Παιδικό Ωροσκόπιο από 11/6 έως 17/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 11/6 έως 17/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Άσκηση και ομαδική ζωή

Αυτή την εβδομάδα το ενθουσιώδες Κριαράκι σας έχει ανάγκη από άσκηση και εκτόνωση. Αν λάβουμε υπ' όψιν μας τον ζεστό καιρό, τότε το κολυμβητήριο θα αποτελούσε ιδανική λύση για να μάθει αφενός να εκτονώνει την ενέργειά του με υγιή τρόπο και αφετέρου να εκτιμήσει την αξία της ομαδικής ζωής. Εξ' άλλου το μικρό σας αγαπά τη γυμναστική και ο δυναμισμός του το εγκαταλείπει μόνο όταν κοιμάται!

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Καλοπέραση και απαιτήσεις

Το Ταυράκι σας, σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, αγαπά ιδιαίτερα την τεμπελιά και την καλοπέραση. Αυτή την εβδομάδα όμως, αυτό μπορεί κυριολεκτικά να σας βγάλει από τα ρούχα σας, αφού γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό και εκτός αυτού θέλει τα πράγματα να τα κάνετε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Μια ζεστή αγκαλιά μπορεί να αποτελεί λύση για όλα, απλά φροντίστε να μην το παρακάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Το ένα πιάνει το άλλο αφήνει

Το αεικίνητο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα θα ασχολείται με πράγματα, τα οποία το ερεθίζουν οπτικά. Κι αυτό για εκείνο είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς σημαίνει ότι θα καταπιάνεται με πολλά πράγματα, αφού για έναν Δίδυμο είναι σύνηθες φαινόμενο να του κεντρίζουν την προσοχή σχεδόν τα πάντα. Την ίδια στιγμή όμως που μαθαίνει κάτι και το κατακτά, απλά θα βαριέται αφόρητα και θα προχωράει στο επόμενο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Υπερβολές και φαντασία

Το Καρκινάκι σας είναι ήδη από τη φύση του πολύ κυκλοθυμικό, αλλά αυτή την εβδομάδα τείνει να γίνεται υπερβολικό και να θίγεται με το παραμικρό. Να θυμάστε ότι σημασία δεν έχει τι θα του πείτε αλλά το πως. Παρ' όλα αυτά, μπορείτε να βοηθήσετε τη διάθεσή του να σταθεροποιηθεί, κεντρίζοντας απλά τη ζωηρή του φαντασία. Να είστε σίγουροι πως όσο καλά και αν νομίζετε ότι το ξέρετε, θα καταφέρνει πάντα να σας εκπλήττει θετικά!

ΛΕΩΝ

102112197

Ο ηθοποιός με τα πολλά πρόσωπα

Αυτή την εβδομάδα, το λαμπερό Λιονταράκι σας θα είναι άλλο το πρωί και άλλο το βράδυ. Ό, τι και αν έχετε συζητήσει, η διάθεση και η όρεξή του θα έχουν αλλάξει μέχρι να πάτε στο διπλανό δωμάτιο. Αυτό όμως αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία διότι μέσα από τη συζήτηση θα μάθει πως το να ακούει, να δέχεται και να υπολογίζει τη γνώμη των ανθρώπων που το αγαπούν, είναι κάτι που θα το αποτρέψει από το να γίνει αργότερα δογματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Διασκέδαση και κουβεντούλα

Αυτή την εβδομάδα, το πανέξυπνο παρθενάκι σας έχει ροπή προς την τέχνη! Αν μπορούσε κάθε βράδυ να πηγαίνει στον κινηματογράφο και να βλέπει μια διαφορετική ταινία που θα το ταξιδεύει σε μαγικούς κόσμους, θα ήταν τρισευτυχισμένο. Αν του αφιερώσετε χρόνο, μετά την ταινία να συζητήστε την υπόθεση, θα διαπιστώσετε ότι η ώριμη άποψή του για τα πράγματα μπορεί να σας κάνει να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Διατροφικές ατασθαλίες

Το παιχνιδιάρικο Ζυγάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει την τάση να κάνει διατροφικές ζαβολιές. Μπορεί στο σπίτι μαζί σας να τρώει σωστά και υγιεινά, αλλά μόλις βρεθεί έξω με τους φίλους του μπορεί να φάει όποια λιχουδιά βρεθεί μπροστά του. Αν προσπαθήσετε να το συζητήσετε μαζί του, θα διαπιστώσετε ότι απλά δεν θα βγάλετε άκρη και το αποτέλεσμα θα είναι να πεισμώσει ακόμα παραπάνω. Μια ατασθαλία που και που δεν πειράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ο μικρός εξερευνητής

Το ανήσυχο Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα θα γίνει ο εξερευνητής της κουζίνας! Εδώ χρειάζεται προσοχή, καθώς ό, τι έχει σχέση με σπίρτα και φωτιά το μαγεύει και γίνεται αμέσως η αγαπημένη του ασχολία. Επειδή έχει την τάση να είναι λίγο αφηρημένο, καλό θα ήταν να είστε προνοητικοί και να εξαφανίσετε προσωρινά από την κοινή θέα όλα τα επίφοβα αντικείμενα. Αν δείτε ότι το ψάξιμο συνεχίζεται, μπορείτε κάλλιστα να του αγοράσετε ένα μικροσκόπιο που και θα το ενθουσιάσει και πιο ασφαλές είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Σκανδαλιές και ξεσπάσματα

Μεγάλη ενεργητικότητα και παρορμητισμός είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Από τη μια το ανυπόμονο Τοξοτάκι σας δοκιμάζει τις δυνάμεις του, με αποτέλεσμα μερικές φορές να είναι πλήρως ανυπάκουο και από την άλλη, όταν δεν τα καταφέρνει, συχνά θα ξεσπάει σε κλάματα. Μην προσπαθήσετε να του θέσετε περιορισμούς γιατί θα χάσετε το παιχνίδι. Μάθετέ του εναλλακτικά πώς να είναι πιο υπομονετικό και πιο συγκεντρωμένο στους στόχους του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Θέα από ψηλά

"Μαμά, μαμά δες που ανέβηκα!" Αυτή είναι μια φράση που μπορεί να ακούσετε πάρα μα πάρα πολλές φορές από το Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα. Λατρεύει τη θέα από ψηλά και με κάθε ευκαιρία σκαρφαλώνει στην κορυφή όλων των επίπλων του σπιτιού για να την απολαύσει με την ησυχία του. Εδώ χρειάζεται ψυχραιμία από εσάς για να το κατεβάσετε με ασφάλεια, καθώς υπάρχει προδιάθεση για μικρό-τραυματισμούς και μολύνσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Θέλει να νοιώθει χρήσιμο

Το πολυτάλαντο Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα μετατρέπεται στον αρχιμηχανικό του σπιτιού! Αν υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν στον κήπο ή το μπαλκόνι, θα είναι κυριολεκτικά η καλύτερή του. Αν του δώσετε ένα σετ από παιδικά πλαστικά εργαλεία για να ασχολείται, μπορεί να καθίσει ώρες δίπλα σας και να είναι πραγματικά ευτυχισμένο απλά και μόνο στη σκέψη ότι συνεισφέρει στις δουλειές του σπιτιού.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ονειροπόλος και δυναμικός

Το ονειροπόλο Ψαράκι σας είναι ένα από εκείνα τα παιδάκια στην ταινία που είδαν τον Πήτερ Παν και ταξίδεψαν μαζί του στις πιο μαγικές θάλασσες και τα πιο μακρινά δάση. Όσο όμως πετάει στα σύννεφα, άλλο τόσο αυτή την εβδομάδα σας αποδεικνύει πως είναι πολύ πιο σκληρό και δυναμικό από όσο δείχνει. Θα προσπαθήσει να σας κερδίσει σταδιακά με το τεράστιο χαμόγελό του και στο τέλος απλά θα σας ρίξει και θα καταφέρει να κάνει ό, τι θέλει εκείνο.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved