομάδα περιμένει εσάς και το υπέρ-κοινωνικό Διδυμάκι σας. Όπου και να πάει θα τραβάει τα βλέμματα επάνω του. Όλα τα παιδάκια θα θέλουν να παίξουν μαζί του και όλες οι μαμάδες θα είναι από πάνω του και θα θέλουν να το πάρουν μια τεράστια αγκαλιά. Δώστε βάση στη σωστή διατροφή και μετριάστε όσο μπορείτε τους γλυκούς πειρασμούς και ιδιαίτερα τα παγωτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Κανάκεμα από τη γιαγιά

Να ξέρετε πως, αν το τρυφερό Καρκινάκι σας παραπονιέται όλη την ώρα, θα είναι επειδή νιώθει απίστευτα κουρασμένο. Ένα διάλλειμα από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες και μια επίσκεψη στο εξοχικό της γιαγιάς και του παππού με καλό φαγητό και ύπνο θα είναι ό, τι πρέπει. Εναλλακτικά, μάθετέ του πώς να οργανώνει τον χρόνο του ώστε να βρίσκει μια ισορροπία μεταξύ παιχνιδιού και προσωπικού χρόνου για ξεκούραση.

ΛΕΩΝ

102112197

Θέλω, θέλω, θέλω!

Ρούχα, λιχουδιές και παιχνίδια θα είναι μόνο κάποια από τα πράγματα που ονειρεύεται να αποκτήσει το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα. Με αυτό τον τρόπο, μην παραξενευτείτε, αν τις πρώτες μέρες του μήνα σας ανακοινώσει με τον πιο φυσιολογικό τρόπο ότι έχει καταναλώσει όλο το χαρτζιλίκι του. Μάθετέ του να έχει μέτρο γιατί ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Κέφι και ζωντάνια

Τα προβληματάκια υγείας που βασάνισαν το Παρθενάκι σας την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και αποτελούν μακρινό παρελθόν. Πλέον, είναι ζωηρό, έχει ατελείωτο κέφι για παιχνίδι και νέες γνωριμίες και η δημοτικότητά του εκτοξεύεται στα ύψη. Οι ομαδικές δραστηριότητες είναι αγαπημένη ασχολία, καθώς το βοηθούν να βγάλει στην επιφάνεια τα κρυφά του ταλέντα.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Πως να πάω στο φεγγάρι;

Αυτή την εβδομάδα η ατίθαση Ζυγαρίτσα σας, μπορεί να εξαντλήσει την υπομονή σας με απίστευτη ευκολία. Δώστε προσοχή σε καψίματα και μολύνσεις, καθώς δεν έχει μέτρο και γίνεται απρόσεκτη. Στα ύψη θα είναι και οι απαιτήσεις της, οπότε παραμείνετε ψύχραιμοι, ακόμα και αν ακούσετε το πιο τρελό πράγμα του κόσμου. Απλά χαμογελάστε και διαπραγματευτείτε, δίνοντας εναλλακτικές σε αυτό που έχει σκεφτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Πόνοι στην κοιλίτσα

Αυτή την εβδομάδα, το Σκορπάκι σας, μπορεί να παραπονεθεί για πόνους στην κοιλίτσα του. Και δεν θα έχει άδικο, αφού υπάρχει προδιάθεση και ευαισθησία στο πεπτικό του σύστημα. Γίνετε πιο προσεκτικοί στις τροφές που καταναλώνει και αποφύγετε να του αγοράζετε ό, τι λιχουδιά βλέπει. Αν θέλετε να εφαρμόσει κάτι που του προτείνετε, θα βοηθήσει πολύ αν ο διάλογος είναι βασισμένος στη λογική και όχι στο συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Κυκλοθυμική διάθεση

Το κλίμα αυτής της εβδομάδας θα είναι άκρως αντιφατικό για το Τοξοτάκι σας. Από τη μία, θα θέλει να περνάει χρόνο με τους φίλους του και από την άλλη, χωρίς καμία αιτία, θα βαριέται, θα νιώθει δυσφορία να είναι στα ίδια μέρη με τους ίδιους ανθρώπους και θα γίνεται ανταγωνιστικό. Ένα ταξίδι θα το βοηθήσει να ανακαλύψει νέες δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ησυχία πάνω από όλα

Αν έχετε κανονίσει να πάτε διακοπές με το μικρό σας Αιγοκεράκι, φροντίστε να πάρετε μαζί σας ένα μικρό φαρμακείο με όλα τα απαραίτητα. Θα σας φανεί πιο χρήσιμο απ' όσο φαντάζεστε, αφού ο άγγελό σας κάνει τα πάντα απρόσεκτα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια προδιάθεση για μικροατυχήματα. Επιδιώξτε να περνάει διαστήματα μόνο του ή με ήσυχη παρέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Μια μικρή σβούρα

Αν δίναμε ένα ινδιάνικο όνομα στο Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα, θα ήταν «μικρή σβούρα». Όσο και να προσπαθείτε να το τιθασεύσετε, θα παρατηρήσετε ότι είναι απλά αδύνατον να καθίσει ήσυχο σε μια θέση για παραπάνω από ένα λεπτό. Επειδή του αρέσει να βάζει στο στόμα του όλα τα μικρό-αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο, φροντίστε να έχετε μαζέψει όλα τα ποτήρια των καλεσμένων από το τραπέζι.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Πηγή θετική ενέργειας

Όταν θα δείτε πόσο αισιόδοξο είναι το ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα, θα τρίβετε πραγματικά τα μάτια σας. Δεν το πτοεί τίποτα και κανένας κι ό, τι και να γίνει, εκείνο είναι με ένα χαμόγελο στα χείλη. Με άλλα λόγια, είναι πηγή θετικής ενέργειας για όλη την οικογένεια. Αυτό εξηγεί και τις τόσες προκλήσεις που θα λάβετε από τις μαμάδες των φίλων του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved