Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/6 έως 1/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/6 έως 1/7

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ενθουσιασμός και υπερβολή

Αυτή την εβδομάδα το Κριαράκι σας θα είναι πιο ζωηρό και ενθουσιώδες από ποτέ. Μη σας φανεί περίεργο, αν κάθε πρωί το βρίσκετε να χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι σας για να σας ξυπνήσει. Ο έξυπνος και εντυπωσιακός τρόπος που θα αντιμετωπίζει τα πράγματα, θα σας αφήσει ευχάριστα άφωνους. Προσοχή χρειάζεται με την υγεία του, καθώς η υπερκατανάλωση παγωτών μπορεί να οδηγήσει σε μικρό-κρυωματάκια.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ένας μικρός δάσκαλος

Ναι, είναι αλήθεια! Αυτή την εβδομάδα δεν θα ξέρετε πώς να μαζέψετε το μικρό σας Ταυράκι. Οτιδήποτε έχει σχέση με αθλητισμό, βόλτα, διασκέδαση και τέχνη – κοινώς όλα εκείνα που του δίνουν την ευκαιρία να περνά πολύ χρόνο εκτός σπιτιού – θα το κάνουν τρισευτυχισμένο. Αν έχει μικρότερο αδερφάκι, θα παρατηρήσετε ότι γίνεται ένας μικρός δάσκαλος που προσπαθεί να μεταφέρει τις γνώσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Βιασύνη και ελκυστικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά για αυτή την εβδομάδα! Το πολυτάλαντο Διδυμάκι σας, μπορεί να περνάει ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη, δοκιμάζοντας τα ρούχα σας και παίρνοντας πόζες μοντέλου. Δείξτε του την αποδοχή και το θαυμασμό σας και αντιμετωπίστε με χαμόγελο τα όσα συμβαίνουν μπροστά σας. Αν το κάνετε αυτό, θα κερδίσετε την καρδούλα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ανεξαρτησία και πρωτοβουλίες

Αυτή την εβδομάδα δώστε βάση στη διαίσθηση που θα έχει το ευαίσθητο Καρκινάκι σας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, θα διαπιστώσετε ότι νοιώθει πολύ περισσότερα απ' ότι όλοι οι υπόλοιποι μέσα στο σπίτι και συνήθως έχει δίκιο. Μάθετέ το να παίρνει πρωτοβουλίες και να είναι ανεξάρτητο, αλλά ταυτόχρονα να σέβεται τις ανάγκες των ανθρώπων που έχει γύρω του χωρίς να τους καταπιέζει.

ΛΕΩΝ

102112197

Μαμά, τι είναι αυτό;

Το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα θα είναι το πιο περίεργο παιδάκι στον κόσμο. Ό, τι και να δει του γεννάται και μια καινούργια ερώτηση για τον κόσμο γύρω του. Το ίδιο ισχύει και για το στενό οικογενειακό του περιβάλλον και το σπίτι του. Επειδή θα είναι χαμένο στις σκέψεις του, καλό θα είναι να έχετε το νου σας, καθώς η βιασύνη και η αφηρημάδα του μπορεί να του προκαλέσουν έναν μικρό-τραυματισμό χωρίς καν να το καταλάβει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Θέλω να μείνω σπίτι!

Η διάθεση του μικρού σας αγγέλου θα έχει σκαμπανεβάσματα. Όσο και αν προσπαθήσετε να το παρακινήσετε να βγει από το σπίτι, όσο και να το δελεάσετε με μια μεγάλη βόλτα και παγωτό, εκείνο απλά θα σας λέει αφοπλιστικά ότι προτιμά να μείνει σπίτι και να δει την αγαπημένη του ταινία. Αντί να το πιέσετε, δοκιμάστε να μείνετε μαζί του και να ακολουθήσετε το δικό του πρόγραμμα. Θα περάσετε φανταστικά.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ένας μικρός εφευρέτης

Η αεικίνητη Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα εφευρετική. Αν ξαφνικά αρχίσετε να χάνετε αντικείμενα από το σπίτι, μην ανησυχήσετε. Απλά θα τα έχει μαζέψει όλα στο δωμάτιό του για να φτιάξει τον καινούργιο γερανό που σκέφτηκε. Αν του πείτε ότι δεν πρέπει να μετακινεί τα αντικείμενα, αυτό που θα πετύχετε είναι να σας κοιτάξει απορημένο. Μια ζεστή αγκαλιά και ένα παιχνίδι με κατασκευές είναι η καλύτερη και πιο ασφαλής λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Μαμά, πότε θα ασχοληθείς μαζί μου;

«Μαμά σε θέλω όλη δική μου». Αυτή είναι η αγαπημένη φράση του διεκδικητικού σας Σκορπιού για αυτή την εβδομάδα. Και η αλήθεια είναι ότι θα κάνει τα πάντα, ώστε να το πετύχει. Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να καταλάβετε πόσο καλός ηθοποιός είναι το κατά τα άλλα αξιαγάπητο μικρό σας. Το γέλιο θα εναλλάσσεται με το κλάμα και εσείς δεν θα ξέρετε τι να κάνετε και πώς να τον χειριστείτε. Συνιστούμε βαθιές αναπνοές και χαμόγελο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Κοινωνικότητα στο κόκκινο

Το δημοφιλές Τοξοτάκι σας θα επιδιώκει αυτή την εβδομάδα να είναι μαζί σας όπου και αν πάτε. Όσο και να θέλετε να πιστέψετε ότι του έχετε λείψει, η αλήθεια είναι πως γίνεται πιο κοινωνικό από ποτέ και το να είναι μαζί με πολύ κόσμο, απλά κάνει το χαμόγελό του ακόμα μεγαλύτερο. Αν αυτό δεν το καταφέρει, μην ανησυχείτε, θα τη βρει τη λύση. Εσείς καλού κακού εφοδιαστείτε με άφθονο παγωτό καθώς θα δεχτείτε πολλούς και αναπάντεχους επισκέπτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ένας μικρός αρχαιολόγος

Το σοφό σας Αιγοκεράκι έχει αποφασίσει αυτή την εβδομάδα ότι θα γίνει αρχαιολόγος. Αν πάτε επίσκεψη σε ένα σπίτι, μην ξαφνιστείτε αν οι φίλοι σας, σας πάρουν τηλέφωνο την επόμενη μέρα και σας πουν ότι ο κήπος τους είναι σκαμμένος από άκρη σε άκρη. Μερικά φτυαράκια, κουβαδάκια και συχνές εξορμήσεις στην παραλία, θα σας γλιτώσουν από μπελάδες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Καλλιτεχνικές ανησυχίες

Αυτή την εβδομάδα η δημιουργική διάθεση του μικρού σας Υδροχόου θα εκτοξευθεί στα ύψη. Καλού κακού προμηθευτείτε μαρκαδόρους που φεύγουν με νερό γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιο θα είναι το τυχερό έπιπλο πάνω στο οποίο θα αποτυπωθούν οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Οι φίλοι με τους οποίους θα μοιράζετε τα ίδια ενδιαφέροντα, θα γίνουν και οι αγαπημένοι του για το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αλλαγή διάθεσης και παραπονάκια

Αυτή την εβδομάδα το αγαπημένο δικό σας παιχνίδι θα είναι να μετρήσετε πόσες φορές μέσα στην ίδια ημέρα, μπορεί να αλλάξει διάθεση το κυκλοθυμικό Ψαράκι σας. Αν πιστεύεται ότι δεν υπάρχει σωτηρία από αυτό, μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε πως μια εξόρμηση στο εξοχικό της γιαγιάς και του παππού θα το κάνει να ξεχαστεί, να βγει από το καβούκι του και τα παραπονάκια θα αποτελούν απλά παρελθόν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved