Παιδικό Ωροσκόπιο από 2/7 έως 8/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 2/7 έως 8/7

ΚΡΙΟΣ

102112205

Συμμετοχή στα παιχνίδια

Το αυτόνομο Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα θα έχει συνεχώς το μυαλό του στραμμένο στις σκανταλιές και τα παιχνίδια! Αν αποφασίσετε να περάσετε το σαββατοκύριακο στην παραλία, θυμηθείτε να πάρετε μαζί και τα 4 κουβαδάκια του. Και το καλύτερο; Όχι μόνο πρέπει να συμμετέχετε στο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να το κάνετε με ειλικρινή ενθουσιασμό! Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα αντιμετωπίσετε τα ατελείωτα παραπονάκια του!

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μικροί καρδιοκατακτητές

Αν αυτή την εβδομάδα, το Ταυράκι σας, αγνοεί επιδεικτικά αυτά που του λέτε, τότε δεν είστε σε πολύ καλό δρόμο! Η ανυπακοή θα είναι η λέξη που θα τριγυρίζει στο μυαλό σας όλο και περισσότερο όσο περνάνε οι μέρες! Αντί να το πιέσετε, χαμογελάστε και πάρτε το μια ζεστή αγκαλιά. Μια βόλτα στην παραλία, θα σας επιβεβαιώσει ότι, παρά το μικρό της ηλικίας του, είναι ένας μικρός καρδιοκατακτητής, καθώς όλα τα παιδάκια θέλουν να βρίσκονται γύρω του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Εξαφανίστε το κινητό σας

Το ανεξάρτητο Διδυμάκι σας, μαθαίνει πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα! Αυτό είναι γεγονός. Το λάπτοπ και το κινητό δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό! Οπότε, αν δεν θέλετε να σας έρθει ένας υπέρ-φουσκωμένος λογαριασμός, απλά φροντίστε αυτή την εβδομάδα να βρίσκεται όσο πιο μακριά μπορεί από τις αγαπημένες σας συσκευές. Αν σκεφτείτε να πάτε στην παραλία μαζί του για να χαλαρώσετε, σας λέμε από τώρα πως θα ήταν καλύτερο να το ξεχάσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Πρωτοβουλίες και κοινωνικότητα

Αυτή την εβδομάδα, το ντροπαλό Καρκινάκι σας, δεν θα ξεκολλάει από την αγκαλιά σας! Όσο και αν το απολαμβάνετε, αυτό δεν είναι ό, τι καλύτερο για εκείνο. Θα πρέπει να το ενθαρρύνετε να πάρει πρωτοβουλίες και να κάνει πράγματα με τους φίλους του και τι καλύτερο από αυτό από μια βόλτα στον παιδότοπο ή την παραλία. Αν η πρότασή του είναι μια μοναχική και απομονωμένη παραλία, μπορείτε να το εκπλήξετε ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

102112197

Τα φώτα πάνω στο σταρ

Αυτή την εβδομάδα, το Λιονταράκι σας αρέσκεται στον να επιδεικνύει σε όλο – κυριολεκτικά όλο – τον κόσμο τα καινούργια του παιχνίδια για την παραλία. Αυτό σημαίνει πως θα είναι σούπερ κοινωνικό και για μία ακόμα φορά, όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω του! Αν πιστεύετε ότι δεν θα σας βάλει να τα κουβαλήσετε όλα για να μπορεί να έχει την άνεση να επιλέγει αυτό που θέλει ανάλογα με τη διάθεσή του, τότε είστε γελασμένοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Παράπονα και γκρίνιες

Το υπερκινητικό Παρθενάκι σας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα! Θα έχει ανεξάντλητη ενέργεια, τόση που απλά όσο και να προσπαθήσετε, δεν θα μπορέσετε ποτέ να ανταποκριθείτε! Μια βόλτα στην παραλία, μπορεί κυριολεκτικά να σας τρελάνει, καθώς αν δει έστω και έναν κόκκο άμμου μέσα στην απόλυτα τακτοποιημένη τσάντα του, είναι ικανό να παραπονιέται για πάντα. Συνιστούμε υπομονή και χαμόγελο.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Σκανδαλιές και σκέρτσα

Έξυπνη και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικη θα είναι η Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα! Το μόνο που θα έχει στο μυαλό του είναι πως θα παίξει και ποια νέα παιδική χαρά θα ανακαλύψει μαζί σας! Τα παιδάκια με τα οποία θα θέλει να κάνει παρέα, θα προτιμά να μην είναι κακότροπα και μην φωνάζουν. Στην παραλία, να έχετε πάντα μαζί σας την κρέμα του, καθώς είναι πολύ πιθανό να εμφανίσει σημάδια αλλεργίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Προφυλάξτε το από μολύνσεις

Αυτή την εβδομάδα, η θάλασσα θα δρα θεραπευτικά πάνω στο ζωηρό σκορπάκι σας. Μην σας εκπλήξει, αν από μόνο του έρθει και σας ζητήσει να πάτε στην παραλία. Με το που θα βρεθεί εκεί, θα προτιμήσει είτε να παίξει ήρεμα με την άμμο είτε να χαλαρώσει πάνω στο στρώμα του – αν αυτό έχει σχήμα κροκόδειλου ή κάποιου άλλου ζώου ακόμα καλύτερα! Φροντίστε όταν κάθετε στην άμμο, να υπάρχει από κάτω μια πετσετούλα, ώστε να είναι ασφαλές από μολύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Βαρεμάρα και τσαπατσουλιά

Το Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα, αποζητά την διαφορετικότητα! Αν κάθε ημέρα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα διαφορετικό μέρος και να γνωρίζει καινούργια παιδάκια, θα ήταν απλά τρισευτυχισμένο. Οτιδήποτε συνιστά ρουτίνα, θα το κάνει να βαριέται αφόρητα και να παραπονιέται. Όταν το πάτε στην παραλία, οπλιστείτε με υπομονή καθώς θα πρέπει στο τέλος, να μαζέψετε τα παιχνίδια του, που θα έχει επιμελώς σκορπίσει σε όλη την αμμουδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Φιλοπόλεμη διάθεση

Γκρίνιες, κλάματα και φιλοπόλεμη διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας για το μικρό σας Αιγοκεράκι. Κυριολεκτικά είναι -ανά πάσα στιγμή- έτοιμο να χρησιμοποιήσει τα μικρά του κέρατα σε όποιον βρίσκεται γύρω του εκείνη τη στιγμή – φίλοι και γονείς δεν εξαιρούνται. Στην παραλία, φροντίστε να μην πλησιάσει κάποιο άλλο παιδάκι τα παιχνίδια του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ανυπακοή και υπερκινητικότητα

Αυτή την εβδομάδα, το υπό άλλες συνθήκες κοινωνικό υδροχοάκι σας, θα είναι λίγο ανυπάκουο και περισσότερο επιθετικό. Λίγο η ζέστη, λίγο το γεγονός ότι έχει χάσει τους φίλους του από το σχολείο, το βγάζουν έξω από τα νερά του. Όσο καλά και αν νομίζετε ότι το ξέρετε, θα έχει πάντα την ικανότητα να σας ξαφνιάζει! Στην παραλία κυριολεκτικά δεν θα μπορεί να καθίσει σε ένα μέρος, με αποτέλεσμα να περνάτε το μεγαλύτερο κομμάτι την ημέρας, να το κυνηγάτε από πίσω!

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ανταγωνιστική διάθεση

Το ονειροπόλο ψαράκι σας αγαπά να βρίσκεται κοντά σε νερό – είτε αυτό λέγεται παραλία, είτε λέγεται ποτάμι! Το νερό, το βοηθάει να γεμίζει τις μπαταρίες του με ενέργεια την οποία μετά χρησιμοποιεί για να εξαντλεί εσάς στο παιχνίδι. Μια βόλτα στην παραλία, αρκεί για να διαπιστώσετε ότι έχει αρκετά ανταγωνιστική διάθεση απέναντι στα άλλα παιδάκια, ακόμα και αν η αφορμή είναι το πιο ασήμαντο πράγμα του κόσμου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved