Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/6 έως 24/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/6 έως 24/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ακόρεστη περιέργεια

Το δημιουργικό Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα θα καταναλώσει όλη του την ενέργεια στα αδερφάκια του και το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Αν αποφασίσετε να πάτε ένα ταξιδάκι για το σαββατοκύριακο, προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα σύνεργα για μικρό-τραυματισμούς. Πιστέψτε με, θα τα χρειαστείτε. Ταυτόχρονα, θα διαπιστώσετε ότι το Κριαράκι σας έχει μια ακόρεστη περιέργεια και θα σας βομβαρδίζει κυριολεκτικά με ερωτήσεις για τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Δώστε του πρωτοβουλίες

Αυτή την εβδομάδα, το γλυκύτατο Ταυράκι σας θα δείξει υπερβολικό ενδιαφέρον για όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι. Αντί να του διαβάσετε ένα οποιοδήποτε παραμύθι, προτιμήστε ένα βιβλίο που με απλό αλλά κατανοητό τρόπο περιγράφει ιστορίες από την αρχαιότητα. Θα ενθουσιαστεί, αλλά παράλληλα θα μάθει κιόλας. Αν σας ζητάει να είστε συνεχώς μαζί του σε ό, τι και αν κάνει, προσέξτε να μην γίνετε υπερπροστατευτικοί μαζί του, αλλά μάθετε to να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Διάθεση για περιπέτεια

Το ευέλικτο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει διάθεση για περιπέτεια. Κάντε μια εξόρμηση στο εξοχικό της γιαγιάς και του παππού ή χαρίστε του ένα σετ αρχαιολόγου και θα το κάνετε τρισευτυχισμένο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όπου και αν βρεθεί, όλα τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω του και όλοι θα θέλουν να ασχοληθούν μαζί του. Αν πιστεύετε ότι αυτό θα το φέρει σε δύσκολη θέση και θα το πιάσουν οι ντροπές, είστε γελασμένοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ανησυχία με το παραμικρό

Το τρυφερό Καρκινάκι σας, αυτή την εβδομάδα, παρά τη ζέστη που επικρατεί, θα του αρέσει να περνάει τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Αν σας δει αδύναμη ή κουρασμένη από τη δουλειά, θα εκπλαγείτε με το πόσο τρυφερό είναι αφού θα σας πάρει μια τεράστια αγκαλιά και θα προσπαθήσει να σας φροντίσει με κάθε δυνατό τρόπο. Ταυτόχρονα όμως, αν έχετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση φροντίστε να μην την κάνετε μπροστά του, καθώς μπορεί να παρερμηνεύσει κάτι και να ανησυχήσει χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ

102112197

Βάλτε όρια

Το μόνο πράγμα που έχει το δυναμικό Λιονταράκι σας στο μυαλό του, αυτή την εβδομάδα, είναι το πώς να περάσει καλά και να κάνει πράγματα με τους φίλους του. Οπότε, υπάρχει μια πολύ σοβαρή πιθανότητα το σπίτι σας να γίνει κέντρο διερχομένων, ανεξαρτήτως ώρας. Καλό θα είναι για να υπάρχει ισορροπία μέσα στο σπίτι, να το συζητήσετε μαζί του και βάλετε κάποια όρια. Παρά τον κυριαρχικό χαρακτήρα του, θα σεβαστεί τα επιχειρήματα σας, αρκεί αυτά να είναι λογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Επιβράβευση και αποδοχή

Το μεθοδικό Παρθενάκι σας, θα σας εκπλήξει αυτή την εβδομάδα, με την κοινωνικότητα του. Κυριολεκτικά μπορεί να πιάσει κουβέντα με τον οποιοδήποτε για το οτιδήποτε. Η επιρροή σας επάνω του θα είναι μεγάλη, οπότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να του περάσετε αισιόδοξα μηνύματα. Παράλληλα, αναζητά στα μάτια σας την επιβράβευση για κάθε τι που κάνει. Δείξτε του έμπρακτα την αποδοχή σας και την αγάπη σας και θα σας την γυρίσει πίσω στο τετραπλάσιο.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ανεξαρτησία και παιχνίδι

Η γοητευτική Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα, αναζητά την ανεξαρτησία της. Αν γυρίσετε κάποια μέρα σπίτι και δείτε τα πάντα στο σπίτι άνω κάτω, μην ανησυχήσετε. Απλά, η εξερεύνηση είναι το αγαπημένο του παιχνίδι αυτή την εποχή. Μη το μαλώσετε, αλλά για αλλαγή εκπλήξτε το ευχάριστα και κρύψτε διάφορες εκπληξούλες μέσα στο σπίτι για να τις βρει. Είναι άλλωστε γνωστό σε όλους, ότι το χειρότερο πράγμα για έναν Ζυγό είναι η ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Άβυσσος η ψυχή του

Η φράση κλειδί αυτή την εβδομάδα είναι «άβυσσος η ψυχή ενός Σκορπιού». Και το Σκορπάκι σας, παρά το νεαρό την ηλικίας του, δεν αποτελεί εξαίρεση και μπορεί κυριολεκτικά να σας τρελάνει. Από τη μια του αρέσει να απομονώνεται και να χάνεται στις σκέψεις του και στο μαγικό του κόσμο. Από την άλλη όμως, η συμπεριφορά του θα κάνει τους άλλους να θέλουν να είναι συνεχώς δίπλα του. Το αναλυτικό του μυαλουδάκι συγκινείται από οτιδήποτε πολύπλοκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αστείος και περιζήτητος

Το αεικίνητο Τοξοτάκι σας θα είναι εξαιρετικά δημοφιλές αυτή την εβδομάδα. Μην σας κάνει καμία εντύπωση, αν τώρα που τελειώνει το σχολείο, δεχτείτε απανωτά τηλεφωνήματα από άλλες μαμάδες των οποίων τα παιδάκια θέλουν να κάνουν παρέα με το αγγελούδι σας ακόμα και το καλοκαίρι. Το αξιοπερίεργο, είναι ότι το λατρεύουν ακόμα και οι μαμάδες των φίλων του, αφού με την κοινωνικότητα και τα αστεία του, τις κάνει να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Αγαπώ να σχολιάζω!

Αυτή την εβδομάδα, το υπεύθυνο Αιγοκεράκι σας, δεν θα χάνει ευκαιρία να σας δείχνει το αναλυτικό του πνεύμα και τις κριτικές του ικανότητες. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι απλά σχολιάζει όλους τους καλεσμένους του σπιτιού με κάθε λεπτομέρεια. Είναι κάτι που το διασκεδάζει αφάνταστα. Δώστε λίγη παραπάνω προσοχή απ' ότι χρειάζεται σε χτυπήματα και κοψίματα, και προφυλάξτε το από μολύνσεις και δερματικά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Έρωτας είναι η αιτία

Τα πράγματα είναι απλά αυτή την εβδομάδα για το εκκεντρικό Υδροχοάκι σας. Οι παιδικοί έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Του αρέσει να πιάνει κουβέντα με όλα τα παιδάκια, να τα παίρνει αγκαλιά και, γιατί όχι αν είναι αρκετά θαρραλέο, να δίνει και φιλάκια. Παράλληλα, είναι ιδανική περίοδος για να ξεκινήσει ένα καλοκαιρινό άθλημα. Ακόμα κι αν το δει σα μια ευκαιρία για να περνάει το χρόνο του, θα κάνει πολύ καλό στην υγεία και ειδικά στην ατελείωτη ενέργεια του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Γίνε ο ήρωάς μου!

Το Ψαράκι σας διψάει για θέαμα και διασκέδαση αυτή την εβδομάδα. Δώστε του μια σκηνή θεάτρου και πάρτε του ψυχή. Το να δει και πόσο μάλλον να συμμετέχει σε μια θεατρική παράσταση όπου θα μεταμφιεστεί, θα βαφτεί και θα φορέσει φανταχτερά κοστούμια είναι κάτι που θα στο κάνει να χοροπηδάει από τη χαρά του. Αν γίνεται δύσκολο και δύστροπο μερικές φορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν καλά παραδείγματα τους ήρωες των αγαπημένων του παραμυθιών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved